Close
Kleine gelukjes #6

Kleine gelukjes #6

Het is weer zover! Het is tijd voor een ‘kleine gelukjes’: een post met allerlei fijne lichtpuntjes van de afgelopen tijd. :-) Ik word helemaal blij van het schrijven van deze post. Ik hoop dat jullie ook blij worden van deze post. Enjoy!

 • Precies wél thuis zijn wanneer pakje bezorgd wordt
  Regelmatig bestel ik iets op internet en wordt er een pakketje bezorgd. Ten minste, dat is de bedoeling. Vaak ben ik niet thuis wanneer mijn pakketje wordt bezorgd. Meestal kan mijn lieve buurvrouw het wel aannemen, maar soms ook niet. Dan moet ik nog langer op mijn pakketje wachten en dat vind ik jammer. Gelukkig ben ik soms ook wél thuis! Dat is zo’n leuk momentje! Als ze net komen vlak voordat je weg moet. Heerlijk, haha.
 • Tosti’s
  Moet ik hier iets aan uitleggen? ;-) Tosti’s zijn gewoon erg lekker. Soms eet ik er een tijd lang geen en dan heb ik er ineens weer zin in. Ik vergeet dan even hoe lekker ze zijn. Zonde, want van tosti’s kun je nooit genoeg hebben. Laatst maakte ik weer een tosti en yum! Genieten.
 • Mijn konijntje ophalen
  Vandaag is het eindelijk zo ver, yes! Ik mag mijn konijntje ophalen. :-) Ik heb er zo lang naar uit gekeken en nu is het ‘eindelijk’ zo ver. :-) Verwacht veel foto’s, haha. Op Instagram zal ik veel plaatsen, dus mocht je me daar willen volgen… ;-)
 • In het zonnetje tijdschriften lezen
  Wanneer het lekker weer is vind ik het heerlijk om lekker in de tuin te zitten. Wanneer ik er ook nog tijdschriften bij heb zit ik helemaal goed! :-) De laatste tijd lees ik graag de Happinez of het Psychologie Magazine. Ik ben benieuwd wat voor tijdschriften jullie graag lezen. Tips kan ik wel gebruiken.
 • Muziek
  Af en toe zit er hele fijne muziek onder tv-programma’s. Meestal zit er niks nieuws bij, maar soms ontdek ik ineens een hele leuke artiest (ik zoek nummers op met Shazam, of als ik de lyrics hoor gewoon via google). Laatst werd ik ineens weer herinnert aan een liedje wat ik al een tijdje niet heb gehoord. Snel op mijn iPhone gezet.
 • Taylor Swift concert
  Het is bijna zo ver! 21 juni ga ik naar Taylor Swift in de Ziggo Dome. Ik ben heel erg benieuwd naar de show. Achteraf zal ik wat foto’s laten zien als jullie dat leuk vinden. Gaan er eigenlijk nog meer van jullie naar Taylor Swift? Misschien zie ik jullie daar!
 • Vakantie
  Ik ben net terug van vakantie. Er komt nog een blogje over mijn vakantie. :-)

Wat zijn jouw kleine gelukjes van de afgelopen tijd?

Liefs

 

32 thoughts on “Kleine gelukjes #6

 1. Mooi om te lezen! Fijn he als je thuis bent als de pakketjesbezorger moet komen. :) net alsof je weer een cadeau krijgt!

 2. Ahh ja pakketjes die op tijd komen! Of pakketjes die op je liggen te wachten als je ’s avonds thuis komt vind ik ook zo fijn! Ik ben zo benieuwd naar je konijntje <3

 3. Waaah ik ben zo benieuwd naar je konijntje! Alvast heel erg veel plezier en geniet van het knuffelen (: En ja, tosti’s zijn gewoon echt heel erg lekker! Mmm. Fijn lijstje! Liefs.

  1. Meestal staat er dan ’tussen 12.30 en 15.30 en ben ik van 12.30 tot 15.20 thuis en dan komen ze net die laatste tien minuten. Frustrerend, haha.
   Komt goed!

 4. Tosti’s zijn heerlijk! Herkenbaar, dat eerste. Het is al veel te vaak gebeurd dat ik niet thuis was. Als ik dan wel eens thuis, ben ik zo blij dat ik de postbode bijna zou willen knuffelen!
  Ik ben benieuwd naar je konijntje, ik ga eens piepen ;) Liefs, Lena

 5. Yay <3

  Mijn gelukje van vandaag was ontdekken dat ik wel buiten kan zitten zonder gezien te worden. Als ik (bij de konijnen) op het gras ga zitten ben ik 'veilig'. Helaas was ik nog nauwelijks binnen toen de gemeente met grof geschut de haag een koppie kleiner maakte. Ehhh…

  1. Nou ja zeg! Kun je nu nog wel fijn zitten? Als je gaat liggen? ;-)
   Fijn dat je vandaag even bij je konijntjes kon zitten!
   Liefs

 6. Wat een mooie kleine gelukjes weer Kim! Mijn kleine gelukje is toch echt wel dat ik Switchfoot live heb gezien (ik besef het nu pas echt). Ook al heb ik de helft van hun optreden gemist door een paniekaanval, ze waren geweldig <3 En nee ik ben geen fangirl (niks mis mee, maar die fase heb ik al gehad). Ik vind hun muziek gewoon heel erg goed en als ik het luister word ik blij. Je konijntje is te cute trouwens, ik smelt weg bij al die foto's op instagram;) Liefs!

 7. Een heel fijn lijstje! Ik heb de foto’s van je nieuwe konijntje voorbij zien komen, wat een schatje is het. De Happinez en Psychologie Magazine lees ik ook veel. Ook de Flow vind ik een fijn tijdschrift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: