Close
Let’s get very personal TAG

Let’s get very personal TAG

Tags vind ik altijd heel erg leuk om in te vullen. Vandaag de “let’s get very personal TAG”… Klinkt spannend hè? Ik heb de vragen ook nog niet allemaal bekeken, dus ik ben benieuwd!

Deze tag is bedacht door Naomi, maar ik heb hem Susan voor het eerst gezien. Nou, daar gaan we dan…

Dit wordt heel persoonlijk. Ben je er klaar voor?
Ik denk het… Al klinkt dit wel onheilspellend…

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Wanneer niet. ;-) Nee, ik denk dat de laatste keer een moment was waarop ik erg veel nadacht over de toekomst en een heleboel beren op de weg zag en daardoor even helemaal in paniek raakte. Mentale paniek “breekt” me altijd echt op.

Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Het is bijna tijd voor de lunch… Dus ik heb wel zin in een verse boterham, haha.

Als je iemand bij je mocht hebben op dit moment, wie zou het zijn?
Ik wil eigenlijk direct “pappa!” roepen, dus ik denk dat dat dan ook het meest passende antwoord is.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Als je mij dit een jaar geleden had gevraagd had ik met volle overtuiging 10 geantwoord. Ik vind kinderen geweldig. Ik heb inmiddels gemerkt dat die eerste maand(en) toch wel heel erg lastig zijn. Dat ik door mijn gevoelige oren slecht tegen heel veel gehuil kan. Een baby die niet huilt? Daarvan wil ik er wel tien. Maar om nou te zeggen geen… Tja… Op dit moment moet ik bekennen dat ik het me absoluut niet kan voorstellen dat het ooit mogelijk zal zijn om een kindje te krijgen (om verschillende redenen, dus daarom kies ik nu dan maar voor géén, al laat ik dan wel een van mijn grootste dromen schieten.

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Vogeltjes. Ik zit lekker in de tuin.

Staat je bed tegen meer dan één muur aan?
Hm, nee, niet echt. Tegen één muur. Zo’n 10 centimeter van de andere muur.

Waar denk je op dit moment aan?
Aan een ren die ik wil gaan bouwen voor mijn konijntjes zodat ze vaker buiten kunnen spelen.

Sta je altijd klaar voor je vrienden?
Dit vind ik een héle lastige vraag. Eigenlijk zou je aan mijn vriendinnen moeten vragen: “staat Kim klaar voor je als je haar nodig hebt?” Want zelf weet ik dit niet. Ik heb heel weinig contact meer met vriendinnen. Ik wil er altijd voor ze zijn, maar merk vaak op dat ik in de “oh, misschien kun je dit of dat proberen” modus schiet terwijl ze gewoon even hun verhaal willen doen. Daarnaast kan ik wat te veel praten alsof ik ineens therapeut ben, door de therapieën die ik heb gehad. Dat lijkt me voor anderen best storend soms, maar dat heb ik nooit gecheckt. Ik dwaal af. Ik probeer er altijd voor mijn vrienden te zijn.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Mijn moeder.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
“Friemelen” met mijn handen. Ik kan dan niet stil zitten. Wiebel met mijn voet. Ondertussen probeer ik ervoor te zorgen dat mijn handen niet stuk gaan door het “friemelen” door mijn tangle te gebruiken.

Wees eerlijk, vind je mensen in het algemeen leuk?
Nee, ik vind mensen in het algemeen maar lastige wezens.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Nee, dat denk ik niet. Ik denk dat het onmogelijk is iemand volledig te begrijpen. Niemand kan “jou” zijn. Alleen jij. En dus kun ook alleen jij jezelf volledig begrijpen, maar zelfs dat is lastig, denk ik.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Meneer Konijn huppelt en springt heel leuk in de ren buiten. Dat is erg leuk om te zien.

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Niet in die woorden. Wel dat iemand me absoluut niet kwijt wil en niet weet waar zij zou zijn zonder mij. En dat is wederzijds.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind” -knop zou hebben?
Dat is een lastige… Actie-reactie. Maar een nieuwe actie heeft ook een nieuwe reactie en je weet nooit wat die nieuwe reactie dan zal zijn dus je kunt er niet zeker van zijn dat je leven beter zou zijn als je andere acties/keuzes zou maken. Dus nee… Ik denk het niet, maar dat is simpelweg omdat ik het niet weet en dus niet volmondig ja kan zeggen.

Vertel jij je ouders alles?
Ik deel veel met mijn moeder, maar niet alles.

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken?
Ik zou niet willen dat mijn vriend – als ik die had – zou roken. Mijn moeder rookt. Moet ik het nu ook uitmaken met mijn moeder? ;-) Niet dat we een liefdesrelatie hebben overigens, voor daar misverstanden over ontstaan.

Heb je het gevoel dat je binnenkort gekwetst gaat worden door iemand?
Ik voel me erg snel gekwetst dus de kans dat iemand me binnenkort gaat kwetsen is vrij groot, dat kan niet anders, haha.

Kan je je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond?
Gaat het om een mens of om een dier? Ik vond Hond leuk. En Meneer Konijn.

Denk je meer aan het verleden, de toekomst of het hier en nu?
Op dit moment vooral in de toekomst, maar ik probeer meer in het hier en nu te blijven. Dat blijkt echter enorm lastig. Alle twijfels en onzekerheden over de toekomst vind ik moeilijk.

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Ik ga meestal rond 22.00 naar bed en sta meestal rond 9.30 op. Dusseh… ;-) Genoeg.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Nee. Nou ja, kijk, als ik je een beetje ken en jij vindt het leuk en makkelijk om keuzes te maken, je honderduit praat zonder dat ik iets terug hoef te zeggen en je daarvan geniet, dan ben ik een heel makkelijk persoon om mee om te gaan. Anders niet.

Haat je de persoon waarmee je voor het laatst een gesprek hebt gehad?
Nee hoor, ik haat niemand. “Hate is a strong word but I really, really, really don’t like you” zou voor sommige mensen kunnen gelden, maar niet voor veel. En al helemaal niet voor de mensen waar ik voor het laatst een gesprek mee heb gehad.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Water uit mijn Dopper, want ik vind dat zo cool. Ja echt, ik ben helemaal gelukkig met mijn Dopper, hahaha.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Eentje van de IKEA. Veel mensen hebben hem. Het is een tweepersoonsbed. Wit. Tja.

Hou je van de regen of haat je het?
Geen van beide! Soms vind ik het heerlijk om door de regen te wandelen. Soms heb ik er een hekel aan.

Heb je ooit iets gedaan terwijl je altijd tegen jezelf had gezegd dat je het nooit zou doen?
Pfoe, geen idee. Ik kan zo 1, 2, 3 niets bedenken. 4, 5, 6 trouwens ook niet. Wacht, misschien weet ik iets! Pas ging ik ineens bokje springen over een hekje hier in de buurt. Vroeger durfde ik niet en zei ik dat ik dit nooit zou doen. ;-)

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Pessimist, dat weet ik 99% zeker.

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Dat is al zó lang geleden dat ik dat niet meer weet…

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien en met wie heb je die film gezien?
Ted toen die net uit was. Dat was in 2012… Lang geleden dus, haha.

Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Ja, als klein meisje vroeg ik eens aan mijn beste vriendinnetje of er als ik er niet was bij het overblijven over mij geroddeld werd. Ze zei toen ja. Toen vroeg ik wat zij dan deed en toen zei ze dat ze dan meedeed. Of dat echt “kwetsen” is weet ik niet, maar ik vind het nog steeds naar.

Je ouders zijn op vakantie. Zou je een groot feest geven?
Nee, ik zou óf meegaan, óf bij mijn opa en oma verblijven in de tijd dat mijn moeder weg is. Alleen thuis zijn? Nope.

Spendeer je je weekend liever bij een concert of in de discotheek?
Concert! Van Dotan.

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde soort type jongen valt?
Ik heb werkelijk geen enkel idee…

Heb je ooit een grapje over iemand gemaakt, wat die persoon aan het huilen maakte?
Uhm, ik hoop het niet!

Denk je dat je te veel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Hahaha, nee. In het rapport van het persoonlijkheidsonderzoek stond: “Kim ziet er zeker niet onverzorgd uit, maar ze ziet er niet uit alsof ze veel aandacht aan haar uiterlijk besteedt”. Dus. Hahaha. Aan de andere kant ben ik er wel van overtuigd dat iedereen mij erg lelijk vindt dus in dat opzicht ben ik weer wél veel met mijn uiterlijk bezig – of misschien meer met mijn mening en die van anderen over mijn uiterlijk.

Ben jij snel jaloers?
Ja, maar niet zozeer op “spullen” van anderen. Meer op bijvoorbeeld een vriendin die afspreekt met een andere vriendin. Ik kan héél erg claimerig zijn. Wanneer iemand het over een andere vriendin heeft kan ik al erg jaloers worden. Daarnaast ben ik stiekem ook wel jaloers op mensen die bepaalde dingen “zomaar” kunnen doen die voor mij niet vanzelfsprekend zijn. Stom. Ik vind mijn jaloersheid een stomme eigenschap.

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Nee, ik koop niet zo vaak kleding.

Mis je iemand op dit moment? Zo ja, wie?
Pappa.

Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Ik kan me de laatste keer dat iemand me aan het huilen maakte niet herinneren. Tenzij ikzelf, mijn somberheid en mijn gedachten hierin mee mogen tellen. Dan ben ik het namelijk zelf. Het komt ook maar zelden voor dat ik huil van verdriet. Eerder van wanhoop of vanuit frustratie.

Maakt de gedachte aan je ex je woedend?
Ik heb geen ex… ;-)

Wat doe je morgen?
Opstaan, ontbijten, met de hond wandelen, bloggen denk ik, wat huishoudelijke klusjes, lunchen, hond wandelen, tv kijken, dineren, hond wandelen, GTST kijken, slapen. Zoiets, denk ik.

Ben jij zo’n persoon die om de haverklap een nieuw vriendje heeft?
Nee, ik heb nog nooit een vriendje gehad.

Is er iemand die je graag zou willen zien op dit moment?
Deze vraag lijkt erg op: “Als je iemand bij je mocht hebben op dit moment, wie zou het zijn?”…

Heeft je ex je ooit bedrogen?
Ik heb geen ex…

Houd je van suikerspinnen?
Ja! Al zou dit volgens mij vader’s theorie niet moeten kloppen: ik hou van suiker, maar niet van spinnen, dus ik zou niet van suikerspinnen moeten houden. ;-)

Wie was de laatste persoon waarmee je een serieus gesprek hebt gevoerd?
Mijn moeder!

Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Geen idee. Volgens mij niet. Ik kan het me niet herinneren, dus ik denk het niet. Lijkt me ongemakkelijk. Tenzij het iemand is bij wie het niet ongemakkelijk is. Duidelijk hè?

Hoe was je week? Geef een cijfer van 1 tot 10.
5,5. Ik ben slecht in cijfers geven aan dingen. Ik zeg altijd op alles 5,5. Dus nu ook.

Heb je een vriend van het andere geslacht waar je goed mee kunt praten?
Nee, maar ik kan met niemand goed praten. ;-) Oké, soms met mijn moeder en online met twee vriendinnen, maar verder niet. Dus nee.

Wat deed je gisteravond om twaalf uur?
Slapen natuurlijk!

Wat is je stemming op dit moment?
Gaat eigenlijk wel. Niet heel erg slecht, ook niet heel erg goed. Een 5,5 zeg maar. ;-)

Wie was de eerste persoon waarmee je praatte vandaag?
Mijn moeder, toen ik vanochtend beneden kwam.

Is er de afgelopen maand iets gebeurt wat je heel erg blij maakte?
Het lekkere weer maakt mij erg blij. :-)

Met wie was je gisteravond?
Met mijn moeder. Ik val in de herhaling, hè? ;-)

Heb je met iemand gepraat tot je in slaap viel gisteren?
Nee, ik heb nog wel even via whatsapp met twee vriendinnen gepraat toen ik al in bed lag, maar daarna heb ik nog gelezen en toén viel ik in slaap.

Wie moet beginnen met een kus? Het meisje of de jongen?
Niemand. Zoenen. Bah. Iew.

Heb je plannen voor dit weekend?
Nog geen concrete plannen. Die komen nog wel. Mijn weekenden zien er meetal een beetje hetzelfde uit, maar dit weekend is waarschijnlijk wel iets anders dan “normaal”.

Ik vond het een leuke tag! Hij was wel erg lang, hè? Applausje voor jezelf als je ‘m helemaal hebt uitgelezen. Mocht je het leuk vinden om deze tag ook in te vullen dan mag dat natuurlijk altijd. Ik tag Carlijn, Kim en Marion om deze tag in te vullen, maar voel je absoluut niet verplicht.

Wat zou jij nooit met iemand delen? 

Liefs

 

12 thoughts on “Let’s get very personal TAG

 1. Interessante tag! Ik leer opeens allemaal nieuwe dingen. Je bent echt een mooi en eerlijk persoon. Wat zou ik nooit met iemand delen? Pff lastig. Ik ben nogal een open boek. Laat ik dan zeggen: mijn pincode ;)

 2. Leuk dat je hem hebt ingevuld Kim! Mooie antwoorden heb je gegeven. Ik zou nooit al mn gedachtes delen.. Dat willen mensen soms echt niet weten denk ik haha. (en daarmee bedoel ik geen kwetsende dingen over andere personen, maar meer negatieve gedachten over mezelf enzo).

 3. Hij is leuk ja, lang maar wel leuk :)

  Wat de kindjes betreft… Ik vond dat wel herkenbaar. Ik wilde vroeger veel kinderen en jong moeder worden, tot het minder met me ging en ik ging twijfelen. Wat nou als ik het niet zou kunnen? Of als ik mijn gekke genen door zou geven aan die kleine?
  Daarna kwamen de kriebels terug en nu ik één kleine heb, wil ik er stiekem ook wel twee… maar goed ik heb er dan ook eentje die nauwelijks huilt en die altijd vrolijk is.

 4. Wat eerlijk ingevuld! En lang is die zeker .. ook dat.

  Wel leuk om te lezen en bijzonder dat je zo eerlijk bent over jezelf. Jaloers zijn is inderdaad een lastige eigenschap. Voor je omgeving, maar vooral ook voor jezelf. Inzicht is al een hele stap daarin.

  xx Sam

 5. Leuke tag! Ik kan me erg vinden in jouw antwoorden. Ik deel vrij veel niet met anderen eigenlijk, ik ben een meer gesloten type. Pas als ik iemand volledig vertrouw, maar dat doe ik niet snel.

 6. “Wat heb je voor het laatst gedronken?
  Eentje van de IKEA. Veel mensen hebben hem. Het is een tweepersoonsbed. Wit. Tja.”
  Kim, het klopt niet! Hihi.
  Echt een hele leuke tag is dit. Je hebt mooie en eerlijke antwoorden gegeven. Suikerspinnen zijn zo lekker!!

 7. Leuke tag! Hoewel ik sommige vragen eerlijk gezegd wel heel erg kort door de bocht vind haha, niet een tag die ik zelf echt zou willen iinvullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: