Close
Winactie!

Winactie!

Lieve lezers! :-)

Omdat ik inmiddels bijna drie maanden blog en meer dan honderd posts online heb gezet op mijn blog, leek het me leuk om een winactie te organiseren. Sowieso is elke gelegenheid tot een feestje fijn, dus waarom niet! :-) Met de winactie vier ik dus een beetje het driemaandig (als driejarig een woord is, is driemaandig ook een woord, toch?) bestaan van mijn blog, de honderdste post, maar ook de lieve lezers die ik heb. <3

Wat kun je winnen?
Misschien is het wel handig om te weten wat je kunt winnen voordat je beslist of je meedoet. :-)

Winactie!

♥ Allereerst kun je (2x) 25 fotootjes winnen van Pixum! Met hen heb ik eerder samengewerkt. Het lijkt misschien een beetje gek dat ik bij mijn winactie ook weer met hen samenwerk, maar ik vind het oprecht een heel gaaf idee wat we samen hebben bedacht. Op hun website kun je ‘foto-memo’ bestellen (zie hier!). Dit is eigenlijk een soort spel, waarbij je memory kunt spelen met je zelfgekozen foto’s. Dit is echter niet hoe ik het heb gebruikt (we’ve got a badass over here ;-)). Ik heb zelf namelijk allerlei inspirerende quotes en hele fijne foto’s af laten drukken op de kaartjes. Deze kan ik altijd bij mij dragen. Wanneer ik even wat motivatie nodig heb, kan ik zo’n klein kaartje uit mijn tas of portemonnee pakken en mezelf even een motivatieboost geven. Ik weet dat vrij veel van jullie ook af en toe best wat motivatie kunnen gebruiken, dus misschien vinden jullie dit ook een leuk idee. Je kunt natuurlijk ook de voor fotootjes gaan. Omdat je ze twee keer krijgt (dat is wel zo handig, mocht je er memory mee willen spelen!) kun je bijvoorbeeld een foto van jou en je beste vriendin kiezen en een van de plaatjes aan haar geven. :-)
Mocht je meer geintereesd zijn in een foto of quote op canvas, dan kun je dat ook kiezen! Laat het dan even weten wanneer ik je mail dat je de winactie hebt gewonnen. :-)

Voorbeeld van mijn motivatie kaartjes :-)
Voorbeeld van mijn motivatie kaartjes :-)

♥ Het notitieboek met de tekst ‘everything is possible’. Gewoon, omdat dat zo is. :-) Je kunt hier allerlei leuke plannetjes in kwijt, dankbaarheidslijstjes in maken als je dat wilt en nog zo veel meer. Maar je hebt vast zelf wel een leuk idee hiervoor!

Happiness!
Happiness!

♥ Een ‘magic towel’, je weet wel, zo’n leuk blokje dat je in het water kan leggen en dan wordt het een doekje. Handig als het weer zo warm wordt en je graag wat verkoeling wilt! Of gewoon ‘zomaar’, omdat er zo’n leuke tekst op staat!

♥ Als laatst kun je nog de leuke, vrolijke verfrissingsdoekjes winnen in een verpakking met ‘HAPPY’ erop. Een en al vrolijkheid dus! :-)

Hoe kun je meedoen?
Wil je meedoen met de winactie? Dat lijkt me heel erg leuk! Ik kijk er nu al naar uit om een leuk pakketje op te mogen sturen naar de gelukkige winnaar/winnares! Er zijn een aantal dingen die je moet/kunt doen om kans te maken op de prijzen!

♥ Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet! (Zorg ervoor dat je een geldig mailadres invult, anders kan ik je niet bereiken)
♥ Volg mij op Bloglovin’ en ‘like’ dit artikel (dit heet tegenwoordig ‘save’n geloof ik)!
♥ Voor extra kansen: Volg me op Instagram, Twitter en like de pagina van Dansen in de storm op Facebook. Voor elke ‘volg’ of ‘like’ krijg je een extra lootje in de loodjesmand! Dit is natuurlijk niet verplicht, maar mag wel. Ik zou het leuk vinden als je dit wilt doen. :-)

Maar Kim, hoe weten we nu zeker dat dit eerlijk gaat?
Ik laat Meneer Konijn toezicht houden!

Meedoen kan tot 15 juli 20.00. Op 16 juli mail ik de winnaar/winnares. :-) Houd je mailbox die dagen dus in de gaten!

Ik hoop heel erg dat jullie allemaal mee willen doen! :-) Ik kijk er in elk geval heel erg naar uit om een heel leuk pakketje naar iemand op te gaan sturen! 

Waarom wil jij graag winnen?

Liefs

76 thoughts on “Winactie!

 1. Allereerst gefeliciteerd natuurlijk! Dat zijn veel posts in een korte tijd ook :-). Ik doe graag mee aan de winactie :-). Wat een leuke spulletjes. Ik volg je op meerdere kanalen :-).

 2. Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is Dansenindestorm.nl!
  Wat een super leuke dingetjes zitten er in je winactie! Die kaartjes zijn zó leuk gevonden. En magic towels, dat ze die nog hebben zeg! Echt heel leuk. Ik doe graag mee omdat ik met alle spulletjes iets leuks kan doen straks in Maastricht!

  Liefs,

 3. Winacties zijn altijd leuk, ook al win ik nooit :-( Maar het is een leuk pakket, dus ik doe gewoon mee. Ik volg je al op meerdere kanalen. Als meneer Konijn het in de gaten houdt moet het goed komen!

 4. Wat leuk! Ik wist eigenlijk niet dat je nog maar zo kort blogde, en al zo goed bezig, wauw! Superleuke spulletjes heb je voor de winactie uitgezocht! :-) Ik wil graag meedoen, die kaartjes lijken me echt heel erg leuk om tussen m’n Filofax agenda te stoppen en zoals je zegt eentje aan een andere persoon geven :-) En wat is dat, een doosje dat een doekje wordt in het water?!? Echt? Daar had ik nog nooit van gehoord! Ben wel benieuwd haha!

  1. Dankjewel! :)
   Leuk dat je ook meedoet! Ja, de ‘magic towel’ is een soort blokje dat je in water kunt doen en dan wordt het een doekje. Heel erg leuk!

 5. Jeetje wat een supersupersúperleuk pakket! Ik vind die kaartjes echt GEWELDIG! En de rest ook echt, past ook helemaal bij de stijl van je blog
  Ik heb de post gesaved op bloglovin en ik volg je overal al.

 6. Wat leuk! Ik wil zeker meedoen. Ik volg je al op alle mogelijke kanalen en zal je straks op mijn laptop even een like geven.

  Die magic towels zijn zo grappig, ik kende dat helemaal niet. Paar weken terug kreeg ik zo’n ding bij de folders. Er stond op ‘lekker belangrijk’ die heb ik toen aan mama gegeven toen ze het laatste gesprek op haar werk had

 7. Wat een superleuke winactie! Hele leuke items & die foto-memory lijkt me kei gaaf om zelf samen te stellen. Ik doe mee! Hij stopt op mijn verjaardag, wie weet brengt me dat een beetje geluk hihi.
  Ik volgde je al op instagram, maar nu ook effe op twitter gevolgd :)

 8. Hele leuke winactie, ik doe graag mee :) Leuk ook dat meneer Konijn toezicht houdt, das altijd goed ;) Ik volg je al via bloglovin en heb zojuist het artikel een hartje gegeven. Ben je gaan volgen op Instagram, dacht eigenlijk dat ik je al volgde :) twitter en facebook ook :)

 9. joehoeeeee, proficait lieve meid!! ik wil ook wel graag meedoen en ikvolg je al op ig en fb maar ik heb geen twitter dus dat helaas niet! ik zal even kijken hoe ik je post moet liken want daar heb ik geen verstand van haha ;) ik hoop dat je nog hele fijne blogmaandjes in de toekomst hebt! ik vind het zo leuk dat je blog zo divers is en dat het over veel verschillende dingen gaat c: je bent een topper lieve kim, blijf vechten<3 xxx

  1. Je mag ook meedoen zonder Twitter hoor! :) Twitter, Insta en FB zijn voor ‘extra’ puntjes. :)
   Je bent lief Kristien! Leuk dat je meedoet!

 10. Wat een leuke winactie zeg!! Je pakt goed uit!

  Ik volg je al op twitter, instagram en bloglovin’. Ik ga je facebookpagina liken en je post saven!

  Waarom ik wil winnen? Ik houd wel van een goede dosis inspiratie en quotes zijn fantastisch!

 11. Wauw! Ik dacht dat je echt al jaren blogde. Je schrijft het altijd zo mooi. Ik doe graag mee aan de winactie en ik volg je ook op andere kanalen. Alleen nog even via bloglovin :-) echt een leuk idee ook dit! Je bent mooi zoals je bent! :-) liefss

 12. Ik volg je blog ong. een maand en ik wordt altijd vrolijk van je motiverende artikelen, maar ik vind het juist mooi dat je ook over de negatieve dingen in het leven schrijft!
  Ik doe ook zeker mee!

 13. Wat een ontzettend vrolijk pakket heb je samengesteld! Leuk, ik doe ook mee! Ik volg je overal (eh, ben ik nu een stalker? :P ) Ik heb het volste vertrouwen in de belangrijke taak van Meneer Konijn!

 14. Wat leuk dat je een winactie organiseert, ik gun het hem iemand anders en houd meneer konijn wel goed in de gaten hoor ;)

 15. Leuk pakketje heb je samengesteld! :) En als Meneer Konijn toezicht hoopt dan is het in orde ;)
  Ik volg je blog niet via Bloglovin, ik gebruik Bloglovin wel, maar eigenlijk op een andere manier dan eerst. Blogs die ik nog niet zo heel lang lees bezoek ik nu altijd rechtstreeks.

  1. ugh er komt iets anders uit mijn vingers dan wat er in mijn hoofd zat… Ik bedoel natuurlijk: Als meneer konijn toezicht houdt.

 16. Jeetje mina, jij hebt flink wat afgeschreven in die paar maanden zeg! Ik ben wel heel erg benieuwd naar de magic towel (ik weet natuurlijk weer eens niet wat het is), ik doe graag mee. :)

 17. Van harte gefeliciteerd! Eigenlijk dacht ik ook dat je al langer blogde. Ik doe graag mee. Waarom? I could use some happiness. Ik volg je al een hele tijd op Instagram en nu dus ook op Bloglovin (+ bericht gesaved).

 18. Wat een superleuke spulletjes zitten er in het pakket. Vooral de motivatiekaartjes zijn echt gaaf! Ik doe graag mee aan de winactie.

 19. Ik kan niet helaas niet meedoen: ik heb geen Bloglovin Maar wel heel lief dat je dit doet en leuke spulletjes! x Eline

 20. Hoi Kim, ik heb geen bloglovin’/facebook/instagram/twitter (ik hou helemaal niet van social media) maar ik hoop dat ik mee mag doen! Ik volg je blog nu een aantal weken en ik heb er ontzettend veel aan. Ik herken heel veel (wat echt onwijs fijn is), maar ik heb ook al behoorlijk wat geleerd. Ik heb veel respect voor je!
  De kaartjes met inspirerende quotes/foto’s vind ik erg leuk, het lijkt me prettig om er af en toe een uit je portommonee te trekken als je even een boost nodig hebt. En notitieboekjes zijn altijd welkom, ik ben dol op lijstjes en hersenspinsels opschrijven :)
  Liefs!

 21. Oeh wat een leuke winactie! Ik doe natuurlijk ook lekker mee :) Waarom ik moet winnen vind ik altijd zo moeilijk haha, maar ik vind de artikelen oprecht heel leuk! Vooral het boekje met anything is possible. Past ook wel goed bij mij hihi

 22. Lieve Kim,

  Wat een ontzettende leuke winactie! De reden waarom ik wil winnen is omdat ik alle beetjes positiviteit wel kan gebruiken. Ik heb inmiddels zoals je weet een eigen huisje en ik begin dus ook met een nieuwe start. Iets wat ik ontzettend eng vind en waarbij mijn angststoornis vaak nog om de hoek komt kijken. Alle beetjes positiviteit helpen mij altijd daarbij! En hoe leuk zal het zijn als ik strakjes mijn huisje kan inrichten met positieve teksten.

  Inmiddels volg ik je al geruimetijd op twitter en instagram. Sinds kort ook op Facebook. Ik volg je op bloglovin en heb zojuist ook je site link gedeeld op twitter.

  Heel veel liefs, Nikita

 23. Bij toeval ben ik op je blog terecht gekomen en je schrijft leuke artikels!
  Ik doe niet mee met de winactie omdat ik je blog pas net ontdekt heb, maar je hebt er wel een nieuwe volger bij. :)

 24. Super leuk zeg!! Ik doe heel graag mee :-), ik volg je op bloglovin en instagram onder liesvan88 :-)

 25. Super leuke spulletjes! Ik doe zeker mee! Ik ga je volgen op bloglovin’ (als ik dat nog niet doe) en ‘save’ je post & ik volg je op twitter en voeg daar ig ook nog even bij! :) Liefs Esmee

 26. Gefeliciteerd & super leuke spulletjes! Ik doe zeker mee! Ik ga je volgen op bloglovin’ (als ik dat nog niet doe) en ‘save’ je post & ik volg je op twitter en voeg daar ig ook nog even bij! :) Liefs Esmee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: