Close
Project Life shoplog!

Project Life shoplog!

In mijn blog over mijn doelen voor 2016 noemde ik Project Life al. Ik kocht laatst wat spulletjes voor mijn project en wil ze graag met jullie delen! 

project-life-3

Allereerst een tube (?) (het is niet echt een tube, maar weet niet goed hoe je anders noemt) tacky glue. Deze had ik nodig om bepaalde dingen vast te zetten. Ik gebruik meestal een lijmroller van Pritt om dingen te bevestigen, maar niet alles kan op die manier vastgezet worden. Vandaar de tacky glue!
Ook kocht ik leuke strikjes. Op de foto zien ze er een beetje gek uit, maar ze zijn heel erg leuk! Ik hou van strikjes, stipjes en al dat soort dingen, dus dit lag helemaal in mijn straatje. Wordt wel lastig hoe ik ze het best kan verwerken, want ze zijn erg dik. Beetje proberen, maar!

project-life-2

Drie verschillende pakketjes wood veneer. Sterretjes, pijltjes en hartjes en als laatst het alfabet.

project-life

Alpha’s! Daarvan kun je nooit genoeg hebben. Ik gebruik de kleine stickertjes die je links ziet op dit moment vooral veel, maar wil ook graag wat meer experimenteren met andere alfabetstickers. En hoe mooi zijn die meest rechtse?! Ik vind ze heel erg tof! :-)

project-life-4

Page protectors. Deze zijn gewoon grote mappen van 12 bij 12 inch. Ik besloot laatst dat ik helemaal achterin mijn boek van dit jaar graag een spread wil maken van elke maand. Een 12×12 pagina met de toffe momenten van de maand, boeken die ik las, dingen die ik deed, etc. Daarvoor had ik deze grote mappen nodig. :-)

project-life-9

project-life-8

project-life-7project-life-6

project-life-5

Natuurlijk heb ik dan ook 12×12 papier nodig. Je kunt deze kopen in een paper pad, maar ook “gewoon” los. Hierboven zie je 5 losse bladen die ik kocht. Op beide kanten zit een ander patroon. Vandaar de twee foto’s naast elkaar.

Koop jij graag knutselspulletjes? :-)

Liefs

21 thoughts on “Project Life shoplog!

 1. Leuke spulletjes heb je gekocht :) Ik verwacht nog een bestelling vandaag of morgen :)) Heerlijk om weer voor het scrappen te shoppen maar ook verslavend, ik heb eigenlijk meer dan genoeg hihi

  1. Oh, leuk! :D Haha, meer dan genoeg… Je hebt nooooooit genoeg :P Er komen altijd weer nieuwe leuke dingen uit.

 2. Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind het altijd leuk om knutselspullen te kopen, alleen ik kom er de laatste tijd zo weinig aan toe dat ik even niet mag van mezelf.

 3. Wat een super leuke spulletjes! Ja ik koop teveel knutselspullen en gebruik ze te weinig. Daarom al een tijd niets meer gekocht maar hoop er snel weer eens mee aan de slag te gaan!

 4. Ik ben op je blog terecht gekomen via de “bloggers”groep op facebook en wat een leuke blig heb jij. Deze spulletjes zijn ook helemaal iets voor mij. Ik doe niet aan project life maar wel aan planners en pocketletters en heel veel andere creatieve dingen. Dus daar zijn veel van de spullen die jij hebt gekocht ook heel handig voor. Ik ga snel eens kijken op scrobby!

 5. Ik kocht heel veel knutselspullen, ik deed veel aan snailmail maar mijn perfectionisme gooide roet in het eten, ik kon nooit tevreden zijn met wat ik maakte en verzond. Dus hangt die hobby naast vele andere hobbies aan de wilgen 😔.

  Hier dus een kast vol knutselspullen dat stof ligt te vangen en wacht tot ik het weer een keer durf te proberen.

  Veel plezier met je leuke nieuwe spulletjes!

  X.

 6. Wat een leuke vrolijke dingen allemaal. Kan me voorstellen dat het leuk is daar mee bezig te zijn zo. Dit kaartjes die je eerder liet zien met die teksten vind ik ook erg gaaf. Geniet ervan!

  Zelf gun ik mezelf te weinig tijd om dat soort dingen te doen. Knutselen vind ik algauw te rommelig, maar ook schilderen ofzo zit er niet echt in. Hoop volgend jaar weer. Anyway, ik vind dat project life echt een hele leuke manier om dingen vast te leggen en lijkt me lekker bezig te zijn!

 7. Wat een leuke spulletjes. Ik kende het nog helemaal niet. Het doet me denken aan scrapbooking.

 8. Super leuke printjes zeg, op dat papier! Ze zijn allemaal zo lekker vrolijk. Die meest rechtse letter stickers zijn inderdaad heel tof! Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken. :D

 9. Ooh ik krijg hierdoor echt enorm zin om lekker creatief bezig te gaan haha. Ben erg benieuwd wat je ervan gaat maken!

 10. Haha ja ik koop ook heel graag knutselspulletjes, maar van alles en nog wat. Van het scrappen e.d. ben ik nooit echt geweest. Project Life ken ik ook niet, maar ik snap wel dat je van alles ziet en je alles wil hebben! Althans, dat heb ik meestal ;-) Je weet immers nooit wanneer het van pas komt :D

 11. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik koop ontzettend graag knutselspullen vaak bij action of hema. Ik ga binnenkort naar een knutselbeurs dus daar kan ik ook lekker shoppen ;) hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: