Close
VLOG: Afspreken (!), lunch bij de Yoghurt Barn en een kattencafé!

VLOG: Afspreken (!), lunch bij de Yoghurt Barn en een kattencafé!

Een nieuwe vlog! In deze vlog spreek ik af… voor het eerst sinds tijden! Super spannend natuurlijk. Benieuwd hoe het is gegaan? Kijk dan snel de video!

We gingen eerst heerlijk lunchen en daarna bezochten we nog een kattencafé! Was de lunch lekker? En het kattencafé leuk? Hebben we eigenlijk nog iets gekocht? Tja, dat zie je allemaal in de vlog. :-)

Ben jij wel eens bij de Yoghurt Barn of een kattencafé geweest? :-) 

Liefs

8 thoughts on “VLOG: Afspreken (!), lunch bij de Yoghurt Barn en een kattencafé!

  1. Wat goed van je dat je na zo lange tijd weer eens iets afgesproken hebt! En fijn dat het zo goed is gegaan.

  2. Aah daar had je die skates gekocht!
    Leuke vlog weer, ook grappig Leonica te zien. Dat heb je maar mooi weer gedaan en fijn dat t leuk was. ♡

  3. Ik vond dit zo leuk voor (en van) je! Heel knap en fijn dat je weer zo’n positieve ervaring hebt opgedaan met afspreken :)

  4. Ik ben een nieuwe in je blog maar ik voel me helemaal thuis. Ik heb genoten echt van wat ik heb gelezen. Je schijft toch uit je hart. Veel plezier me je leven, je vriendschap en het dansen in de storn. Ik ga verder lezen op de blog want ik vind het helemaal mooi geschreven. Sommige dingen die je geschreven hebt, lijkt me wel alsof ik ze geschreven heb. Je bent toch een mooie mens. Sorry ik woon net 4 jaar in Nederland en mijn taal is niet perfect.

  5. Ik ben nieuw in je blog maar ik voel me helemaal thuis. Ik heb genoten echt van wat ik heb gelezen. Je schijft toch uit je hart. Veel plezier me je leven, je vriendschap en het dansen in de storm. Ik ga verder lezen op de blog want ik vind het helemaal mooi geschreven. Sommige dingen die je geschreven hebt, lijkt me wel alsof ik ze geschreven heb. Je bent toch een mooie mens. Sorry ik woon net 4 jaar in Nederland en mijn taal is niet perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: