Close
Persoonlijke update: drukke week…

Persoonlijke update: drukke week…

Komende week is voor mij een hele drukke week. Het leek me, na de vakantie, wel weer eens tijd om een persoonlijke update te schrijven. Bij deze!

Even beginnen met komende week. Het is nu maandagochtend. Vanmiddag heb ik een afspraak met twee coaches van IQ coaches. Zij doen levensloopbegeleiding. Voor zover ik weet houd dit gewoon in dat ze je op elk punt in je leven en op elk moment in je leven kunnen helpen bij dingen waar je in vastloopt. Een goede vriendin van mij heeft ook een begeleidster van IQ coaches en zij is daar erg tevreden over. Zij heeft echter wel een andere coach dan die ik zou kunnen krijgen, omdat zij in een andere regio woont. Dit gesprek is puur kennismaking en zien of zij iets voor mij kunnen betekenen en zo ja, wat dan. Het gesprek is met de twee coaches die in mijn regio werken.

Dinsdagmiddag heb ik weer een afspraak. Ditmaal met iemand van KompASS. Dit is eigenlijk een beetje een zelfde soort organisatie als IQ coaches. Het schijnt goed te zijn om met meerdere organisaties te praten, zodat je weet wie wat te bieden heeft. Logisch, maar wel vervelend, want ik ben niet zo van de gesprekken. Helaas zal dat hierna toch ook moeten. Hoe dit zal gaan is nog afwachten.

Woensdagmiddag heb ik een afspraak met iemand van Gids. Dit is een soort team dat bemiddelt bij het aanvragen van een PGB. Ze kunnen twee of drie voorbereidende gesprekken doen (zodat je zelf goed weet wat je moet aangeven bij het keukentafelgesprek met iemand van de gemeente) en ze kunnen, als je dat wilt, ook bij het keukentafelgesprek aanwezig zijn.

Donderdagochtend moet ik om 08.25 in het ziekenhuis zijn… Mijn favoriete plek! ;-) Mijn verstandskiezen moeten eruit, volgens de tandarts. Joepie! Zowel links als rechts groeien ze horizontaal. Om 08.25 worden er foto’s van mijn kaak gemaakt en om 08.35 ben ik aan de beurt bij de kaakchirurg. Er zal dan 1 verstandskies worden verwijderd, als het goed is. Hopelijk val ik deze keer niet flauw in het ziekenhuis. Mocht dat wel gebeuren, dan hoop ik dat ze in de tijd dat ik out ben even snel mijn verstandskies eruit halen.

Vrijdag staat niets gepland en dat houd ik ook zo, voor nu.

Gelukkig hoef ik alle afspraken niet alleen te doen. Mijn moeder zal bij elk gesprek aanwezig zijn. Dat vind ik erg prettig.

En tja, hoe het met mij gaat? Ups en downs. Wat meer downs dan ups, helaas op dit moment. Het thuis zijn valt me erg zwaar. Weg uit de natuur en de rust van het niets moeten. Soms vraag ik me af of ik gewoon een ontzettend lui wezen ben. Niet gemaakt voor het echte leven. Ik kan alleen maar de vakantiemodus aan, maar zo is het leven niet. “Iedereen moet wel eens iets doen dat hij/zij niet leuk vindt” zegt mamma wel eens. Ja, tja, ik doe elke dag alleen maar dingen die ik niet leuk vind (oké, bijna alleen maar, soms vind ik ook wel iets wel leuk hoor).

 

Ik snap de wereld niet. De mensen niet. Het is mij allemaal veel te druk, veel te veel. Ik voel dat ik tekort schiet en dat vind ik jammer. Ik doe mijn best om de anderen bij te benen, maar ik lijk blokken lood aan mijn benen te hebben waar anderen veren onder hun schoenen hebben. Ik moet leren dat ik dingen op mijn eigen tempo mag doen. Het jammere is dat het tempo in mijn hoofd zo veel sneller is dan het tempo dat ik aankan…

Liefs

12 thoughts on “Persoonlijke update: drukke week…

 1. Ooh zo’n levensloopbegeleiding klinkt goed. Ik hoop voor je dat de klik er ook is.. al kan zoiets ook groeien natuurlijk. Fijn in elk geval dat zoiets bestaat.

  Succes deze week. Hoop dat hierna de spanning ook weer een beetje zakt. Want hier ga je ook doorheen komen.

  xx

 2. Alvast heel veel succes met alle afspraken deze week! Misschien lijkt het een eeuwigheid te duren voordat het weer wat beter gaat, maar uiteindelijk komt dat moment altijd sneller dan je denkt. x

 3. Pff, wat een drukte allemaal met afspraken, ik hoop dat je ze een beetje goed komt de komende week en heel erg veel succes bij de tandarts… En geniet van je vrije vrijdag als het eenmaal voor de deur staat.

 4. Heel veel succes weer vandaag. Wat er gisteren gebeurde was niet leuk, maar het gesprek heeft plaatsgevonden en de coaches hebben kunnen ‘zien’ wat het met jou deed. Hey, it’s something.

 5. Ik denk ook regelmatig dat ik gewoon heel lui ben, omdat ik niks wil en leuk vind… Volgens mijn omgeving is het niet waar… Maar dus wel heel herkenbaar

  Sterkte deze week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: