Close
Versatile Blogger Award (+ 7 FEITJES OVER MIJ!)

Versatile Blogger Award (+ 7 FEITJES OVER MIJ!)

Toen ik zag dat Lilian’s nieuwe blog online stond zag ik ook dat zij mij had genomineerd voor de Versatile Blogger Award. Heel erg leuk! 

De Liebster Award heb ik nooit ingevuld (sorry!) maar deze vond ik wel erg leuk. 7 feitjes over jezelf opschrijven moet lukken toch? ;-) Ik ga snel beginnen!

Eerst even een korte uitleg over de Versatile Blogger Award: bij deze award is het de bedoeling dat je 7 feitjes over jezelf schrijft, de blogger die je heeft getagd noemt en linkt en 15 andere bloggers nomineert. Of ik aan 15 ga komen.. Dat denk ik niet. Aan het einde van m’n post zal ik wel een aantal bloggers nomineren. Wie weet ben jij het wel. :-) Goed, op naar de feitjes!

Ik heb ongeveer 10 jaar gekorfbald. Van ongeveer mijn 8e tot ongeveer twee jaar geleden korfbalde ik. Vroeger deed ik dit altijd met super veel plezier. Ik vond het leuk om een teamsport te doen. Ik ben er nooit goed in geweest, maar ik heb er lange tijd veel plezier in gehad. Naast het spel op zich vond ik het ook heel leuk dat het een gemengde sport was. Ik weet niet precies waarom ik dit zo leuk vond, maar op de een of andere manier vond ik de sfeer onderling vaak fijn. Fijner dan wanneer ik in een team zat met alleen maar meisjes. Dat heb ik ook gehad. Bij korfbal kan dat voorkomen omdat er nu eenmaal meer meisjes dan jongens korfballen. In meisjesteams is onderling vaak veel.. gedoe, dat is in een gemengd team een stuk minder. Tenminste, dat is mijn ervaring.

Ik heb eerder konijntjes gehad. Voordat ik Meneer Konijn kreeg heb ik al verschillende konijnen gehad. Deze heette overigens allemaal Dribbel, haha. Ik was toen ook al niet zo goed in kiezen, dus toen ik eenmaal een naam had gevonden die ik leuk vond wilde ik die gewoon houden. Ook lekker makkelijk, je kan je niet verspreken met de naam van je vorige konijn – deze heet namelijk gewoon weer hetzelfde, haha.

Het liefst kijk ik alle woonprogramma’s op TV. My First Home, Eigen Huis en Tuin… Ik ben fan! Ook programma’s over het verbouwen van huizen vind ik leuk, maar programma’s waar ze huizen daadwerkelijk gaan inrichten spreken me meer aan. Ik keek deze programma’s altijd elke zondagochtend (wanneer het het goede seizoen was natuurlijk). Wanneer het seizoen voorbij was en de herhalingen op TV kwamen keek ik ze trouwens heel graag nog een keer. Nooit genoeg.

Ik paste een tijdje op op twee lieve Franse kindjes. Oppassen was iets waar ik heel erg veel plezier aan beleefde. Helaas lukt dit niet meer door angst, jammer! Naast het feit dat het oppassen heel leuk was leerde ik af en toe ook nog wat Frans bij. Tegen mij spraken de kindjes wel Nederlands, maar tegen de ouders Frans. Grappige was, de kindjes wisten niet dat ik ook een klein beetje Frans verstond dus soms begreep ik wat ze over mij zeiden. Als ik daar dan later op terug kwam waren ze heel erg in de war.

Op de havo deed ik C&M en E&M. Ik ben eigenlijk altijd slecht geweest in Scheikunde en Natuurkunde. Misschien had ik ook wel beter mijn best kunnen doen, maar ik vond er gewoon echt helemaal niets aan, haha. Deze vakken liet ik dus vanzelfsprekend vallen zodra dat kon. Vakken die ik wel heb gevolgd zijn: Duits, Frans, Maatschappijwetenschappen, Geschiedenis, Economie en Wiskunde A. Super leuk hè. Maatschappijwetenschappen (soort vervolg op Maatschappijleer) was mijn favoriete vak.

Veel geluiden irriteren mij. Ik kan zo boos worden wanneer mensen heel luidruchtig ademhalen. Of wanneer mensen snurken. Of wanneer mensen luidruchtig eten. Of… Moet ik nog even doorgaan? Argh!!! Wat niet zo handig is is dat ik daarnaast ook een heel erg scherp gehoor heb. Nogmaals sorry aan iedereen op wie ik ooit boos ben geworden om het feit dat ze ademhaalde…

Ik hou van plannen en mensen die netjes werken. Laatst kwam ik terecht op een aantal Studyblrs op Tumblr (hoe gebeurt dat toch altijd?) en ah, ik hou er van. Ik volg op Instagram verschillende ‘planners’ accounts en ben zelf ook heel graag bezig met mijn agenda, mijn to do lijstjes en andere planningen. Ik word er blij en rustig van. Daarnaast hou ik gewoon heel erg van overzichtelijkheid en dat is wat je creëert wanneer je netjes werkt (tenminste, zo werkt het voor mij).

Dat waren alweer 7 feitjes over mij! Ik zou het heel leuk vinden als je de blog van Lilian zou willen bekijken. Ik vind haar stukjes heel erg leuk en ze is overall gewoon een heel leuk mens (dat mag ik zeggen want ik heb haar meerdere keren in het ‘echt’ mogen ontmoeten. :-)).

De bloggers die ik nomineer voor de Versatile Blogger Award zijn Celine van www.rachelceline.com, Iris van lifewithfear.wordpress.com en Marion van www.mijnkladblog.com. Verder nomineer ik gewoon iedereen die het leuk vindt om te doen! Ik vind het leuk om feitjes over anderen te lezen.

Wat is een leuk of interessant feitje over jou?

Liefs

 

24 thoughts on “Versatile Blogger Award (+ 7 FEITJES OVER MIJ!)

 1. Leuk! Ik heb ook gekorfbald. Zo’n 4 jaar ongeveer. Superleuke sport vind ik dat. Tegen geluidjes kan ik ook helemaal niet, daarom heb ik in de nacht altijd oordopjes in. Handige oplossing!

  1. Wat leuk! :-)
   Dat van de oordopjes is inderdaad handig! Ik hoor alleen dan alsnog de ademhaling van mijn kamergenoten, haha. Ze passen wel goed, maar dempen natuurlijk maar tot op zekere hoogte. Misschien moet ik een omgekeerd gehoorapparaat vragen bij de oorarts..

 2. Ha! Ik heb ook op korfbal gezeten… maar ik ben gestopt met de smoes ‘ik ga nu studeren’. In werkelijkheid vond ik mijn team helemaal niet leuk meer; ik moest als 17 jarige verplicht meespelen in een volwassenen team en opeens waren er een paar heel ambitieus. Ik was wat langzamer en zij uitte hun frustratie op mij door ‘expres’ hard te gooien. Heel vervelend. Ook speelde ik in het jeugdteam bijna altijd als heer, dus ik moest echt wel wennen dat dit niet mocht bij de volwassenen. Mjwah.. Niet zo leuk dus.. terwijl ik op sommige vlakken best wel aardig speelde.
  En woonprogramma’s kijk ik ook graag! Evenals kookprogramma’s.

  1. Oh, kan me voorstellen dat dat niet leuk is! Ik ben het laatste jaar in de A gestopt, deels ook omdat ik niet ineens in een ‘volwassenenteam’ wilde, haha.

 3. Leuke feitjes hoor!
  O ja hoor… Dat gedoe met teams herken ik ook. Ik zit oo volleybal en mij wilden ze als 15jarig meisje in een Dames team zetten (met volwassenen) no way …
  En netjes en overzichtelijk werken vind ik ook zoooo fijn. Met zo iemand samenwerken vind i ook altijd heerlijk.

 4. Ik wist nog niet dat je hebt gekorfbald! Dat was altijd mijn lievelingssport op sportdagen van de basisschool, haha. En die woonprogramma’s zijn zo leuk! VT Wonen vind ik zo’n leuk programma, net als Eigen Huis & Tuin.

 5. Jeej wat leuk dat ik genomineerd ben! Leuke feitjes heb je bedacht. Tof ook dat je hebt opgepast op Franse kindjes!

 6. Yaay! Nog een planner! (Al is half blogland dat geloof ik :P )
  Ik vind dat ook fijn, alles overzichtelijk opgeschreven en genoteerd.
  Samenwerking kan ik ook beter met het andere geslacht. Ik word gek als ik in een groep/team zit met alleen maar meiden, dat is niet altijd even leuk :P

  1. Oh nog vergeten: ik stoor me ook aan ontzettend veel geluiden.. vooral al mensen gewoon elke dag blijven doorgaan terwijl ik er dan al 100 keer iets van heb gezegd. Als er zoiets als een doorzichtige oordop met irritatie-filter bestond, doe mij die maar. (Oordoppen zijn ook zo opvallend..)

 7. Ik heb dat ook heel erg, van die geluiden. Ik loop bijna de hele dag met oordopjes, en in de trein moét ik gewoon in de stiltecoupé zitten. Ik hoorde laatst dat het een naam heeft: misofonie.

 8. Oh geluiden! Bah! En als je erop gaat letten wordt het nog erger ook. Nog meer bah! Ah dank je wel voor het nomineren. Wordt wel een lastige voor mijn om nog 7 feitjes te bedenken die jullie nog niet weten!

 9. Tien jaar korfballen, wauw! Eigenlijk is het best vaak zo dat mensen ‘vroeger’ een sport hebben beoefend terwijl je dat niet per se verwacht had bij iemand (bij jou kan ik er nog wel inkomen eigenlijk, maar als mensen horen dat ik heb geturnd kijken ze me soms redelijk raar aan). Leuke feitjes!

 10. Ohh dat met die geluiden heb ik ook :P Ik ging tijdens de vakantie een nachtje met m’n zus weg en ze snurkte zo hard. Niet grappig als je dan om 3 uur nog wakker bent..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: