Close
De Instagram TAG

De Instagram TAG

Afgelopen week werd ik door Marion getagd om de Instagram TAG in te vullen. Aangezien Instagram een van mijn favoriete social media platforms is hoefde ik niet lang na te denken: deze tag vul ik met veel plezier in! 

Allereerst even de ‘regels’! Je neemt de vragen van de tag (die bedacht is door Danielle) over, vult ze in en geeft uitleg bij de foto’s die je plaatst. Daarnaast kies je 3 tot 5 andere bloggers uit om deze tag ook in te vullen. Als laatst moet je ook nog Culturize linken in je bericht, dat heb ik gedaan door te noemen wie deze tag heeft verzonnen. :-)

Je kunt mij trouwens op Instagram volgen door op deze link te klikken! :-) Ik zou het heel erg leuk vinden als je me volgt. Ik zal zeker ook een kijkje nemen op jouw account en je volgen als je foto’s me aanspreken (ik heb een hele ruime smaak hoor, geen zorgen, haha. Ik vind alles leuk!)

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

IMG_8639
Ik vul deze tag in op vrijdag. Dit is mijn laatst geplaatste foto. Het is een foto van een olifant (dat kunnen jullie zelf ook wel zien, denk ik). Deze foto maakte ik op mijn verjaardag in de dierentuin. Ik vind het bijzonder hoe ‘menselijk’ olifanten kunnen zijn, al kun je dat niet zo goed zien op deze foto.

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
IMG_8631

Dat was deze foto! Het is eigenlijk niet echt een ‘foto’, maar een quote. Dit is een quote waar ik mezelf graag aan herinner. Heel passend als eerste Instagram foto voor mij dus!

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
IMG_8632

Deze foto staat met stipt op 1. Dit vind ik de allerfijnste foto ooit. Met pappa en mamma bij de Grand Canyon tijdens onze rondreis in Amerika. Ik heb hele fijne herinneringen aan dit moment. Wanneer ik de foto bekijk ben ik weer eventjes terug in dit moment. Niets beter dan dat. :-)

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
IMG_8633

Ik had eigenlijk ook best de foto die ik bij de vorige vraag heb gebruikt willen gebruiken, maar dat is flauw en zal ik niet doen. Deze is echter wel van dezelfde reis als bovenstaande foto. Dit is bij Lake Tahoe. Het was daar ontzettend mooi. Heel erg groen en zo veel water. Ik voelde me er heel fijn. Het was (ondanks alle toeristen) heerlijk rustig. Naar dit moment zou ik heel graag terug willen.

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?
Couscoussalade

Dat is deze lekkere couscoussalade! Er staat ook een recept van op mijn blog. Als je dit nog nooit hebt gegeten dan zou ik je heel erg aanraden om het recept toch eens uit te proberen, want je mist echt iets.

Welke foto kreeg de meeste likes?
IMG_8638 IMG_8637

Dat zijn er twee! Allebei 66 likes. De eerste is (zoals je kunt zien) een ‘echte’ foto, de tweede is weer een quote. Veel mensen vonden deze herkenbaar.

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

imageIMG_8636

Je verwacht toch niet van me dat ik kan kiezen tussen mijn lieve huisdiertjes? Dat hoop ik niet, want dat kan ik niet. De eerste foto is in mei gemaakt. Mijn lieve hond laat echt alles toe. Het shirt dat hij op de foto aan heeft is normaal een soort speeltje voor hem. Dat komt hij altijd brengen als er iemand langskomt. Hier had ik het bij hem aangedaan, hij vond het allemaal prima, haha.
De tweede is van Meneer Konijn. Zo lief. <3

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Af en toe gebruik ik VSCO Cam, maar meestal gebruik ik eigenlijk geen bewerkingsapp. Qua filter gebruik ik heel onprofessioneel gewoon waar ik zin in heb. :-)

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Oh, even denken hoor! Ik gebruik soms wel wat te veel hashtags, denk ik, sorry! Een tijd lang gebruikte ik #dansenindestorm en #blog veel. Nu gebruik ik dagelijks #100happydays. Dat zijn dan ook direct mijn 3 meest gebruikte hashtags. Wat vind jij eigenlijk van hashtag-gebruik?

Nomineren!
Voor deze Instagram tag nomineer ik Maai, Dina en Dees&Cleo!

Gebruik jij Instagram? Wat is jouw account?

Liefs

 

17 thoughts on “De Instagram TAG

  1. Ja, tof dat je ‘m ingevuld hebt. En leuk om te lezen. Die foto met je ouders is ook zo ontzettend mooi. Dierbare herinnering. ♥

  2. Ik heb sinds een tijdje instagram maar ben nog niet mega actief erop.. Dat je heimwee hebt naar die rondreis kan ik me heel goed voorstellen.. Gelukkig heb je nog veel mooie foto’s om die herinneringen terug te halen!

  3. Heeft Meneer Konijn één hangoor en één staand oortje? Wat is ie lief! Leuke tag! Ik ben een fotograaf zonder Instagram, lach me gerust uit. :)

    1. Hij vergeet af en toe eventjes dat ‘ie een hangoortje is! ;-)
      Jammer! Zou leuk zijn als ze ook IG had, hihi.

  4. Bedankt voor de tag. Ik ga eens terug neuzen in mijn foto’s. Grand Canyon staat trouwens hoog op mijn lijstje, lijkt me zoooo mooi. Maar eerst nog een paar jaardjes kindjes opvoeden en dan eens zien of we er ook eens heen kunnen. Liefs

  5. Die foto met je ouders is echt mooi, je ziet er gelukkig uit – ik weet niet wat je situatie toen was, maar je straalt in elk geval wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: