Close
Het keukentafelgesprek…

Het keukentafelgesprek…

Vorige week schreef ik nog dat de afspraak met de gemeente zo lang op zich liet wachten… Morgen heb ik ineens toch al het keukentafelgesprek met een pgb-consulente…

Op dit moment kan ik er nog weinig over zeggen. Ik weet niet precies hoe het zal gaan. Dat zorgt natuurlijk voor zenuwen. Ik heb een aantal formulieren gekregen van mijn moeder. Ze heeft die op internet gevonden. Ik ga ze invullen en proberen met behulp van die formulieren het gesprek te voeren.

Vandaag ga ik op mijn neefje en nichtje passen en vanavond ga ik weer turnen.

Even een heel kort berichtje. Wanneer ik het keukentafelgesprek heb gehad zal ik daar zeker meer over schrijven, misschien heeft iemand er iets aan. Misschien kan het bij iemand wat zenuwen wegnemen… :-)

Fijne week allemaal.

Liefs

8 thoughts on “Het keukentafelgesprek…

  1. Mijn keukentafelgesprek was vergelijkbaar met een intake bij de ggz. Vooral in kaart brengen wat je zelf wel en niet kan en waarbij je hulp kunt gebruiken. Succes! Komt vast goed. ;)

  2. Succes! Ik had mijn keukentafelgesprek al in mei maar door allerlei omstandigheden is er nog steeds geen indicatie. Ligt vooral aan mijn huidige instelling, die niet opschiet met advies uitbrengen. Ik had trouwens helemaal geen formulieren.

  3. Het is belangrijk om goed te weten wat aan bod moet komen in het gesprek, dus wat het doel is. Klinkt heel logisch, maar anders is de tijd om voordat je alles gezegd hebt. Ik dacht trouwens dat jullie de formulieren als ‘huiswerk’ hadden gekregen. Heel veel succes en zet hem op!

  4. Ik zie dat dit artikel alweer een paar dagen geleden is geplaatst, dus ik hoop dat alles naar wens is gegaan. x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: