Close

Over mij

Welkom op dansenindestorm.nl! Leuk dat je er bent. :-)

IMG_0449

Ik zal me even voorstellen: ik ben Kim, aangenaam! Ik ben geboren in 1995 en op dit moment 23 jaar oud. Samen met mijn moeder en onze hond woon ik in een vrij grote stad in Nederland. Door omstandigheden ga ik op dit moment niet naar school, ook heb geen baantje. In plaats daarvan volg ik therapie. Over de omstandigheden schrijf ik veel op mijn blog. Autisme,  angsten en een negatieve stemming hebben op dit moment veel (negatieve) invloed op mijn leven.

Natuurlijk ben ik meer dan alleen mijn ‘beperkingen’. Ik ben een enorme twijfelaar, een optimistische pessimist en nieuwsgierig en groot fan van turnen. Ik vind het heerlijk om net wat vriendelijker te zijn dan nodig is. Ik houd van schrijven, lezen, wandelen, opruimen, ordenen en foto’s maken. Daarnaast vind ik het heel leuk om programma’s over het inrichten van huizen te kijken of hier tijdschriften over te lezen om zo inspiratie op te doen voor mijn huisje “later”. Ik houd van banaantjes van Haribo, lekkere geuren, konijntjes, uilen, de zon, de maan en nog zo veel meer.

Ik ben mijn blog met de naam “dansen in de storm” in april 2015 begonnen. Waar de naam vandaan komt? Ik vind het een fijn motto om in gedachte te houden. Ik wil leren dansen in de storm, in plaats van wachten tot de storm voorbij is. Ik kan eindeloos wachten tot de omstandigheden perfect zijn, maar ik kan ook gewoon mijn best doen er iets van te maken ondanks de omstandigheden. Via mijn blog probeer ik ook meer openheid te geven over psychische stoornissen. Het taboe “moet” worden doorbroken! Hopelijk kan ik jullie meenemen op de reis naar herstel. Ik hoop met mijn blog anderen te informeren, inspireren en motiveren.

Als je benieuwd bent wat ik naast mijn blog heb geschreven, kun je hier een lijstje met door mij geschreven gastblogs vinden.

Als je nog vragen hebt mag je die natuurlijk gerust stellen! :-) Dat kan ofwel hieronder in de comments, ofwel in een mailtje naar kim@dansenindestorm.nl.

Liefs

39 thoughts on “Over mij

 1. Knap dat je over deze moeilijke onderwerpen schrijft!
  Je kunt het goed verwoorden. Super van je, en blijf zo doorgaan. Hopelijk bied dit blog jou een deel van de steun die je nodig hebt op weg naar herstel.

  Ga ervoor meis!

  Liefs

  1. Haha :-) Dan hoop ik dat ik over een paar jaar ook kan zeggen “bijna hersteld van een angststoornis” :-) Liefs!

 2. Ik kom nu per ongeluk op je blog terecht en ik vind het zo tof om te lezen! Of ja.. tof is niet het goede woord. Ik vind het gewoon fijn om te lezen dat je zo open bent over jezelf en wat je meemaakt. Het meeste is zo herkenbaar… Ik ga je volgen :-)

 3. Wat fantastisch dat je die taboe’s probeert te doorbreken! Ik heb er zelf ook ervaring mee gehad en zit er ook om te denken erover te gaan schrijven op mijn blog omdat het allemaal zo’n taboe is. Maar ik weet nog niet of ik dat wel durf haha! Dus super dat je het doet :)

  1. Haha, ik had al een vermoeden, door je naam. :-) Als je het aandurft zeker doen, maar het moet wel goed voor je voelen.

 4. Hallo!
  Ben net ‘nieuw’ hier in de blogwereld, maar ik volg je nu al een tijdje zonder dat ik een blog had. Ik wil je even zeggen dat je me enorm inspireert met je kunnen. Zo open en eerlijk praten? Wauw, dat is echt een moedig karakter hebben. Ik hoop van harte dat je je beter gaat voelen in de toekomst.
  Liefs Sanne’

 5. Dag Kim!
  Ik ben op je blog terecht gekomen via lisanneleeft.nl en ben daar heel blij om!
  Ik vind wat je hier schrijft heel inspirerend en heb dan ook veel respect voor jou dat je dit toch maar doet want het lijkt mij helemaal niet zo vanzelfsprekend om over zo’n thema’s te bloggen en ook dat je desondanks toch probeert om positief te blijven!
  Je hebt er alvast een nieuwe volger bij! :-)
  Blog zo voort!
  Groetjes,
  Lin de

 6. Hoi Kim, ik kom via de Viva bij je blog terecht. Ik wens je heel veel succes en sterkte met je therapie. Mooi blog ook! X Ana

 7. Leuk, deze blog. Stiekem een beetje jaloers, haha. Ik herken veel en ga je volgen. Ik zelf blog ook over mijn psychische klachten op http://www.beyoutifullife.nl
  En over andere dingen, maar helaas sta ik even stil omdat ik soms wat motivatie verlies. Maar kan nog veel leren van jouw blog, ziet er heel mooi verzorgd uit.

  1. Inmiddels blog je veel (ik reageer gewoon heel laat hier, oeps, sorry!) meer! Ik vind het altijd erg fijn je blogs te lezen. Ziet er ook heel mooi uit.

 8. Wauw heb je net pas gezien bij eachscarhasastory. Ik klikte op je puur uit nieuwsgierigheid. Heb even rond gesneuveld door je blogs en ik ga je zeker volgen.

  Je blog lijkt me erg leuk en inspirerend. Volgensmij ben je een hartstikke sterke meid.

  Liefs x

 9. Mijn complimenten!
  Zag je site net per toeval via Twitter! (slapeloos momenf hier)
  Ik ga je volgen 💪🏻🍀

 10. Beste,
  Ik ben blij je blog ontdekt te hebben. Ik kwam hem toevallig tegen toen ik informatie aan het opzoeken ben over de Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis. Ik heb deze zelf ‘nog’ niet, maar herken me zeer sterk in de kenmerken. Ik ben zéér dankbaar mensen te hebben (mijn ouders) en sommige vrienden (heb ik zeer weinig) die altijd in mij blijven geloven en me hulp en troost willen bieden, anders hadden de kenmerken zich al lang gemanifesteerd in een stoornis.

 11. Wauw, ben onder de indruk van je blog! Ik schrijf zelf sinds kort over mijn ervaringen als psycholoog, maar deze ‘andere kant van de tafel’ is ook erg tof om te lezen.

  -Doorzien

  1. Mooi dat je dat doet! Ik ga ook een kijkje nemen op jouw blog, voor mij “de andere kant van de tafel”. Bedankt!

 12. Hoi Kim,

  Wat een prachtige blogs schrijf je, je hebt talent!
  Bovendien is het heel dapper om je zo kwetsbaar te kunnen opstellen, een hele mooie karakteristiek!
  Ik wil je graag tips geven voor twee boeken van dezelfde schrijfster Brene Brown:

  – De moed van imperfectie
  – De kracht van kwetsbaarheid

  Wie weet heb je er wat aan!

  Veel liefs
  Liesss

 13. Hoi:)
  ben je bekend met het boek ‘negatief zelfbeeld’ van Manja de Neef?
  hoor ik graag.
  Groetjes, charlotte

 14. Hoi Kim!
  Ik wist niet van blog en deze website. Ook de kant van de angsten wist ik niet en interessant hoe je hierover schrijft. Ik ga je volgen!

  Groet,
  Martijn

 15. Hey Kim! Echt heftig joh, mooi dat je probeerd er het beste van te maken! Je blog is ook echt leuk om te lezen🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.