Close
Mijn week #7

Mijn week #7

Een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog is ‘mijn week’. Hierin laat ik jullie zien hoe mijn week eruit zag afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien! Kijk je mee? :-)

Golden Retriever wassen vis     blauwe druiven blond amsterdam

Zondagmiddag wandelde ik met mijn moeder en de hond in een groot park. We lopen daar heel vaak en eigenlijk ook altijd hetzelfde rondje. Onze hond loopt vaak heel ver vooruit, omdat hij de weg precies kent. Deze keer was hij ook ver vooruit gelopen en wij zagen hem niet meer. Na hem een tijd te hebben geroepen zagen we hem nog steeds niet. Ik ben zelfs nog teruggelopen naar het punt waar we hem voor het laatst zagen, maar ook daar was hij niet te vinden. Snel zijn we om de grote plas gelopen, dat is ongeveer drie kwartier lopen. We zagen hem nergens en inmiddels was hij al wel 20 minuten kwijt, enorm spannend want hoe zouden we hem ooit terug kunnen vinden?! Uit eindelijk zijn we naar een strand waar hondjes los mogen lopen gegaan, omdat een vrouw had gezegd dat ze daar een golden retriever had zien loslopen – alleen. Toen we daar kwamen was hij daar natuurlijk niet meer… Allerlei andere hondenbezitters die op het strandje waren zeiden dat ze zouden opletten of ze hem zagen wanneer ze zouden gaan wandelen. Er kwamen ook twee kennissen van ons langs en zij gingen rond de plas lopen, ook zij zouden goed opletten. Na de dierenambulance te hebben gebeld om te vragen of zij een hond binnen hadden gekregen kwamen de twee kennissen ineens terug met onze hond! Yes! Toch! :-) Maar… wat stonk hij enorm zeg. Hij had kennelijk door een vis liggen rollen, bah bah bah. Thuis hebben we hem gewassen… Vond hij niet zo leuk zoals je op de foto kunt zien, haha.

Na de lange wandeling en alle spanning hadden we wel een bakje lekkere blauwe druiven verdiend, toch? :-)

ad krant weerbericht      agenda bruna

Maandagochtend bekeek ik het weerbericht in de krant. Had ik beter niet kunnen doen, want er werd alleen maar regen voorspeld! Bah!

Gelukkig maakte mijn agenda het een beetje goed. Ik heb hem afgelopen januari gekocht en ben er nog steeds heel blij mee. De quote maakt me vrolijk!

team kapsalon delft     tasjes action hema allstars

Dinsdagmiddag ging ik naar de kapper. Dat is iets wat ik heel erg spannend vind. Kappers praten altijd zo veel en dan weet ik niet goed wat ik terug moet zeggen… Een en al stress. ;-) Uit eindelijk viel het heel erg mee en was mijn kapster heel aardig.

Ik ben zelfs nog even naar de Hema en de Action geweest. Bij de Hema kocht ik twee fotoboeken, bij de Action kocht ik opbergzakken die je vacuüm kunt zuigen zodat spullen minder ruimte innemen. De fotoboeken zijn al in gebruik genomen, maar de zakken moet ik nog uit proberen!

hotel kaartje pasje      foto's londen

Dinsdagavond was ik bezig met het maken van een fotoboek. We zijn inmiddels al weer 5 jaar geleden naar Amerika geweest, maar ik heb de foto’s toen in insteekhoesjes gestopt. Nu ik er alsnog fotoboeken van wil maken kwam ik ook de pasjes die we waren vergeten in te leveren bij hotels tegen. Deze vond ik wel heel erg leuk.

De foto’s rechts zijn foto’s van mij, drie jaar geleden, haha. Ik was met mijn beste vriendinnetje na de examens in Londen. Vlak voordat deze foto’s gemaakt zijn, zaten op dezelfde plek een groep toeristen foto’s te maken en te poseren. We lachten ze stiekem een beetje uit en hebben ze daarna na gedaan. Ik moest toch wel weer lachen om deze foto’s, haha. Fotomodel, for sure!

loods 5 sliedrecht      loods 5 sliedrecht

Woensdagochtend wandelde ik zelf met de hond, zodat mijn moeder en ik ’s middags naar Loods 5 in Sliedrecht konden! Daar wilde ik al een tijdje heel erg graag heen en nu hadden we er tijd voor! Het was echt heel erg leuk, ik wilde alles wel kopen, maar ja, ik woon nog niet op mezelf, haha.

Dat betekent niet dat ik niks heb gekocht… :-) Ik kocht een stenen uil (ik ben nogal uilen-fan), hele leuke kaarten, een soort glazen stolp met daaronder een uiltje en bovenop ruimte voor een waxinelichtje (??? goede uitleg hè!), cadeautjes en waxinelichthoudertjes. Wat was het fijn om daar rond te kijken. Ik heb weer allemaal inspiratie voor “later”. (Hint: wit tafeltje en witte lamp van van Zuiver.. Zucht.. Zo mooi!)

cracker met kaas      cheese dippers

Donderdagochtend had ik een therapie afspraak. Toen ik thuis kwam moest ik alleen lunchen en besloot ik als deel van mijn lunch mijn favoriet van het moment te nemen: een cracker met kaas. Ik heb dit ineens weer helemaal ontdekt, haha. Kan geen dagje zonder! ;-)

’s Middags had mamma ook nog Cheese Dippers meegenomen. Jeugdsentiment! Vroeger had ik deze soms wel eens mee naar school, de basisschool toen nog. Ik herinner me ook nog dat deze er waren met Duo Penotti, die waren ook erg lekker. Van allebei maakte ik vroeger het bakje kaas/chocopasta helemaal leeg, haha. Nu vond ik dat wat te veel van het goede, maar het was zeker lekker om weer eens te eten!

heg gesnoeid      krentenbol met chocopasta

Vrijdagochtend had ik met mijn opa afgesproken om de heg in onze tuin te snoeien. Ik heb helaas geen ‘voor’ foto gemaakt, maar dit was het resultaat. :-) Nog even wat onkruid tussen de tegels weghalen, wat plantjes neerzetten en dan is de tuin helemaal zomerklaar! We hebben trouwens wel stoelen hoor, die stonden alleen even aan de andere kant. :-)

Na de inspanning van het snoeien van de heg (want wat is dat zwaar zeg!) vond m’n moeder dat ik wel een krentenbol had verdiend, haha. Lekker! Ik doe altijd chocoladepasta op mijn krentenbol. Wanneer ik dat aan mensen vertel lachen ze me altijd een beetje uit. Wacht maar tot je dit een keer hebt geprobeerd!!! Het is écht heel erg lekker.

pakketje foto canvas envelop      hoe oud ben ik website gok 21 jaar

Tijdens de lunch stond er ineens een postbode voor de deur met een pakketje voor mij! Wat er in het pakketje zat… dat lezen jullie later! :-)

Op WhatsApp was Kim bezig foto’s van zichzelf te laten analyseren door how-old.net, haha. Ik deed ook even mee en werd 27 geschat op de foto die je ziet. Voor het eerst ooit dat iemand mij ouder dan 13 schat. ;-) Deze foto is trouwens gemaakt op de bruiloft van mijn jongste broer! :-)

fotoboek     image

Vrijdagavond en zaterdag ben ik druk geweest met het maken van een fotoboek. Of eigenlijk twee. :-) Ik ben 5 jaar geleden in Amerika geweest en heb daar veel foto’s gemaakt. De foto’s heb ik laten afdrukken en toen in mapjes gestopt… Nooit meer aan een fotoboek toegekomen eigenlijk! Nu had ik er ineens weer zin in! Het tweede album wat ik maakte is een album met foto’s van Londen. Hier ging ik in 2012 met mijn beste vriendinnetje naar toe na onze examens. Leuk om al die foto’s terug te zien, haha. Goede tijden waren dat.

Zaterdagmiddag ben ik ook nog bezig geweest met het overtypen van verhalen die ik als klein meisje schreef. Ik heb altijd heel veel geschreven en in mijn ogen schreef ik echt hele boeken. Nu wil ik ze overtypen zodat ik ze netjes kan bewaren! Ik heb wel eens op internet gezien dat je je eigen boekje kan laten maken. Heeft iemand daar tips of ideeën over?

Dit was mijn week alweer. Volgende week ben ik jarig, dus ik denk dat jullie dat wel terug zullen zien in mijn dagboekje van volgende week.

Hoe was jouw week? Heb je nog iets leuks gedaan?

Liefs

31 thoughts on “Mijn week #7

 1. Krentenbollen zijn zoooo lekker! Maar met chocopasta heb ik nog nooit geprobeerd. Ga ik een keer doen! Ja, crackers met kaas zijn hier ook dagelijkse kost. Heerlijk. Wooohw, dat verhaal met de hond. Gelukkig is hij weer thuis, maar dat is wel even schrikken. Ik had niet zo’n beste week en nu nog ontstekingen erbij ook. Ik ga dus heel rustig aan doen en lekker genieten van de zon en veel sport op tv. Fijne pinksterdagen! X

  1. Gauw eens proberen, het is echt heel lekker!
   Ik ben heel blij dat hij nu weer thuis is, ja. Was even bang dat hij niet meer terug zou komen.
   Ik hoop dat komende week fijner wordt voor jou! Heb je wel verdiend na zo’n moeilijke week. Geniet van de zon en de sport. Fijne dag nog! Liefs

 2. Leuke week! Je hebt best wel veel gedaan! :) Ben nieuwsgierig wat er in het pakketje zit, hihi!
  Geniet van je dag vandaag!

 3. Wat heb je veel ondernomen! :) Wel enorm schrikken dat de hond kwijt was! Gelukkig dat hij weer terug gevonden is. Cheesedippers zijn trouwens echt jeugdsentiment! Geweldig lekker zijn die. Als ik een keertje moest overblijven op school, kreeg ik Cheesedippers mee voor na de lunch. Zooo lekke! En echt een feestje, haha.

 4. Oh jeetje, dat was wel schrikken zeker dat je hond ineens weg was? Gelukkig hebben jullie hem weer gevonden. Het ziet er naar uit dat je een goed gevulde week achter de rug hebt. Er staan leuke dingen tussen! Loods5 is echt een hele toffe winkel hè!? Ik hoop dat je de aankomende week weer een fijne week hebt, en natuurlijk alvast een fijne dag gewenst op je verjaardag!

  1. Heel erg schrikken, inderdaad! Was even bang dat hij nooit meer terug zou komen.
   Dankjewel :-)
   Liefs x

 5. Leuk om te lezen. Ik ben benieuwd wat je bij de kapper hebt laten doen. En dat ‘how old’, mijn vriend was er laatst mee bezig en toen werd hij in de 50 geschat! Nou is hij wel 41, maar ruim 10 jaar ouder geschat worden haha.

  1. Hahaha, aiiii! Ik werd dus ook al 8 jaar te oud geschat – dus ergens gaat er iets niet helemaal goed bij die website. ;-)
   Bij de kapper heb ik trouwens alleen de puntjes laten knippen! Ik draag het altijd in een staart dus verder is er weinig nodig! Ze heeft nog wel de voorste plukjes een soort van in laagjes geknipt “voor het geval dat” ik het ooit los wil dragen.
   Liefs!

 6. Haha oeps, de hond op avontuur! Wat jammer dat het weer nog steeds zo tegenzit in Nederland… Hopelijk komt de zomer er snel aan! En tof, Loods 5 lijkt me zo leuk! Fijne verjaardag alvast! :)

  1. Naar Loods 5 moet je zeker eens gaan! :-) Echt een aanrader! Alleen niet op die hete zomerse dagen waar we zo naar verlangen, maar die laten toch nog op zich wachten.
   Dankjewel!
   Liefs

 7. Klinkt als een goede week :) Ik heb dat ook met kappers, vooral als ik thuiszit, want ze vragen altijd: Zo, heb je vrij vandaag? Ehm… Nu heb ik een fijne kapper gevonden, een buitenlandse man met een charmant accent, vrolijke muziek in de kapsalon en goede knipskills. Ik raad iedereen een mannelijke kapper aan. Geen stomme praatjes en geen lange nagels die langs je huid gaan.

  Laatst heb ik ook overwogen om chocoladepasta op een krentenbol te doen, lijkt me inderdaad wel lekker (uiteindelijk niet gedaan).

  1. Dat klinkt inderdaad heel fijn! :-) Bij mij vroeg ze ook ‘lekker vrij vandaag’ dus ik zei ‘ja’ en dat was het, haha. Ik ben zo lekker spraakzaam altijd.
   Volgende keer wel doen! Echt een aanrader :-)

 8. Wow ik ben nu echt zo benieuwd naar krentenbol met chocopasta.. Misschien koop ik volgende keer dat ik in de supermarkt ben wel even krentenbollen haha. Weer leuk om te lezen :) En stoute hond, maar dan was het wassen zijn verdiende loon voor het wegrennen haha.

  1. Haha, ik hoop dat hij onthouden heeft dat door een vis rollen betekent dat hij gewassen gaat worden… En dat dat dan genoeg afschrikt om het noooooooit meer te doen, haha. Ik ben alleen bang dat hij iets te blond is. :-)
   Laat me weten wat je van de krentenbollen met chocopasta vond! Ken je chocolade met rozijnen erin? Als je dat lust vind je dit waarschijnlijk ook heerlijk!
   Liefs!

 9. Gelukkig heb je je hondje terug gevonden. en ja dan moet hij maar gewassen worden. die foto van je hondje zegt al genoeg, is wel grappig dat hij het niet leuk vind.

  1. Haha, ja het is een echte waterangstige Golden Retriever! Terwijl die normaal zo van zwemmen houden. :-)
   Liefs!

 10. Oeh dat was wel even schrikken van je hond! Gelukkig is alles weer goedgekomen :) En wow vijf jaar geleden was ik ook in de VS, misschien zijn we elkaar wel tegengekomen (haha vast niet). Ik heb ook een hekel aan die small talk bij de kapper, vooral omdat mijn moeder naar dezelfde salon gaat dus die kappers weten mijn hele leven al ongeveer (“hoe is het op kamers?”), dan merk je echt heel erg dat ze het eigenlijk alleen maar uit beleefdheid doen. Ik vind stiltes helemaal niet snel ongemakkelijk dus tegen mij hoef je niet te praten hoor, haha.

  1. Waar ben je geweest? :D Ik vloog naar NYC (daar een paar dagen geweest) toen via Detroit naar SAN Francisco en toen in het westen roadtrip :-)
   Haha kun jij geen kapper worden? Dan kom ik naar jou. ;-)

 11. Hey. Ik kwam op je blog terecht via Troetelberen op de weg omdat ik benieuwd was naar je moestuin. Maar hierover blog je niet? Of heb ik erover gekeken?
  Ik wens je nog een fijne maandag!
  Groetjes

  1. Ik plaats af en toe een klein updateje van hoe het gaat met mijn moestuintje, maar niet elke maandag of iets! Als je bij de zoekfunctie moestuin(tje) invoert krijg je de blogs waarin iets staat over mijn moestuintje :)
   Liefs!

 12. Je hebt me nu heel nieuwsgierig gemaakt naar wat er in het pakketje zat ;)
  Jeetje, wat een avontuur met je hond! Ik kan me voorstellen dat dat stressvol was. Leuke foto van de hond, trouwens. Je kunt zien dat hij niet blij is met de badderpartij! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: