Close
Let’s time travel: foto’s door de jaren heen

Let’s time travel: foto’s door de jaren heen

Bij Jenn zag ik een “Let’s time travel: foto’s door de jaren heen” blog. Dat vond ik een super leuk idee. Dus ik besloot haar na te apen. ;-) Daar gaan we! 

2004:

untitled-design-3

Kort haar! Wauw. Wat kort. Ik hield enorm van zwemmen, bewegen, op welke manier dan ook. Er zijn ook foto’s van tennissen, van touwtjespringen etc. etc. :-) Het was ook altijd een traditie van mijn pappa en mij dat we op vakantie een henna tatoeage lieten zetten. Of nou ja, dit was het eerste jaar dat we dat deden. Je ziet de meneer die bezig is, maar je ziet ook een stukje van mijn moeder’s haar. Zij moest mijn hand vasthouden omdat ik bang was dat het heel veel pijn zou doen, haha.

2005:

untitled-designGrotendeels foto’s die op vakantie zijn gemaakt! Zie je die groene sliert in mijn haar op de tweede foto? Dat vond ik toen heel cool! Foto 3 en 4… Het was erg warm, de handdoeken moesten drogen dus ik besloot een tent te bouwen. Die hield niet lang stand zoals je kunt zien…

untitled-design-5

Nog meer 2005 foto’s. Deze van de winter… We waren op vakantie en mijn opa en oma kwamen langs. Met mijn opa bouwde ik een sneeuwpop groter dan ik was op dat moment. Foto 3: ik heb een jaar musical klas gedaan. Daar schreef ik ook over in deze blog, maar dit was bij de eindmusical. De opvoering, zeg maar. En die laatste foto… Prachtig!

2006:

untitled-design-2

Het ijsje… Dat was zo’n ijsje met heeeeeeel veel kleurstof. Ik gebruikte het als lippenstift, maar daar heb ik geen “goede” foto van helaas, haha. De tweede foto is gewoon simpel ergens in een restaurantje. Die derde. Oef. Pappa noemde mij en mijn broer vroeger “gespierde spijker”, haha. Als ik dit zie schrik ik bijna van hoe dun ik was, al lijkt mijn arm niet extreem dun. Gek! Anyway, ik at prima hoor. Ik at heel erg veel, zelfs. ;-) En de laatste foto is lekker voor de tent zitten. :-)

2008:

untitled-design-4

Oh nee… Ik ontdekte duidelijk de selfies… Oh nee. Oh nee. Waarom deel ik dit… Hahahaha. Omdat het belachelijk is. ;-)

2009:

untitled-design-7

Een periode van weinig foto’s van mezelf. Je weet wel, dat je niet meer op de foto wilt. Ik maakte wel bij elk restaurantje op vakantie een foto van het peper en zout stelletje… ;-)

2010:

untitled-design-8

Kamperen! Wel in Delft, maar we voelden ons heel stoer. ;-) Kamperen samen met Tessa.

2011:

untitled-design-9

De periode waarin mijn eetstoornis opspeelde. Ook in 2010 en 2009 overigens, maar ik noem het nu pas. Geen idee waarom. Ook de periode waarin ik al deed aan de #100dagenzetjezelfvoorschutopinternet. ;-)

2012:untitled-design-10

Tja… Weinig aan toe te voegen.

2013: untitled-design-11

Op de eerste foto knuffel ik met Pojke, maar Pojke paste er niet bij in het vierkantje. Jammer jammer. Tweede foto: op vakantie naar een park in de buurt van het drielandenpunten en de derde foto: CHOCOLADEFONDUE! :-D

En nu ga ik stoppen. Ik denk namelijk dat ik sindsdien vrij weinig ben veranderd. Mijn gewicht heeft geschommeld. Ik heb een bril gekregen, maar dat is het.

Kijk jij graag oude foto’s terug? Vind je dat je veel bent verandert door de jaren heen?

Liefs

 

 

 

8 thoughts on “Let’s time travel: foto’s door de jaren heen

 1. Leuk om te zien! Ik ben denk ik best wat veranderd, maar niet meer de laatste jaren. Alleen als ik terugkijk vanaf de basisschool zeg maar. Heb zelfs eens een jaar heel kort haar gehad :D

 2. Ik vind het heel leuk om oude foto’s terug te zien. De herinneringen er aan vind ik heel leuk, alsook de verhalen omtrent. maar zelf sta ‘k ook wel niet graag op de foto :p Zolang ze spontaan genomen zijn heb ‘k er geen probleem mee, als ‘k ’t weet dan sta ‘k niet mooi op de foto :p

 3. Wat ben jij veranderd zeg! Leuk om te zien.

  Ik heb weinig foto’s van vroeger, ik mis het ook niet zo. Het is niet anders.

  Wel altijd leuk bij anderen mee te kijken. :)

 4. Wat leuk! Ik kende 100dagenzetjezelfvoorschutopinternet challege helemaal niet ;-). Ik vind je foto’s leuk om te zien. Wat ben je veranderd vergeleken met je eerste foto’s. Ik kijk ook graag foto’s terug :-).

 5. Wat een leuke kapsels had je zeg, staat je echt goed! Vind het ook bijzonder om te zien dat je vanaf 2008 echt gaat lijken op de Kim die ik nu ”ken” van je blog en de foto’s die ik op Instagram zie :)

  1. Haha, ja? Daarvoor had ik ook nog wel echt een ander kapsel, korter haar. En daardoor minder krullen. Ik denk dat ik vanaf dat moment ook eigenlijk altijd een staart ben gaan dragen, dus dat scheelt ook. :-) Dankjewel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: