Close
Project Life update: wat doe ik in 2017?

Project Life update: wat doe ik in 2017?

Het is al een hele lange tijd geleden dat ik een blog schreef over Project Life. Misschien zijn jullie zelfs al wel weer vergeten dat ik er überhaupt iets mee deed! Lange tijd heeft het ook stil gelegen, maar nu pak ik het af en toe weer op. Wat ik dit jaar doe? Dat laat ik zien in deze blog. 

Vorig jaar maakte ik een pagina per week. Op een gegeven moment ben ik erg achter gaan lopen en merkte ik dat ik geen zin meer had om aan mijn album te werken. Mijn album van 2016 is dan ook nog steeds niet klaar. Er liggen nog veel pagina’s die half af zijn, of waar alleen foto’s van zijn afgedrukt. (Mijn laatste Project Life update kun je hier lezen, de eerste update is ook nog terug te lezen)

Het wekelijkse bleek te veel “druk” te zijn. Ook merkte ik dat er heel veel hetzelfde was. Ik doe niet elke week iets spectaculairs, en elke week dezelfde foto’s wordt ook wat saai natuurlijk! Daarom is mijn plan voor dit jaar anders.

Dit jaar wil ik alleen hoogtepunten uit mijn jaar in mijn boek verwerken. Dit zal betekenen dat er een stuk minder pagina’s komen. Hopelijk zijn het wel pagina’s waar ik tevreden over ben. Ik hoef zo een stuk minder door te werken en heb meer tijd om rustig na te denken over wat ik wil. Elke pagina kan ik echt naar mijn zin maken.

De ene keer zal ik een wandeling, of een geocache-rondje wel verwerken in mijn boek, de andere keer niet. Als ik het wil onthouden, als ik veel foto’s heb gemaakt, dan zal het er misschien wel in komen… Anders niet. Zo simpel is het. :-)

Eigelijk heb ik dit pas kort geleden besloten, maar ik merkte direct dat dit me veel meer trok dan mijn oude aanpak. Ik kreeg direct weer meer zin om te beginnen en aan de slag te gaan. Dat heb ik dan ook gedaan. Ik zal even twee voorbeeldjes laten zien van wat ik dit jaar doe.

Goed, eerst even een voorbeeld van een pagina die al een beetje in de stijl van dit jaar is. Een pagina van het Univé Gym Gala van vorig jaar december. Hier had ik ook nog niets mee gedaan, nu dus wel. Zoals je misschien kunt zien heb ik verschillende elementen veel terug laten komen. Dit zorgt voor een beetje “eenheid” in mijn pagina(‘s). Zoals je kunt zien is dit niet 1 pagina. De eerste twee foto’s van links en dan naar beneden (lekker duidelijk hè…) zijn 1 pagina. De rest vult nog een halve pagina.

Ik wil ook nog mijn foto’s met de turners en turnsters in het boek doen, maar hoe ik dit precies ga doen weet ik nog niet.

Goed, op naar dit Project Life van dit jaar!

Dit jaar doe ik dus echt alleen hoogtepunten. Bijzonder momenten. Fijne dingen. Dit is er natuurlijk een van. De Golden Tenloop. Ook hier heb ik weer geprobeerd om elementen op de hele pagina terug te laten komen. Hopelijk is dat een beetje gelukt. Ik ben er zelf redelijk tevreden over! :-)

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens iets te lezen over Project Life. Mogelijk komen er in de toekomst weer wat meer updates. Hopelijk wel, want dat betekent waarschijnlijk dat ik er weer meer mee bezig ben. ;-)

Liefs

 

4 thoughts on “Project Life update: wat doe ik in 2017?

  1. Ziet er wel erg leuk uit en leuk ook om later terug te kijken en lezen lijkt me.

    Moest wel lachen om je foto “deze moet nog betaald worden”. Dacht eerst wat raar dat ze dat bij afdrukken doen tegenwoordig.. Maar bedacht me later dat dat de foto van de fotograaf is natuurlijk en dat je m zo afgedrukt hebt. 😜

    Maar het ziet er leuk uit. Veel plezier er (weer) mee!

  2. Niets moet, ik denk dat je er veel meer plezier aan beleeft als je het lekker op je eigen tempo doet, met de fijne herinneringen, de mooie momenten. Dat zijn ten slotte de dingen waar je nog eens op terug wilt kijken :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: