Close
100ste post! Winactie, update en vragen aan jullie!

100ste post! Winactie, update en vragen aan jullie!

Hoera! Vandaag staat alweer de 100ste post online op Dansen in de storm! Dat is snel gegaan! Vandaag schrijf ik over een winactie, heb ik wat vragen aan jullie en geef ik een korte update. Lees snel verder. :-)

Laten we beginnen met de winactie! Omdat ik nu mijn 100ste post heb op mijn blog, meer dan 100 likes op Facebook én bijna 100 volgers op Bloglovin’ en jullie gewoon heel lief vind lijkt het mij heel erg leuk om een winactie te organiseren. Deze zal binnenkort (volgende week!) online komen op mijn blog. Ik werk nog even hard aan de details, maar ik denk dat jullie het leuk gaan vinden! Ik ben zelf in elk geval enthousiast. Als je zeker wilt zijn om hem niet te missen doe je er verstandig aan om mijn blog te volgen op Bloglovin’! Doe je dat nog niet, dan kan dat hier. ;-) Ik kijk er naar uit om mijn winactie met jullie te delen!

Zoals jullie aan het weer misschien wel hebben gemerkt is het zomer! De komende week staat er een hittegolf op het programma en veel mensen gaan op vakantie. Dat is heerlijk natuurlijk. Ik zit op dit moment erg te twijfelen over mijn blogschema. Zal ik dagelijks blijven posten? Daarbij loop ik de kans dat belangrijke posts niet gelezen zullen worden. Dat zou ik heel goed snappen, ik zit zelf ook liever buiten dan dat ik blogs lees met dit weer.

Wat vinden jullie? Dagelijks posten? Of zal ik een dinsdag-donderdag-vrijdag-zondag schema aanhouden? Beide ideeën vind ik voordelen hebben, maar ik ben vooral heel benieuwd naar jullie mening. Zouden jullie graag elke dag een blogje lezen hier, of zal ik tot september even iets minder posten? Vanaf september ben ik sowieso weer van plan om dagelijks te gaan posten.

Om nog even door te gaan op het bloggen: ik wil ergens de komende tijd heel erg graag een Q&A doen. Daarvoor heb ik natuurlijk wel vragen nodig! Ik hoop stiekem dat jullie wat vragen voor me hebben. Het mag van alles zijn! Van mijn schoenmaat (?) tot wat ik van mijn psycholoog vindt. Alles mag. Ik hoop dat jullie wat vragen voor me hebben. :-) Je mag ze hieronder achterlaten, een mail sturen of via Twitter, Instagram of Facebook je vraag stellen. Zoals ik al zei: alles mag.

Dan nog even een kleine update over het bloedprikken: de uitslag is er! Wat eruit is gekomen is dat mijn ijzergehalte te laag is. Niet veel hoor, het zou 7 punt nog wat moeten zijn, maar is nu 6. Niks schokkends dus. ;-) Wat er verder nog uit is gekomen is dat er een kleine aanwijzing is voor een schildklierafwijzing. Mijn schildklier zou misschien te snel werken. De huisarts zou contact opnemen met de internist en mijn moeder dan bellen om te laten hoe verder. Ik ben benieuwd of daar iets uitkomt. Er zijn medicijnen om een te snel werkende schildklier minder snel te laten werken. Dit vind ik wel een beetje eng. Wanneer je schildklier te snel werkt heb je namelijk ook een snelle stofwisseling. Dit zorgt ervoor dat ik snel mijn eten weer verbrandt. Ik ben bang dat wanneer ik de medicijnen zou gaan slikken, mijn stofwisseling langzaam wordt en ik dikker word. Dat vind ik een hele enge gedachte. Maar goed, eerst maar eventjes afwachten wat de huisarts van de internist te horen krijgt!

Heb jij vragen voor mijn Q&A?

Liefs

 

35 thoughts on “100ste post! Winactie, update en vragen aan jullie!

 1. Gefeliciteerd! Veel bloggers hebben een zomerrooster, dus er is ook minder online verkeer denk ik. Ben benieuwd naar je winactie!

 2. Ik doe geen zomerrooster, ik hou gewoon om de dag aan. En komt het een keer niet uit door een dagje weg oid, dan niet. Het zal inderdaad rustig zijn aan bezoekers dus ik zie wel.
  Ben benieuwd naar je winactie

  en voor de Q&A als je een stuk fruit zou zijn, wat zou je dan zijn? en waar kunnen we je voor wakker maken?

  1. Misschien ga ik inderdaad ook om de dag doen dan. :)

   De winactie komt eraan. :D

   Bedankt voor je vragen! Leuk! :)

 3. Fijn dat de uitslag van je bloed er is! Gelukkig niks ernstigs :-) Wat bloggen betreft, ik vind elke dag leuk want ik moet gewoon werken en dan heb ik ’s ochtends wat leuks te lezen, haha!

 4. Gefeliciteerd met je honderdste post! Ik ben benieuwd naar de winactie. En over het bloggen, ik zou doen waar jij je goed bij voelt. Niets moet, alles mag :-).

 5. Jaaa! Gefeliciteerd! Volgens mij volg ik je ook al 100 artikelen haha. Ik heb zelf mijn rooster ook een beetje omgegooid. Eerst was het dagelijks, toen om de dag, toen elke dag behalve het weekend en nu is het een beetje tsja… Wanneer ik zin heb. Dan schrijf ik eat vooruit en gooi ik het verspreid online. Maar waarschijnlijk niet elke dag.

  Ik zal nog eens nadenken over een leuke vraag

 6. Zelf lees ik gewoon door hoor in de vakantie. Ik schrijf trouwens ook door, maar ik doe dat allemaal wanneer het mij uitkomt. Ik volg eigenlijk iedereen via bloglovin’ en op die manier mis ik nooit iets. Ik weet niet eens precies welke bloggers dagelijks bloggen en wie niet. Ik zou lekker doen wat jij prettig vind. Ik ga eens nadenken over een vraag voor jou. Misschien…. wat is het mooiste en wat het minste mooie wat je in je leven meegemaakt hebt en welke lessen heb je hieruit meegekregen?

 7. Gefeliciteerd met je 100ste artikel! Voor je Q&A: op welk artikel ben je het meest trots? Wat zou je tegen je 15e jarige zelf willen vertellen? En doe qua artikelen waar je je het beste bij voelt. Ik schrijf er altijd vier, nu zal het denk ik vaker 3 zijn in de zomer.

 8. Lastig hè, die zomer. Ik blog normaliter om de dag maar ik zit er ook over na te denken om het alleen op maandag, woensdag en vrijdag te doen. Dan valt een blog weg per week, maar die bewaar ik tot na de zomer ;-)

  En ik doe mee aan #IBZD (kijk ff op twitter). Misschien ook leuk voor jou?

  Wat betreft je Q&A, daar ga ik nog even over nadenken. Je hoort van me!

  1. Ja, precies! :) Daar zit ik ook aan te denken!

   Ik ga een kijkje nemen.

   Ben nu al benieuwd naar je vraag/vragen, haha. :)

 9. O ik dacht dat je al veel langer blogde joh!

  Ik pas mijn blogschema niet aan. Maar ik post nu ook niet iedere dag, dus dan is het misschien ook wat minder belangrijk. Ik houd er rekening mee dat minder mensen mijn blog zullen lezen en daar heb ik vrede mee

 10. Oh leuk, gefeli! De vraag.. Als je een groente zou zijn, welke zou je dan zijn en waarom?
  Ik weet niet wat ik doe met bloggen tijdens de zomer en de vakantie. Ik heb er nog niet echt over nagedacht eigenlijk.. maar even doen.. :)

 11. Gefeliciteerd met je 100e blogpost meis! Wat betreft het schema, zou ik gewoon lekker doen waar jij zin in hebt. Soms is het moeilijk haalbaar om je aan een schema te houden (maar aan de andere kant, als je regelmatig schrijft, blijf je wel lekker in de flow). Nog maar even afwachten dus wat de dokter over je schildklier te zeggen heeft dus. Iemand die ik ken heeft ook een te snelle stofwisseling door een afwijking aan de schildklier en gebruikt daarvoor wel medicijnen. Zij is hierdoor niet dikker geworden (was daar ook bang voor), maar merkt juist veel positieve dingen. Ze is nu bijvoorbeeld veel energieker en minder snel moe. Maar goed, eerst afwachten wat de dokter zegt.
  Voor de Q&A heb ik een vraag achtergelaten op Instagram. Ik ben heel erg benieuwd!

 12. Heel cliché: Je moet doen wat voor jou goed voelt. Mij maakt het niet uit of je dagelijks blogt.

  Fijn dat je nu in ieder geval de bloeduitslagen hebt. Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat je dikker wordt als de schildklier trager gaat werken. Ik heb een groeihormoontekort en dat is slecht voor de vet-spierbalans. Doordat je bloedsuiker ontregelt raakt zou je daarnaast meer gaan eten en dus dikker worden en vooral meer buikvet krijgen. Hoe het kan dat ik juist afval is dus echt een raadsel. Je lichaam doet niet altijd wat logisch is… Het mijne in ieder geval niet. ;)

 13. Gefeliciteerd met de eerste 100 artikelen! Hoop dat er nog veel mogen verschijnen. Als het gaat om het schema zou ik vooral je gevoel achterna gaan. Ik probeer nu om de dag iets te plaatsen, soms zal dat minder zijn mocht ik even geen inspiratie zijn. x

 14. Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar je winactie :) Wat betreft de zomer: als ik twee weken op een camping in Frankrijk zit ga ik er al moeite mee hebben iets op mijn eigen blog online te krijgen, dan heb ik niet zoveel tijd (oké, da’s onzin, zin ;) ) om ook nog alle andere blogs bij te houden. En hoewel ik het leuk vind, haal ik het nooit om het daarna weer allemaal in te halen. Ik vind een zomerrooster vaak dus wel handig, maar als je je zelf verveelt of iets kwijt wil moet je je vooral niet tegengehouden voelen om iets te posten. Als het zo belangrijk voelt, lees ik het toch wel uiteindelijk ;) En ik snap dat er ook heel veel mensen zijn die niet zoveel bijzonders doen in de zomer, of gewoon moeten werken, en juist heel erg genieten van de tijd om meer blogs te lezen (dat was ik drie jaar geleden ook).

  Een vraag… Hmm. Ik volg wel een aantal blogs van meiden met psychische problemen en ik vind het altijd een soort van lastig om de situatie dan in te schatten, omdat het internet op een bepaalde manier toch een schijnwereld is. Niet dat ik daar mensen om veroordeel hoor, ik vind het voor mezelf gewoon verwarrend. Mijn vraag is dus: hoe voel je je op dit moment (op het moment van schrijven of gewoon de afgelopen tijd, mag allebei) en hoe zie je je toekomst (sorry als die heel vervelend is)? En waar word je blij van?

  1. Bedankt voor je reactie. :)

   Ik denk inderdaad dat ik een zomerrooster ga proberen te doen. :) Als het me lukt om het ‘dagelijks posten’ los te laten, haha.

   Bedankt voor je vragen, heel tof! Dankjewel.

   Liefs

 15. Gefeliciteerd en ben erg benieuwd naar je winactie! Hoe vaak je hier moet posten? Zo vaak jij wilt :-) Ik kom hier toch altijd even een bezoekje brengen.

  Mijn vraag: wat is je favoriete boek?

 16. Gefeliciteerd met je 100e blog! Dat er nog velen mogen volgen (maar misschien in de zomer iets minder).

 17. Proficiat! Waar ik benieuwd naar ben is je medicatie. Ik hoef niks te winnen, maar ik vraag me af wat absoluut een slecht medicijn voor je was/is en waar jij je het prettigst bij voelt.
  Ik zou een hele belangrijke blog na de vakantie periode nog even aanhalen, desnoods met een link.
  Zo krijg je toch alle reacties en verder lekker zomeren en plaatsen als je zin hebt, succes!

 18. Gefeliciteerd met je 100 posts! Je bent hartstikke goed bezig en schrijft mooie blogs, ga vooral zo door!! Wat betreft het zomerrooster; ik doe het zelf niet maar snap heel goed dat veel bloggers dit wel doen omdat de bezoekersaantallen ook minder worden.

 19. Gefeliciteerd met je 100ste post! Wat het bloggen betreft: ik heb juist deze maand uitgekozen om (bijna elke dag) twee artikelen per dag te plaatsen, omdat veel mensen vakantie hebben en dus meer tijd om blogs te lezen (is mijn redenatie dan haha). Het is vooral belangrijk hoe je met je contenflow zit: als je barst van de ideeën, zou ik gewoon lekker dagelijks blijven bloggen: heb je wat minder inspiratie, dan kun je het aanpassen. Geldt natuurlijk sowieso altijd!

  En vragen voor je Q&A… hmm, dat is een lastige. Vooral omdat ik je natuurlijk al wat vragen heb gesteld, hihi.

  1. Ik denk dat ik gewoon lekker blijf bloggen maar om de dag plaats. Heb ik ook alvast vooruit geschreven voor ‘straks’. :-) Jouw redenatie snap ik overigens ook wel. Die klinkt ook best logisch! Ik kijk uit naar het lezen van je blogs!

   Haha ja! <3 Mocht je nog iets leuks, geks of boeiends bedenken dat hoor ik het heel graag!

 20. Dat is nog eens mooi, 100e post, bijna 100 volgers. Wauw! :D
  En nu volg ik je ook EIN-DE-LIJK! Geen idee waarom het er nog niet van gekomen was, maar hier ben ik dan! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: