Close
VIDEO: Project Life shoplog

VIDEO: Project Life shoplog

Vorige week ging ik naar Jojo’s Scrapshop om allemaal nieuwe spulletjes te kopen voor mijn Project Life. Vandaag laat ik zien wat ik zoal heb meegenomen. :-)

Liefs

8 thoughts on “VIDEO: Project Life shoplog

 1. Jammer dat die winkel over de kop gaat, zo te zien kun je er goed slagen.

  Het is een best lange vlog, maar wel leuk om te zien wat je hebt gekocht en vooral ook hoe blij je er mee bent. Ook grappig dat je zelf soms blij verrast bent bij sommige producten.. altijd leuk als iets meevalt of thuis nog leuker lijkt te zijn.

  Veel plezier met je project life!

 2. Wat lief zo’n cadeaubon. Dat was het… zeg dat wel wat heb je veel moois gekocht :-). Jij kunt lekker aan de slag :-). Jammer dat de winkel dicht gaat. Misschien kun je ook een keertje kijken op aliexpres? Ik bestel daar nog wel eens iets en gaat eigenlijk bijna altijd goed :-).

  1. Haha, mensen zeggen wel vaker dat ik een stem heb die ze rustig maakt. Zo gek om te horen, haha. Zelf vind ik ASMR echt onwijs creepy, hihi, super ik denk niet dat ik dat zal doen, dus voor nu zal je het hiermee moeten doen. ;-) Wellicht bestaat er ook niet creepy ASMR. Ik heb me er eigenlijk nooit zo in verdiept. Ik kreeg alleen altijd de kriebels van de ASMR video’s van BeautyGloss, hihi. Maar dit is weer een veel te lang verhaal, haha, bedankt in elk geval.

 3. Super leuke video! Wat een leuke spullen heb je gekocht, ik ben ook dol op alles met streepjes en stipjes. Misschien leuk om een keer te zien hoe je een pagina maakt ik je project life album. Jouw stem is echt super fijn om naar te luisteren, heerlijke rustige video!

  1. Dankjewel! :-) Dat is inderdaad wel een idee. Ik vind het nog een beetje lastig hoe ik dat precies moet doen met het statief neerzetten en alle spullen erbij pakken etc., maar ik ga er zeker over na denken. Het lijkt me inderdaad ook wel een tof idee! :-)

 4. Leuke spulletjes! De paperpads van Kaisercraft vind ik de max alleen vind ik ze best prijzig. En hier in België kom je ze niet zo vaak tegen. Trouwens bij mij zaten er geen stickertjes in. Snif snif…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: