Close
Vlog “La douce France #2: Le Pommier, paniek, plons en een musical!”

Vlog “La douce France #2: Le Pommier, paniek, plons en een musical!”

De zondag beginnen met een heerlijke vakantievlog! :-)

Laat me weten wat jullie ervan vinden. :-)

Hou jij van zwemmen?

Liefs

 

5 thoughts on “Vlog “La douce France #2: Le Pommier, paniek, plons en een musical!”

 1. Wat een heerlijke camping! Die caravan ziet er echt geweldig uit. Ik zou de hele dag in die rivier liggen denk ik. Lekker chill!

  1. De rivier was niet heel lekker om in te liggen hoor, haha. Er lag helemaal niemand in, eigenlijk. Er waren veel puntige stenen. Het luisteren naar het kabbelende water was ’s avonds echter wel super fijn, als de kikkers er niet doorheen kwaakte!

 2. Oooh heerlijk!
  Grappig de Carrefour weer eens te zien. Ik word daar juist helemaal blij van.. groot fan ook van L’clerke (of hoe je het ook schrijft). Maar het is inderdaad wel mega, dus kan me goed voorstellen dat je er een beetje overprikkelt van raakt.

  Leuk je zoveel te zien lachen, fijn nu ook nagenieten!

  Sam

  1. Vroeger heb ik er nooit zoveel last van gehad. Ik denk dat ik die dag gewoon een beetje te veel van “alles” had. We konden eigenlijk de Carrefour ook niet vinden. We hebben een héle tijd gezocht, haha. Paniek lag al een tijdje op de loer denk ik…

   Zeker inderdaad voor mij heel fijn om nu terug te kijken (al krijg ik er wel veel heimwee van, hihi)

   Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: