Close
Winter wonderland

Winter wonderland

 

Eindelijk kregen we hier, in het westen van het land, ook een beetje koud weer! :-) 

Gister en eergisteren vroor het. Het heeft zelfs eventjes gesneeuwd. Heel even… Maar oh! Wat was ik blij! Echt heel erg blij. :-) Ik heb enorm genoten. Vandaag een artikel met een bergje foto’s van de afgelopen twee dagen. Het zijn geen mooie foto’s, maar omdat ik zo genoot van dit weer wilde ik het graag vastleggen. Op die manier kan ik hopelijk terugkijken naar deze foto’s en weer net zo blij worden. Kijken jullie mee?

project-life

project-life[1]

project-life[2]

project-life[3]

Spread the love.
project-life[4]

Een meerkoetje op het ijs. Eergisteren zag ik zelfs een kat (!) op het ijs. Het ijs was heel erg dun dus ik hoop maar dat hij er niet doorheen is gezakt. Dat zou niet fijn zijn. Ik zat helaas in de auto, dus ik kon niet snel een foto maken. 


project-life[5]

Sneeuw! Je ziet het niet zo goed, maar ik weet het en dus wordt ik er blij van. Hihi.

project-life[6]

Hond met een muts op. Zo koud was het.

project-life[7]

“You’re unique, just like the snowflakes.”


project-life[8]

Ja, als het koud is, en het sneeuwt… dan krijg je soms sneeuwvlokken in je oog. Zelfs als je een hondje bent. :-)

Goed, deze wilde ik gewoon even graag met jullie delen, omdat ik er zo blij van word. Ik hoop dat jullie er ook blij van kunnen worden. En anders… Het is hier inmiddels alweer 4 graden, dus de koud is voorbij! Op naar de zomer!

Hou jij van het koude weer?

Liefs

26 thoughts on “Winter wonderland

 1. Het ziet er altijd zo mooi uit, maar verder vind ik er niks leuks aan haha. Wel erg fijn dat je zo’n goede dag had!

 2. Leuke foto’s heb je gemaakt! Ik vind het er altijd mooi uitzien maar van mij mag die kou lekker wegblijven! ;) -x-

  1. In de zomer zijn er weer allemaal andere mooie dingen om van te genieten, dus de zomer mag van mij ook best komen!

 3. Ha, ongelofelijk wat een effect sneeuw kan hebben. Mij maakt het ook altijd vrolijk. Best mooie foto’s hoor. Vooral die van je hond met de muts is echt leuk.

  1. Mwa, de foto’s zijn niets, maar ik word er gewoon heel blij van. Die van mijn hond vond ik ook schattig! Normaal houdt hij er niet zo van als we een hoedje oid opzetten, maar nu bleef hij gewoon zitten. Hij had het duidelijk ook erg koud. :P

 4. Brr.. nee, ik hou helemaal niet van dit weer. Ik krijg daar lichamelijk altijd veel last van! Maar ik vind de foto’s er leuk uit zien. :-)

  1. Ah, dat is balen! :-( Voor jou hoop ik dan dat het snel weer warmer wordt. Volgens mij wordt het komende week al weer warmer gelukkig!

 5. Ik woon ook aardig in het westen, oké in de kop van Noord-Holland, maar ik heb er niet zoveel van gemerkt. Alleen dat het koud was buiten. Hahaha

 6. Fijn dat je er zo van genoten hebt! Ik was zondag ook zielsgelukkig omdat de zon eindelijk weer scheen en de lucht blauw was en dat had ik zó gemist. Kou is niet heel chill om in te fietsen maar als het zulk mooi weer is vind ik het helemaal prima.

 7. ik vind het niks, ’s morgens krabben en ’s avonds een ijskoude vriendin die zich aan mij wil opwarmen ;)

 8. Mooie foto’s! ik ben niet gek op het koude weer, van mij mag het wel weer lente worden. Maar het ziet er wel mooi uit.

 9. Ahhh heerlijk dat het bij jou (eventjes) heeft gesneeuwd! Hier heb ik denk ik 3 sneeuwvlokjes gezien, haha! Al is het wel érg koud nu.

 10. Aww schattig hondje met ’n muts op.
  Nee ik hou niet van sneeuw. Vind t mooi om naar te kijken , maar krijg er alleen maar meer lichamelijke klachten van.dus van mij mag de echte winter wel uit blijven…

 11. Ja is ook zo mooi sneeuw en ijs! Ook ik kan daar blij van worden. Je foto’s zijn ook heel mooi, vooral de eerste 2 echt prachtig. Geniet er van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: