Close
December Daily update #1

December Daily update #1

In mijn December Tag beloofde ik al een update te geven van mijn December Daily album, dus bij deze. :-) 

IMG_0087

Dit is de buitenkant van mijn album. Deze heb ik nog niet versierd. De ‘kraft’ kleur wil ik wel graag nog versieren, maar ik ben er niet zo zeker van hoe ik dat wil gaan doen. Ideeën zijn welkom! Ik wacht nog even, misschien kom ik nog op een leuk idee!

IMG_0088

Dit is de eerste pagina. De voorpagina.

IMG_0089

Op de linkerpagina zie je een kalender van december 2015. Misschien ga ik eind december nog wat gebeurtenissen aan deze kalender toevoegen, maar dat weet ik nog niet zeker. Het is gewoon een leuk overzichtje om mee te beginnen.

Dan op de rechterpagina dag 1! De dag waarop ik met mijn moeder naar de Starbucks ging. Voor het eerst weer met de bus, voor het eerst zelfs een chocolademelk bestellen. Spannend! Maar het is gelukt. :-)

IMG_0090

Op de linkerpagina zie je nog meer van dag 1 van december. Ik had bij de Starbucks om een extra beker gevraagd zodat ik daarmee kon knutselen in mijn boek. Dat was een hele enge vraag, maar het meisje was heel lief en gaf me een extra beker.

Op de rechterpagina: dag 2. De dag van mijn adviesgesprek. Een hele spannende dag… Daarop verwende ik mezelf met de nieuwe Flow. Zo fijn. :-)

IMG_0091

December dag 3 op de linkerpagina. Sinterklaascadeautjes gekocht voor 5 december. Helemaal links boven zie je een foto van een roze knuffeltje. De blauwe variant kochten we voor mijn kleine neefje. Ik vond het zo’n fijn knuffeltje dat ik direct zei dat ik er zelf ook wel een wilde (bepaalde stof werkt voor mij ‘kalmerend’). Mamma (eh, ik bedoel natuurlijk Sinterklaas) was zo lief er eentje voor mij te kopen. Heel erg fijn. <3

Rechts dag 4. De dag waarop ik voor het eerst probeerde Adele kaartjes te kopen… Mislukt!

IMG_0092

Ook maakte ik op 4 december pompoensoep. Dit was een van de dingen die we op 5 december hadden bij het avondeten.

Als voorbereiding moest ik natuurlijk ook cadeautjes inpakken en in de zakken stoppen! :-) Van 5 december zelf deel ik niks. Daar zijn allerlei foto’s van de kindjes bij en die deel ik liever niet zomaar.

IMG_0093

De zonsondergang op 4 december. :-)

Nog een pagina van 5 december. Lekkere chocolaatjes! Yum!

IMG_0094

6 december stond in het teken van uitrusten. Een fijne strandwandeling met storm en een kopje thee na afloop.

Op 7 december zetten we de kerstboom op.

IMG_0095

In de doos met kerstspulletjes vonden we natuurlijk ook kerstmutsen! Foto! :-D Haha. Mamma moet wat voor mijn december daily over hebben. ;-)

Op 8 december gingen we naar pappa toe om daar een klein kerstboompje neer te zetten. Op die manier is hij er toch een beetje bij. Dat vind ik fijn. Natuurlijk ook even een nieuwe kaars aangestoken. Lichtjes in de donkerte, ook daar. Juist daar.

IMG_0096

Op 9 december had ik mijn holter onderzoek. Doordat ik geen oxazepam had genomen kreeg ik weer een gekke aanval. Daarna moest ik eventjes uitrusten in bed met mijn e-reader. Op dit moment lees ik My True Love Gave To Me. Allemaal korte kerstverhalen.

Op 10 december ging ik naar mijn opa en oma. Daar hielp ik mee met het versieren van hun huiskamer. Kerst!!! :-D Haha. Ik vond het zo leuk om te doen!

IMG_0097

En dag 11. De laatste dag die ik nu heb. Wandelen met de hond in het park. Met enorme plassen! Gelukkig hadden we onze laarzen aan.

Dat was het voor nu! Ik ga nu met de hond wandelen, want vanmiddag heb ik mijn eerste afspraak voor het autisme onderzoek. Ik ben stikzenuwachtig! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn December Daily album tot nu toe.

Wat vind je er tot nu toe van?

Liefs

30 thoughts on “December Daily update #1

  1. Leuk om te zien, een fijne creatieve bezigheid lijkt me. Ook leuk om er in terug te bladeren, zo door die herinneringen (met overwinningen op jezelf)!

  2. Het ziet er zo ontzettend leuk uit, al die herinneringen bij elkaar. Knap dat je durfde te vragen om een extra beker bij de starbucks! Ik hoop dat je autisme onderzoek een beetje oké ging.

    1. Dankjewel :-) Het was pas het eerste deel en hij las de vragen voor, ik zette ergens een kruisje, hij keek waar ik dat deed en vervolgens zette hij hetzelfde kruisje op zijn papier. :-) Viel wel mee. Af en toe beetje toelichten waarbij ik of dichtklapte of probeerde te verwoorden wat ik dacht maar dat ging niet echt. Wirwar van woorden waar geen touw meer aan vast te knopen was, haha. Ben benieuwd naar de volgende keer.

  3. Wat leuk zeg! Ik kan hier echt heel enthousiast van worden. Ik ga het volgend jaar misschien ook wel doen!!

  4. Mooi dat je bij elke dag iets leuks kunt delen! Ziet er leuk uit, tof ook dat je het volhoudt. Geniet nog even van de laatste dagen december!

  5. What a beautiful memory book! The December calendar is a wonderful addition. If I may ask, what album did you use?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: