Close
Tag: Get to know me

Tag: Get to know me

Vandaag is het tijd voor een tag die al een hele tijd rondgaat: de “get to know me tag”! Volgens mij heeft niemand mij getagd, maar er zijn altijd wel een aantal mensen die iedereen vragen de tag in te vullen. Het leek me leuk om wat meer over mezelf te vertellen via deze tag! Ik heb namelijk behoorlijk veel heel persoonlijke dingen op mijn blog staan, maar de ‘kleine feitjes’ zijn nog niet bekend. :-) Ik hoop dat jullie het leuk vinden om op deze manier me wat beter te leren kennen. Ik vind het in elk geval altijd heel erg leuk om bij anderen zulke blogs te lezen en ze zo beter te leren kennen! Veel leesplezier. :-)

Geboortejaar?
1995!

Hoe lang ben je?
Ik ben 1.72 meter lang. Ik vind het wel een prima lengte: niet te groot én niet te klein.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
Wat voor weer zou het vandaag worden? Ik heb wel een verduisterend rolgordijn in mijn slaapkamer, maar er komt vaak veel licht door. Ik vind het ’s ochtends daardoor altijd heel moeilijk in te schatten wat voor weer het is, haha.

Single/Relatie?
Forever alone. ;-) Single dus, haha.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Negentien jarige die in de Randstand woont en geniet van wandelingetjes in het bos met haar hond.

NC5myfas

Guy-/Girlcrush
Jack Harries! En omdat het een eeneiige tweeling is Finn Harries dan ook maar meteen :-) Maar als ik moest kiezen toch Jack Harries. Hij is een mooie en toffe jongen uit Engeland, met een YouTube kanaal. Helaas posten hij en zijn broer daar de laatste tijd vrij weinig.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Een Golden Retriever pup die nooit groot wordt en altijd pupformaat blijft en pupvacht houdt. :-)  Er stond nergens dat het een realistische wens moest zijn, toch?

Wat is je doel van het leven?
Oei, dit is een hele moeilijke vraag. Doel van het leven klinkt als iets heel erg groots. Ik denk dat ik hem voor mezelf wat kleiner ga maken en daarmee wordt het iets makkelijker om mijn doel te bedenken. Ik denk dat mijn doel van het leven zou zijn dat ik geniet van alle mooie momenten en leer “dansen in de storm”.

Waar ben je bang voor?
Heb je even..? ;-) De mening van anderen blijft toch wel hetgeen waar ik het meest angstig voor ben, helaas.

Heb je je rijbewijs?
Nee, heb wel mijn rijlessen gehad maar door faalangst durfde ik niet naar mijn examen. Ontzettend zonde! Ik hoop het ooit nog op te pakken, want ik vond rijden heerlijk. Sowieso heb ik het altijd al hee erg fijn gevonden om lange stukken in de auto te zitten. Vroeger wilde ik nooit uit de auto als we ergens even een tussenstop maakten. “Gaan we er allemáál uit?” vroeg ik altijd, in de hoop dat alleen mijn ouders even kort de benen gingen strekken.

Nagellak of lipstick?
Deze is heel makkelijk voor mij. Nagellak! Ik draag nóóit lippenstift. Ik heb het eerlijk gezegd niet eens, haha. Nagellak heb ik wel (veel ook :-)) en ik vind het weer helemaal fijn om mijn nagels te lakken.

Wil je ooit gaan trouwen?
Het lijkt me heel mooi om te trouwen, maar zoals ik er nu naar kijk zou ik graag een kleine bruiloft willen. Ik vind het idee van al die ogen op mij gericht nu namelijk nog heel eng. Maar eerst nog maar eens iemand vinden om mee te trouwen/die met mij wil trouwen. Dat is vrij essentieel natuurlijk. :-)

Ben je een health-freak?
Nee, helemaal niet. Ik vind gezond eten lekker, vaak lekkerder dan minder gezond eten, maar ik ben absoluut geen health-freak. Gelukkig maar, want ik denk dat ik daar zo in zou kunnen doorslaan.

Foto op 21-07-2011 om 16.56

Wat voor kleur haar/lengte heb je?
Ik heb halflang tot lang bruin, krullend haar. Dat zit altijd een staartje, want ik ben er niet zo blij mee – het pluist namelijk nogal! Tips om mijn haar mooier te maken? Hierboven trouwens een foto van mijn haar, los!

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Ik zou heel graag wat meer zomerkleding willen, maar ik vind het lastig om daar echt specifiek over te zijn. Gelukkig heb ik eigenlijk nog wel een item wat ik nog liever zou willen: een nieuwe spijkerbroek.

Heb je tatoeages/piercings?
Twee gaatjes in allebei mijn oren, telt dat als piercings? Geen navel/wenkbrauw/lip piercings en ook geen tatoeages. Ik wil later waarschijnlijk wel een tatoeage nemen. Een fakkeltje, zoals het fakkeltje van 4 en 5 mei, omdat mijn pappa ook een fakkeltje als tatoeage wilde. Het doet me aan hem denken en het herinnert me eraan altijd door te gaan. Bij de Olympische Spelen is namelijk ook een fakkel en mijn pappa zei altijd “al die mensen daar… zoveel van hen weten dat ze geen enkele kans maken om te winnen, en toch doen ze zo graag mee”. Meedoen is belangrijker dan winnen. Dat moet ik onthouden. Niet alles hoeft goed of perfect te gaan, als ik het maar probeer.

Draag je een bril?
Ik heb wel een bril, maar of ik die draag… Dat zou ik meer moeten doen.

Wat is je favoriete eten/drinken?
Lastige… Ik vind eigenlijk heel veel lekker. Qua drinken ga ik sowieso voor yoki drink. Qua eten ga ik denk ik voor sushi! Maar ook spinazie, chocolade, speculoos, paprika en blauwe druiven vind ik heel lekker. :-)

Wat is je favoriete parfum?
Daisy van Marc by Marc Jacobs! Heerlijk. :-)

Wat is het laatste wat je kocht?
Het laatste dat ik heb gekocht is mijn mamma’s moederdagcadeautje. :-)

Wat deed je vanochtend om 8:00?
Toen sliep ik nog, erg hè? Ik zet mijn wekker lang niet altijd en soms slaap ik dan wat langer. Vannacht had ik erg slecht geslapen dus besloot ik toen ik om een uur of zeven moe wakker werd dat het wel oké was om nog eventjes verder te slapen. Het deed me goed, want toen ik opnieuw wakker werd was ik een stuk beter uitgerust.

Favoriete ijsje?
Een Magnum White! Vroeger aten mijn vader en ik deze altijd op vakantie in Frankrijk, fijne herinneringen!

sleep quote

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Tja, dat is een lastige. Mijn slaappatroon is niet echt te pijlen, dus ik heb hier niet echt een antwoord op. Meestal ben ik wel redelijk op tijd wakker voor iemand die geen verplichtingen heeft op een dag.

Wat zijn je plannen voor 2015?
Stappen zetten, vooruitgang boeken! Hard werken en genieten. Dat is wat ik wil in 2015.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Ik slaap met één kussen, maar op mijn bed liggen er twee. Ik

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Geen van beiden? ;-) Als ik moet kiezen denk ik dat ik een ochtendmens ben. ’s Ochtends ben ik vaak productiever en ben ik nog minder moe.

Wat wil je op dit moment graag zien?
De zon! Ik hou van de zon en kan er geen genoeg van krijgen. Zonnig weer maakt me vrolijker en mijn lichaam voelt iets fijner.

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?
Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen verwachtingen. Ik weet het oprecht niet. Ik hoop dat ik over 10 jaar mijn leven wat meer op de rit heb: ik hoop dat ik gestudeerd heb, hopelijk aan het werk ben en misschien zelfs een vriend heb? Ik denk dat dat is wat ik hoop!

Wie mis je op dit moment?
Mijn pappa! En mijn lieve vriendinnetje(s).

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn nagels vind ik oké, wanneer er nagellak op zit. Ze zijn redelijk smal en lang, dus dat is fijn.

Ben je verlegen?
Ja. Kort maar krachtig, haha.

Heb je een accent?
Volgens mij valt dat wel mee! Ik weet wel dat ik een beetje een gekke ‘r’ heb. In “kerrrrrk” en “kurrrrrk” bijvoorbeeld. Mensen op vakantie vroeger deden me daar wel eens mee na, haha. De laatste tijd heeft niemand meer gezegd dat ik gek praat, dus ik denk dat het meevalt?

Heb je zussen/broers?
Ik heb drie halfbroers, maar ik noem ze ‘gewoon’ broers!

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?
Rond 8.30 sta ik op. Ik ga ontbijten met een bakje yoghurt met muesli en kijk wat filmpjes op YouTube (o.a. van de Shaytards) om mijn dag fijn te beginnen. Daarna ga ik even bezig voor mijn blog en lees ik andere blogs. Rond half één eet ik mijn lunch en daarna ga ik met mijn hond wandelen. Vaak ben ik tot een uur of twee/drie weg. Als ik thuiskom ga ik meestal even wat “relaxen”, omdat ik behoorlijk moe ben geworden. Dat betekent dat ik even tv ga kijken, met de iPad ga klooien of even ga slapen. Rond vier uur eet ik, als ik niet slaap, mijn tussendoortje. Hierna ga ik vaak of nog wat relaxen, of douchen, of aan mijn blog werken. Rond half zeven ga ik avondeten. Daarna wandel ik opnieuw met de hond, om om acht uur weer terug te zijn voor GTST (erg hè? haha). ’s Avonds kijk ik vaak nog wat tv en laat ik de laatste uren rustig voorbij gaan. Om 22.00 mag ik van mezelf naar bed en dan slaap ik vaak vrij snel.

Vond je het leuk om te lezen? Wat zou je nog graag over mij willen weten? Zou je in de comments één feitje over jezelf willen noemen dat ik nog niet weet over jou? Lijkt me leuk! 

Liefs

 

 

47 thoughts on “Tag: Get to know me

 1. Oh wat leuk om deze tag bij jou te lezen. Zo weet ik inderdaad weer een stuk meer over je. Tof! 1,72 m is inderdaad een hele mooie lengte. Niet te lang, niet te klein. Ik ben 1.86 m en dat is soms lastig met kleding, maar goed, ik ben er ondertussen aan gewend. Jeetje, ik vind je haar juist heel erg mooi met die mooie slag erin!

  1. Dankjewel. :-)
   Ik zou stiekem misschien graag wel ietsje langer zijn. 1.86 is voor een vrouw misschien wel ‘lang’, maar volgens mij vinden veel mensen lange vrouwen heel mooi. Ik in elk geval wel! Klein is schattig, maar groot is juist mooi. Mijn mening, haha.

 2. Lange tag! Maar heel leuk om wat meer over je te lezen! :) Ik vind wat jouw vader zei over die tattoo echt heel mooi! Dat is voor jou natuurlijk helemaal een mooie betekenis!
  Een feitje over mij: ik ben een vrouw én hou niet van chocola! :)

  1. Jammer dat ze nog niet bestaan, hè? ;-)
   Gaaf! Heb je daar last van met eten? (Of is dat een hele domme vraag?)

 3. Wat leuk dat je deze tag in hebt gevuld: altijd leuk om de persoon achter de blog nog een stukje beter te leren kennen :-) Wat is die Jack Harries trouwens een snoepje haha! Ik kende hem helemaal niet maar ik moet zeggen dat hij er niet fout uit ziet hehe! En wat een mooi plan heb je voor jezelf opgesteld in 2015 meis: ik weet zeker dat je gaat knallen daarin <3

  1. Nog beter nieuws dus: er zijn er twee van! Want hij heeft een identieke tweelingbroer! Al moet ik zeggen dat ik inmiddels wel weet wie wie is (stalker much?)

 4. Ik vind je haar er juist prachtig uit zien! Als je wilt weten wat pluis krullen zijn moet je eens naar mijn haar kijken ;) Leuke tag!

 5. Prachtig haar! En zeker doorgaan met die rijlessen! Ik weet precies wat je bedoelt, maar wat een heerlijkheid..auto rijden!!

 6. Kim had je een faalangst examen geprobeerd? Ik zag het rijexamen ook totaal niet zitten, maar heb toen op aanraden van een vriendin een faalangst examen gedaan. Kost wat meer geld, maar je mag wel tussendoor stoppen en dat vond ik wel een fijn gevoel. Plus je wordt heel erg op je gemak gesteld!

  Tja, wat weet je nog niet van mij? Dat ik vroeger extreem verlegen was?

  1. Heb ik niet gedaan maar als ik nu zou gaan zou ik dat wel doen, ja :-) Lijkt me veel prettiger!
   Dat wist ik inderdaad niet!

  1. Als het echt moet? ;) Nee, je mag het best zeggen.. Of ik je geloof ik een tweede, haha.
   Bedankt, though <3

  1. Het is zeker zonde van alle tijd en al het geld. Ik hoop dat het me ooit nog gaat lukken om toch mijn rijbewijs te halen. :-)

 7. Ik vind je haar juist heel mooi! En wat een prachtig idee van de tattoo zeg, daar werd ik even stil van. Zeker iets om te onthouden!

  1. Dankjewel, ik vind het lief dat je de tijd neemt om dat te zeggen. Voor mij heeft het ook een hele speciale betekenis en een heel groot plekje in mijn hart.

 8. Ik zie juist helemaaaaal geen pluis! Ik heb ook krullen en die zien (zagen) er een stuk minder mooi uit. Wat bij mij wel geholpen heeft is het overschakelen naar natuurlijke haarproducten (dus ook shampoo en haarstyling). Sindsdien is mijn haar meer onder controle. En er niet te veel doorgaan met m’n vingers, haha. En niet in de regen lopen! (maar dat zijn een beetje stomme tips geloof ik ;-))

  1. Haha, ik vind niet te veel in de regen lopen wel een goede, die houd ik erin ;-) Bedankt voor de tip van natuurlijke haarproducten! Dat is wel iets om uit te proberen!
   Liefs

 9. Ik wil je haar nog steeds hebben hoor, die trui hoef ik niet. Die heb ik ook haha, uit Londen. Een feitje over mij…. Ik heb een schoenen en sokken tic. Sokken moeten zo vrolijk mogelijk en schoenen heb je nooit genoeg

  1. Vrolijke sokken tic ken ik, haha, die is herkenbaar! :-) en van schoenen kun je inderdaad nooit genoeg hebben!

 10. Superleuk om je zo een beetje beter te leren kennen! En ook fijn om je eens (voor een stukje) te zien :-) Ik vind dat je haar er heel mooi uitziet! En ik ben ook gek op witte magnums haha!

 11. Jack Harries kende ik nog niet, looks cute though :-) Veel te jong voor mij wel, haha. Awww ja, zo’n eeuwige puppy, dat zou heerlijk zijn :-D

 12. Ah wat een leuke ingevulde tag zeg! Super. Het idee van die tatoo vind ik heel gaaf. Heel veel respect, mooi idee er achter en het heeft dan zeker een mooie betekenis!
  en ja de puppy.. bleven puppy’s kittens en baby’s maar klein..
  Liefs!

 13. Hoi Kim!!!
  Heb al lang niets meer gepost! Werd dus nog eens tijd! Super mooi om je steeds beter te leren kennen :). Klein weetje over mij: Ik ben helemaal gek van geeky stuff, en dan vooral chemie/biologie gerelateerd. Want ik studeer voor laborant! :)

  1. Leuk dat je weer een reactie achterlaat! :-)
   En ook leuk om jou weer wat beter te leren kennen!
   Liefs

 14. Altijd leuk mensen achter een blog beter te leren kennen! Leuk ingevuld dan ook en heb zeker het idee dat ik je een beetje beter ken :-) Jou haar lijkt heel erg op dat van mij.

 15. Wat een leuke tag! Ik zou ook wel een hondje willen die altijd pup blijft. Bij mijn vriend thuis loopt er nu een ‘pup’ van ruim een half jaar, maar er is weinig pup over, haha. Het lieve, kleine donshondje is veranderd in een lieve, speelse en vooral grote hond! ;)

 16. Die gedachte achter die tattoo is echt mooi, en ik vind je haar juist mooi! Maar volgens mij willen altijd alle mensen met steil haar krullend haar, en andersom haha. Leuk om zo wat meer over je te weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: