Close
December Daily #2

December Daily #2

Het is alweer januari, maar toch leek het me wel heel leuk om mijn hele December Daily nog met jullie te delen. Het gaat niet allemaal in deze post passen, dus er komt nog een deel. Hoop dat dat niet erg is!

Here we go! (Op sommige plekken heb ik prachtige hartjes of smileys toegevoegd om wat privacy te houden :-) Ik hoop dat dat niet erg is)

11:12 dec

11 december kwam ook al voor in mijn vorige December Daily update.

Op 12 december ging ik met mijn moeder naar een kerstmarkt bij ons in de buurt. Hij bleek heel erg klein te zijn, maar het was toch leuk om er even een rondje te lopen.

13dec

Op 13 december ging ik met mijn moeder naar de Intratuin in Zoetermeer. Hier hadden ze een heleboel mooie kersttafereeltjes opgezet. Heel erg leuk om te zien!

dec13-2

Ook dit is nog 13 december. Meer kersthuisjes. En mamma die ik vroeg voor mijn december album in het schavot te staan, fotomoment. :’) Na ons gingen ineens nog heel veel mensen dat doen. Grappig om te zien!

Voor de Intratuin stond een oliebollenkraam! Het was dus tijd voor de eerste oliebol van het jaar! Yes!

14-15 goed

Op 14 december schreef ik kerstkaartjes en postte ik een groot deel van de kaartjes.

Op 15 december ging ik op kraambezoek bij mijn achterneef en zijn vrouw. Ze hebben half november een tweeling gekregen. Heel erg leuk!

dec15-2 en 16

Links nog meer foto’s van de 15e bij de tweeling.

De 16e moest ik naar het ziekenhuis voor een ECG en een afspraak met de cardioloog. Uit deze afspraak kwam dat mijn hartslag hoger is dan normaal en dat we 29 februari nog terug moeten komen voor een echo. Hierop zou hij eventuele lekjes in de hartkleppen kunnen zien.

dec17:18

Op 17 december ging ik ’s ochtends naar mijn opa en oma. Daar at ik lekkere kruidnootjes en knutselde ik wat. Heel erg fijn. ’s Middags toen ik onderweg was naar therapie zag ik de kersttram! Ook maakte ik een “notitie” van het relatief warme weer.

Rechts 18 december. Die dag ging ik even met mamma naar de stad toe. Op de markt stond een grote kerstboom, dus die moest natuurlijk op de foto! :-)

19-20 goed

19 december ging ik weer naar de stad. Op de linkerpagina zie je rechts bovenin een boom die bij een ‘hangplek’ staat van een aantal mannen. Die zitten daar altijd biertjes te drinken. Ze hadden de “kerstboom” versierd met lege bierblikjes en slingers. Er stond zelfs een piek op! Ik vond het zo grappig dat ik er een foto van maakte. Op de andere foto’s zie je een (smeltend) ijssculptuur en een lekker kopje thee. :-)

Op 20 december ging ik op bezoek bij mijn broer, zijn vrouw en mijn lieve neefje. Het is zo’n schatje. <3 Ik ben verliefd. Niet echt hoor, dat snap je wel, je hoeft geen politie in te lichten of zo. Maar kijk dan! Zo lief!

21 dec

Op 21 december ging ik met mijn moeder, opa en oma onderweg naar Beekbergen voor een weekje weg. Onderweg dronk ik een heerlijke chocomel. <3

’s Avonds vertrokken we weer vanaf het park om naar Dotan te gaan in de Ziggo Dome. Vooraf was het heel spannend of dit wel zou lukken, maar het is gelukt! Het was zo onwijs gaaf om zoiets weer eens te doen!

21-22 dec

Sterker nog, ik vond het AMAZING. Hihi.

De 22e gingen we naar Apeldoorn. Daar keken we wat rond en deden wat boodschapjes. :-)

De rest van mijn December Daily zien jullie in de volgende update!

Liefs

8 thoughts on “December Daily #2

 1. Hoe leuk ziet dit er allemaal uit. Ik zit zelf ook al langer na te denken om aan Project Life ofzo te beginnen en als ik dit zie begint het wel heel erg te kriebelen. Ik heb alleen geen printertje voor foto’s en dan denk ik dat het allemaal wat lastiger wordt en langer gaat duren. Hoe dan ook, wat ik dus wil zeggen is dat dit er echt onwijs leuk uit ziet! Ben heel erg benieuwd naar je tweede deel :)
  Veel liefs!

  1. Je zou bijv. eens per maand foto’s kunnen bestellen en dan een bijwerk-dagje ‘plannen’ :-)
   Dankjewel!

 2. Wat leuk. Ook gaaf dat je t gelijk kunt bewerken, dat maakt t ook heel bijzonder. Fijn om te lezen dat je (ook) fijne dingen hebt meegemaakt deze december. Mooie herinneringen. ♡

  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: