Close
Zon!

Zon!

Wat kan ik toch onwijs genieten van dit weer! Echt geweldig. Het is alsof ik me, letterlijk en figuurlijk, een heel stuk lichter voel.

Mogelijk denk je nu: “Kim, nee, nee, nee! Iedereen die naar buiten kijkt kan zien dat het zonnig is. Schrijf er niet over! Doe het niet!” Maar ik doe het wel. ;-)

Ik overweeg serieus (oké, misschien niet zo heel serieus) om naar een zonnig land te verhuizen. Elke dag zon. Soms een enorme regenbui met onweer. Ik vind het heerlijk.

Gek eigenlijk… Ik heb nooit eerder opgemerkt hoe ontzettend veel invloed het weer op mijn stemming kan hebben. Als ik terugdenk aan de periodes waarin het goed met me ging waren dat de periodes waarin het heel zonnig was. Tussen de 23-30 graden… Dat is “mijn” klimaat. Hetgeen waar ik me het fijnst bij voel. Natuurlijk moet je je bij 30 graden wat aanpassen aan de temperatuur, maar dat vind ik prima. :-)

De komende tijd (en de afgelopen tijd) zijn de schommelingen in het weer best groot. Zo wordt het vandaag hier 27 graden, maar morgen wordt het slechts 17 graden. Die verschillen vind ik best moeilijk. Telkens weer switchen van kleding, van schoenen, van jas… Je kunt er niet aan wennen. Gister kreeg ik hier ook een berichtje over van een lezer op Facebook. Of ik het herkende… Ik herken het zeker… Het zou fijn zijn als het eens een beetje stabiel werd. Maar goed, over het weer hebben we weinig te zeggen.

Voor nu ga ik heerlijk genieten van dit weer. De zon… Van deze dag. Ik lach. Ik voel me goed. Ben blij. En geniet. Dat is voor nu het belangrijkst. <3

Ik hoop dat jullie ook kunnen genieten van het lekkere weer en de zon (en als je er een hekel aan hebt: no worries, morgen gaat het weer regenen ;-)).

Liefs,
Kim

8 thoughts on “Zon!

 1. Heel herkenbaar hoor. Krijg op dit soort dagen veel meer gedaan. Niet per se op werk, maar wel thuis, als in ’s ochtends al een was draaien en afwas doen 😅

  Geniet van de dag! (Het stukje over de konijnen staat trouwens eindelijk online)

  1. Haha, herkenbaar! Ineens ‘eerder’ dingen gedaan krijgen.
   Hoop dat je een fijne dag hebt gehad. 😚

 2. Wat grappig dat dit voor iedereen zo anders is, voor mij dus juist helemaal niet herkenbaar. Ik voel me bij dit weer juist meestal extra angstig en heb de hele dag door paniekaanvallen door de lichamelijkse sympoten die ik krijg van de warmte. Zie daarom juist als een berg tegen de zomer op hierdoor. Ik probeer er nu aan te werken om er beter mee te leren omgaan en moet zeggen dat je stukje me wel helpt bij het relativeren :) als anderen kunnen genieten van de zon, kan ik het vast ook weer op een dag!

  Fijne avond verder :)

  1. Die kant kan ik inderdaad ook wel snappen! Ik hoop dat het je lukt om toch een beetje te genieten deze zomer. :-) Hopelijk lukt het je steeds wat beter om ermee om te gaan. Veel succes!
   Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: