Close
Throwback.. Sunday: Amerika 2010

Throwback.. Sunday: Amerika 2010

Helaas deze week geen week overzichtje, sorry! Ik voelde me niet goed deze week en heb nauwelijks foto’s gemaakt. Komende week ben ik van plan wel weer een weekoverzicht te plaatsen. :-) Deze week een throwback naar 2010, de rondreis door Amerika. 

Even een hele korte inleiding: in 2010 ben ik op vakantie geweest naar Amerika. We zijn toen eerst naar New York City gevlogen, om vervolgens na drie dagen NYC door te vliegen naar San Francisco en daar een rondreis te maken. We zijn o.a. in de Grand Canyon, Bryce Canyon, Los Angeles en Death Valley geweest. We hebben heel erg veel gezien en het leek me erg tof om ook wat foto’s van de reis met jullie te delen. :-)

We waren op 'the Fourth of July' in New York. Het was super druk, haha. :-) En warm! Maar wel erg tof om plekken als deze eens in het echt te zien. Ik zou heel graag nog eens teruggaan wanneer het iets minder heet (geen 40 graden) is.
We waren op ’the Fourth of July’ in New York. Deze foto is genomen bij Times Square, zoals je misschien wel ziet. Het was super druk, haha. :-) En warm! Maar wel erg tof om plekken als deze eens in het echt te zien. Ik zou heel graag nog eens teruggaan wanneer het iets minder heet (geen 40 graden) is.

Lake Tahoe - een prachtig meer met hele mooie natuur er omheen.
Lake Tahoe – een prachtig meer met hele mooie natuur er omheen.

De Grand Canyon. Zo mooi.
De Grand Canyon. Zo mooi.

Dit was volgens mij in Sequoia Park. Hier stonden enorme bomen (zoals je wel kunt zien :-)). We hebben hier een stuk(je) gewandeld. Toen viel er vlak achter ons ineens een boom om en waren we (lees: was ik) bang en hebben we niet meer veel verder gelopen. Het was wel heel tof om deze gigantische bomen te zien.
Dit was volgens mij in Sequoia Park. Hier stonden enorme bomen (zoals je wel kunt zien :-)). We hebben hier een stuk(je) gewandeld. Toen viel er vlak achter ons ineens een boom om en waren we (lees: was ik) bang en hebben we niet meer veel verder gelopen. Het was wel heel tof om deze gigantische bomen te zien.

Welcome to Hollywood!
Welcome to Hollywood!

Deze twee foto's zijn genomen bij het 'pretpark' bij Santa Monica Pier. Dit ligt bij Los Angeles. De Hannah Montana kijkers onder ons zullen dit wellicht herkennen.. ;)
Deze twee foto’s zijn genomen bij het ‘pretpark’ bij Santa Monica Pier. Dit ligt bij Los Angeles. De Hannah Montana kijkers onder ons zullen dit wellicht herkennen.. ;)

Dit was tegen het einde van onze reis. We waren in Monterey en genoten van een prachtige zonsondergang. Wat er leuk was, was dat er een stukje verderop een trouwfeest gaande was. :-)
Dit was tegen het einde van onze reis. We waren in Monterey en genoten van een prachtige zonsondergang. Wat er leuk was, was dat er een stukje verderop een trouwfeest gaande was. :-)

Deze grote zeeleeuwen lagen op het strand met z'n allen. Af en toe bewogen er een paar en gingen ze in de zee 'spelen'. Heel gaaf om te zien. Heel gek hoe die beesten zich voortbewegen, haha. Het zijn enorme logge beesten, maar ze gaan toch best snel.
Deze grote zeeleeuwen lagen op het strand met z’n allen. Af en toe bewogen er een paar en gingen ze in de zee ‘spelen’. Heel gaaf om te zien. Heel gek hoe die beesten zich voortbewegen, haha. Het zijn enorme logge beesten, maar ze gaan toch best snel.
Dit was het voor nu. Als je het leuk zou vinden om meer, of gedetailleerder over de reis te lezen laat het dan even weten in de reacties. Dat kan natuurlijk altijd. Het was een hele gave vakantie met nog zo veel meer dan wat ik nu heb kunnen laten zien.

Hele fijne zondag nog!

Ben jij wel eens op vakantie geweest naar de Verenigde Staten?

Liefs

18 thoughts on “Throwback.. Sunday: Amerika 2010

 1. Wat ben ik jaloers! Ik zou zó graag naar de Verenigde Staten gaan, maar heb -helaas- het geld er niet voor. Misschien heb ik een voorstel: praten over je reis maakt je blijkbaar blij? Waarom dan niet een gedetailleerdere versie? Mooie herinneringen oproepen kan nooit kwaad. En het kan je misschien eens goed doen. Maar hé, het is jouw blog. (:
  Het is best wel jammer dat je een slechte week achter de rug hebt. Als je wil kun je met mij er altijd over praten?
  Liefs
  Nikita

 2. Wat een mooie fotos! Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar een paar vriendinnen wel :) Eentje heeft ook een half jaar in Santa Barbara gestudeerd!
  Hopelijk voel je je snel weer wat beter <3

 3. Wauw super, ik ben nu echt wel jaloers, haha. Ik wil zo graag een keer naar Amerika: New York, los Angeles Liefs Esmee :)

 4. Wow wat een gave reis heb je gemaakt! En veel gezien zeg. Ik wist niet eens dat je daar geweest bent maar ik vind dit artikel wel heel leuk! Voor herhaling vatbaar kim!

 5. Mooie foto’s. Ik ben zelf nog nooit naar de V.S geweest, maar het staat wel op mijn lijstje met dingen die ik ooit nog wil gaan doen!

 6. Het lijkt me onwijs leuk om een roadtrip door amerika te maken! Dat staat echt nog op mijn bucketlist, haha :-) Mooie foto’s!

 7. Volgens mij ben ik zo ongeveer de enige op de wereld die de VS niet op haar bucketlist heeft staan. Neemt niet weg dat het mooie en indrukwekkende foto’s zijn. Hopelijk voel je je snel weer wat beter.

 8. Wat een mooie foto’s! Super gaaf dat je een rondreis door de VS hebt gemaakt. Dat is ook echt nog een droom van mij. Lijkt me super!

 9. Wauw, wat een gave foto’s. Wat een mooi avontuur moet dat geweest zijn. Echt superleuk om te zien. New York is één van de bestemmingen waar ik een keer naar toe wil en als het even kan wil ik ook een mooie rondreis door een deel van Amerika maken. Ik krijg er helemaal zin in bij het zien van je foto’s. Het liefst vertrek ik vandaag nog hihi ;-)

 10. Oooh, nice! Een vriendin van me heeft ook zo’n enorme rondreis door Amerika gemaakt (drie weken lang…) en zulke mooie (en verschillende) dingen gezien, heel erg bijzonder. Mijn vader en ik roepen altijd al dat we samen naar NYC gaan (hij is er al een keer geweest voor z’n werk en m’n moeder en zus willen niet per se), maar de laatste tijd zie ik het eigenlijk meer zitten om er wat meer tijd voor uit te trekken en echt véél te zien. Kost volgens mij klauwen met geld en tegenwoordig ben je allang niet meer de enige die het doet, maar het lijkt me zo vet! Als je er meer over blogt vind ik dat dus prima ;)
  In de eerste zin van je tweede alinea staat trouwens 2012, moet dat geen 2010 zijn? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: