Close
Mijn week #12: inkopen, warmte en zwemmen

Mijn week #12: inkopen, warmte en zwemmen

Mijn week numero 12! Deze week bestond uit ijsjes, zonnen, de tuin en nog veel meer! Kijk je mee?

foto1

Vorige week vertelde ik dat ik naar Pluk de Markt was geweest. Dit was in Dordrecht, dus daarna zijn we ook nog even Dordrecht in gegaan. Daar hadden ze een hele toffe woon- en lifestyle winkel genaamd No28. :-) Hier kocht ik deze mooie plaat. “Ik weet niet waarom en het kan me ook niet schelen. Ik vind jou lief, gewoon zo LIEF en daarom is de reden”. Deze hebben we gekocht om bij pappa’s kastje te zetten. <3 Dit is een uitspraak die wij hier in huis zomaar zouden kunnen doen/hadden kunnen doen. Daarom is de reden.

Deze letter banner en washi tape kocht ik bij Pluk de Markt. Ik was al een tijdje op zoek naar de letter banner en had hem nog niet online besteld. Nu heb ik ‘m! :-D Online zag ik die washi tape ook steeds en ook die wilde ik heel graag bestellen, maar dat had ik nog niet gedaan. Ik was zo blij toen ik ze zag!

foto2

Dit houten… bordje(???) kocht ik ook bij de lifestyle winkel. Ik vond ‘m zo leuk voor op mijn kamer.

Ook deze kaarten nam ik mee uit Dordrecht. Ik ben helemaal verliefd op alle leuke kaarten die ik overal zie. Leave a little sparkle wherever you go. <3 Ik kocht trouwens ook een kaartje voor wanneer mensen net getrouwd zijn. Ik ken helemaal niemand die binnenkort gaat trouwen, maar dacht dat ik de kaart dan misschien niet meer zou kunnen vinden, dus nam ik hem mee. Mamma vond me een beetje gek…

pizap.com14360107598461

Zondagmiddag wandelde ik met mijn moeder bij Clingendael. Het was lekker weer, dus onder de bomen lopen was heerlijk!

’s Middags begon ik ook met het lezen van Joël. Wat ik tot nu toe heb gelezen vond ik best heftig, dus ik ben weer eventjes gestopt, helaas. Hoop het binnenkort weer op te kunnen pakken.

foto4

Maandagochtend knipte ik mijn oude, lange spijkerbroek met een groot gat erin af tot een korte broek. Het was zo lekker warm, veel te warm voor een lange broek! Ik droeg dus lekker mijn nieuwe, korte broek. :-)

Lieve Meneer Konijn met een oor omhoog. Zo lief.

foto5

Lisanne van LisanneLeeft deed een winactie met deze hele leuke rietjes. En ik won! Wat onwijs leuk! :-) Ze zijn zo vrolijk allemaal. Maakt mij blij.

Wat mij ook blij maakte waren de extra zonnestraaltjes die ik meepikte. :-) Heerlijk! Mijn benen zijn inmiddels niet eens meer spierwit. Maar zoals ik op twitter zag langskomen: say yes to the melkfles, dus er is geen probleem!

foto6

Maandagavond voelde ik me niet zo fijn. Ik dacht dat dat kwam door de medicatie afbouw, maar nu weet ik dat niet meer zo zeker. Ik voel me nu namelijk weer een stuk beter. Dinsdagochtend nam ik braaf weer mijn pilletje ‘Niet opgeven!’ Ik was stiekem wel blij met mezelf, want normaal gesproken was ik direct gestopt met de medicatie of met het afbouwen en nu heb ik doorgezet.

Dinsdagmiddag kookte ik alvast pasta voor de pastasalade die we ’s avonds zouden eten. Het was veel te warm om ‘echt’ te koken!

foto7

Dinsdag kreeg ik ook allerlei leuke pakketjes binnen. Onder die pakketjes was een envelop met dit gave shirt. <3 “Love them, don’t eat them”. Past perfect bij mij, hihi.

’s Avonds aten we, zoals ik al zei, pastasalade. Ik had een recept uit de Allerhande gemaakt en het was erg lekker. Ook aten we voor het eerst dit jaar buiten. We eten eigenlijk bijna nooit buiten, geen idee waarom niet. Misschien zijn we te lui om heen en weer te lopen. :-) Nu hadden we alleen de bak salade, twee borden en bestek, dus dat was makkelijk.

foto8

Twee fotootjes van Meneer Konijn, omdat hij nog niet genoeg ‘aan het woord’ is geweest deze post! ’s Ochtends geef ik hem altijd wat groentes en hier was hij aan het smullen van wat lekkere andijvie.

Daarna had hij weer energie voor tien (oké, dat heeft hij ’s ochtends altijd) dus besloot hij de kranten in zijn hok te verscheuren. Hier kwam hij heel onschuldig kusjes geven. Het is oké hoor, lieve Meneer Konijn.

foto9

Na even met Meneer Konijn te hebben geknuffeld ging ik woensdagochtend in de tuin zitten. Het was warm! In de tuin stond gelukkig nog een klein beetje wind. Alles wat ik nodig dacht te hebben mee naar buiten, zodat ik me de rest van de ochtend niet meer hoefde te verplaatsen.

Tijd voor een selfie…

foto10

’s Middags liepen we een klein rondje met de hond. Het was heel erg warm, dus we liepen vooral naar het water en weer terug. Dat vond de hond ook wel best, want die heeft het snel te warm nu.

En nog even lekker bruine benen kweken in de zon, hihi. Ik hoop dat het werkt. ;-)

foto11

Woensdagavond gingen mamma en ik naar het strand. Het was heerlijk bij het water. Volgens de temperatuurmeter was het wel 36 graden, dus het water was een fijne verkoeling. Heerlijk door de zee lopen.

Daarna gingen we even op een terrasje onder een parasol zitten. Daar kon ik lekker lezen in Verkikkerd. Tot nu toe een erg leuk boek, lekker zomers.

foto12-goed

Bij het terrasje hadden ze deze heerlijke smoothie. Hoe het heette, dat ben ik vergeten (ha ha ha), sorry! Het was heel erg lekker. Ook stond er op de kaart niet precies welke fruitjes erin zaten, maar ik weet vrij zeker dat ik watermeloen, aardbei, wat citroen/limoen heb geproefd. Verder zat er lekker een hoop crushed ijs bij. Heerlijk met de warmte!

We moesten natuurlijk ook nog avondeten, dus we aten aan het strand. Ik bestelde deze lekkere pizza, hihi. Hashtag skinny.

foto13

Deze foto is niet zo scherp, maar ik wilde hem toch graag gebruiken. Meneer Konijn gaat altijd zo lief met zijn voorpootjes op de rand van zijn voerbakje staan. Dat vind ik leuk om te zien. Op Instagram plaatste ik ook een filmpje waarbij je kon zien hoe hij at. Dat geknabbel maat me blij, haha.

Donderdagmiddag had mijn moeder een afspraak dus ik liep zelf met de hond. Lekker door het park. Ik hield hem hier aan de riem omdat er een fietspad door het park loopt waar wielrenners graag rijden. Een botsing is niet zo fijn.

foto14

’s Avonds moesten mijn opa en moeder helpen bij de korfbalvereniging. Ik ging even gezellig naar mijn oma. We speelden Rummikub. Ze heeft van me gewonnen, hihi. Oeps! Normaal win ik vaak, dus laten we maar zeggen dat ik haar had laten winnen. ;-)

Als troost had ze hele lekkere meloen! Super sappig en zoet! Heerlijk.

foto15

Vrijdagochtend was Meneer Konijn weer eens een echte interieurarchitect. Het hele huis werd verbouwd. En natuurlijk kun je ook even een kijkje nemen óp je dak. Wie weet is er lekkage. Altijd goed om even te checken.

’s Middags ging ik op een missie. Ik wilde namelijk een zwembad kopen. Bij de Action en Kruidvat stonden ze in het boekje, dus ik dacht dat ik er wel een zou vinden, maar nee! Bij de Blokker, Kruidvat, Action, HEMA en de speelgoedwinkel waren ze uitverkocht… Ai… Helemaal voor niets gegaan.

foto16

Grapje natuurlijk, ik ga natuurlijk niet met lege handen weg! Ik kocht wat spulletjes voor mijn winactie (oh, spannend hè?) en envelop templates en een kraft agenda, zodat ik daar mijn blogjes in kan plannen. Ik had een zelfgemaakte planner maar die vond ik niet zo prettig meer. Deze gaat helemaal fijn worden!

Zonder zwembad kwam ik thuis… Dus besloot ik maar een voetenbadje te maken. :-)

foto17

Maarrrrr daar kwam mijn redster in nood! Mamma stuurde een smsje dat ze onderweg naar huis was na een gesprek met de ouderbegeleider… En ze had een zwembad kunnen kopen! Yes! Tegenover het gebouw zit een winkelcentrumpje waar mijn moeder deze nog had kunnen scoren. Yes!

En om me te troosten ook snoepjes. ;-) Nee grapje, we waren al even op zoek naar banaantjes en daar hadden ze ze. En natuurlijk gewoon omdat het heel lekker is. (Dat ’text’ hoort trouwens niet, sorry, dat moet je even wegdenken. Ik heb het momenteel te warm om het aan te gaan passen, sorry!)

foto18

Als toetje at ik vrijdagavond een perenijsje. Deze zijn echt perfect voor de zomer!

’s Avonds kwamen mijn opa en oma op bezoek en kleurde ik deze kleurplaat in. Ik had even wat afleiding nodig, denk ik, en dat werkte goed. Hij is niet heel mooi geworden of zo, maar daar gaat het ook niet om. :-)

foto19

Zaterdagochtend was het nog steeds heel erg warm. Het zwembad was inmiddels gevuld dus ik kon lekker gaan liggen. Genieten hoor! :-)

Ondertussen las ik verder in Verkikkerd. Perfect boek voor in het zwembad vind ik.

foto20

Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Mijn ‘stopwoordje’ in deze post, sorry. Ik vind het zo fijn. Dit weer, het zwembad, alles.

De hond heeft het wel veel te warm nu. Hier hadden we een handdoek op zijn koppie gelegd. Hij was zo extreem aan het hijgen, niet normaal. Arm beestje. <3

Zo, en nu ga ik weer een duik nemen in mijn zwembad! (Oh nee, dat mag niet: staat op de doos!) Lekker liggen dan maar. :-) Geniet van je weekend en hopelijk heb je een fijne week.

Hoe was jouw week?

Liefs

21 thoughts on “Mijn week #12: inkopen, warmte en zwemmen

 1. Ah gossie, de hond. Gisteren hadden wij visite en die nam ook een hondje mee. Een wat kleinere en ook met een minder dikke vacht, maar dan nog… hij had het niet meer van de warmte. Ging onder de tafel liggen en op de tegels in de gang. Zo zielig. Gelukkig koelt het nu al lekker af. Ik vind een graad of 25 eigenlijk wel voldoende hoor! Wat een heerlijk (ja, ik kan er ook wat van…) overzichtje!

  1. 25 is zeker genoeg, met een lekker zonnetje! Kan ik nog steeds in het zwembad maar is het ook wat beter uit te houden! Onze hond is overigens echt een idioot af en toe! Hij gaat vol in de zon liggen om vervolgens op te staan, vreselijk te hijgen en uitgeteld in de schaduw te gaan liggen. Misschien wil hij graag bruin worden (hij houdt wel heel erg veel van bruine labradors dus wie weet…)

 2. Ontzettende fijne week heb je gehad! Ik vind het altijd leuk om te lezen wat iedereen gedaan heeft. Mijn week begon superleuk! Tot donderdag… Ik kreeg ontzettende buikpijn, vrijdag dus naar dokter gegaan en in het ziekenhuis bleek ook al wat we vermoed hadden: blinde darm ontsteking. Doordat ie al geknapt was en er pus in mn lijf zat moest het schoongespoeld worden en moet ik nog tot dinsdag blijven voor de antibiotica. Ik ga nu weer lekker slapen/lezen want voel me erg moe. Hopelijk heb je weer zo’n leuke week als deze week (:

 3. Zo’n zwembad! Dat wil ik ook, maar mag niet van mijn vriend :-( Toen jij lekker simpel een pastasalade maakte moest en zou ik per se enchiladas maken. Totaal niet handig in dit weer, maar ze waren wel lekker!

  1. Ah, wat jammer! Misschien een kinderbadje? Zo’n kleine? Dat is al heerlijk verkoelend!
   Oh, nee, dat kan ik me voorstellen, hihi. Maar fijn dat ze wel goed hebben gesmaakt, dat maakt het dan weer een beetje goed. :)

 4. Leuk weekje!
  Hier ook geen zwembad i.v.m. verbouwing van de tuin. zo vervelend! Is het een keer mooi weer, en dan is er geen zwembad…

 5. Kenzo had het ook zwaar met die hitte! Zielig eigenlijk.. Ziet eruit als een fijn weekje :) Die interieur items zijn leuheukkk! Zo’n woordbanner heb ik ook, tof!

 6. Say yes to de melkfles, die moet ik onthouden. Fijn dat je zo hebt kunnen genieten van het mooie weer! Ik ben vooral heel druk geweest met de konijntjes koel houden. Op een gegeven moment heb ik mijn ouders maar een appje gestuurd of ze de binnenkooi konden komen brengen. Het is niet zo’n groot ding, ooit gekocht toen konijntje Danny ziek was en binnen moest blijven, maar het was in ieder geval iets. Dus af en toe had ik de konijnen weer binnen. Gezellig! (al lagen ze vooral languit, vanwege de warmte).

  1. Dat is af en toe inderdaad gezellig, lijkt me. :-)
   Het is misschien niet zo groot, maar beter dan in die hitte buiten. Je bent een goede konijnen-mamma, hihi.

 7. Ooh dat shirtje met ‘love them, don’t eat them’ moet ik echt hebben haha! Wat een gaaf shirtje!
  -x-

 8. Leuke spullen heb je gekocht! En wat leuk dat je de rietjes hebt gewonnen :) Rietjes maken ieder drankje leuker :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: