Close
Kleine gelukjes #15

Kleine gelukjes #15

Het is vrij rustig op mijn blog. Ik post weinig. Ik heb weinig inspiratie. Of eigenlijk juist heel veel, maar waar ik ook aan begin… ik krijg niets duidelijk op papier. Frustrerend! Daarom vandaag even een klein, kort blogje met wat kleine, fijne dingen van de afgelopen tijd! Hopelijk kan ik snel weer wat meer “leveren”.

Neefje kwam logeren
Afgelopen weekend logeerde mijn neefje van 1,5 voor het eerst bij ons. Dat vond ik ontzettend leuk! Het was vermoeiend, maar ik heb er heel erg van genoten. Hij kan inmiddels lopen dus hij loopt vrolijk door de kamer. Met speelgoed gooien is favoriet en op de schommel gaan is ook erg leuk. Ik heb me heel erg vermaakt. Heerlijk, zo’n kleine lachebek om je heen. Dat maakt mij ook direct wat vrolijker.

Takenlijstje afwerken
De afgelopen tijd gaat het afwerken van mijn to do lijstjes behoorlijk goed. Soms kan ik zelfs al iets afstrepen van een volgende dag! Hoe fijn is dat! :-) Bloggen lukt dan niet zo, maar kleinere, meer overzichtelijke en duidelijke taken lukken me wel. Dat is fijn te merken.

Bellen
Oké, dit is een beetje een gek “klein gelukje”. De afgelopen tijd heb ik twee bedrijven gebeld omdat ik informatie wilde. Normaal durfde ik nooit zo goed, of tenminste, dat dacht ik. Nu ben ik erachter gekomen dat ik heel prima kan bellen als ik een duidelijke vraag heb! Dat is heel veel winst voor mij. Nu ben ik een klein beetje zelfstandiger. Ik kan zelf bellen naar sommige bedrijven/instanties en hoef dit niet altijd te laten doen.

Lieve mensen 
Hoewel ik hierboven heb beschreven welke dingen goed gaan, zijn er ook een hoop dingen die nog niet lukken. Soms moet ik iets plotseling afzeggen of veranderen. De laatste tijd heb ik dit een aantal keer moeten doen. Soms impulsief, soms heel goed doordacht. Gelukkig bleken alle mensen die ik tot nu toe heb benaderd heel begripvol en mensen werden niet boos. Dat vond ik heel fijn te merken. Dat iets ook mag mislukken. Dat het soms ook mis mag gaan. De lieve mensen helpen me hier doorheen.

Kleine gelukjes
Hardlopen ♥ Leuke plannen ♥ Paaseitjes zoeken  Met Pojke knuffelen ♥ De fysiotherapeut die naar mij luistert ♥ Trots zijn op familie ♥ Een filmpje of krijgen van mijn neefjes of nichtjes ♥ eHealth module die verheldering geeft ♥ Staedler pennen ♥ Kaarten maken ♥ Contact hebben met “online vriendjes” ♥ Foto’s krijgen van Binky & Mini zodat ik weet hoe het met ze gaat ♥ Dansen ♥ Een blog schrijven, zelfs als hij zo kort is als deze ♥ Begrip ♥ Korting op snoepjes bij het Kruidvat ♥ Mensen aan wie je alles mag vragen en niets gek vinden ♥ Overzicht hebben ♥ De hartjes tussen deze lichtpuntjes, hihi ♥ De Posjes (bij Helemaal Het Einde, haha) ♥ Dat het theehuis bij Clingendael weer open is ♥ Pojke die droomt ♥ De zon die zich steeds wat meer laat zien ♥ Bratayley ♥ Hoofdpijn die wegtrekt als ik een tijdje in een donkere slaapkamer ben ♥ Dat het goed gaat met iemand met wie het lange tijd niet zo goed ging ♥ En nog heel veel meer……… ♥

Wat maakte jou blij de afgelopen tijd?

Liefs

4 thoughts on “Kleine gelukjes #15

  1. Wat een positieve post. IK snap heel goed da je het fijn vindt om meer dingen zelf te kunnen regelen via de telefoon. Leuk dat je neefje bij je is wezen logeren ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: