Close
La douce France #5: Balazuc, uitrusten en haal ik de overkant?

La douce France #5: Balazuc, uitrusten en haal ik de overkant?

Het is weer tijd voor een vakantievlog! :-)

In deze vakantievlog gaan we naar Balazuc. Ik had een off-day met heftige paniekaanvallen en rustte veel uit. De dag erna gingen we lekker zwemmen in de Ardeche! Haal ik de overkant, of niet? Verder een behoorlijke hoeveelheid geklets van mij. ;-)

Liefs

2 thoughts on “La douce France #5: Balazuc, uitrusten en haal ik de overkant?

  1. Leuk filmpje weer! Kan me wel voorstellen dat je schrikt van wat er is gebeurd in Istanboel. Denk dat er meer mensen op dat moment angstig van worden. Jullie hebben wel heel mooi weer gehad trouwens daar: heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: