Close

Terug van weggeweest!

Afgelopen week zijn er geen blogs online gekomen. Benieuwd wat ik in de tussentijd heb gedaan? Je leest het vandaag! 

Vakantie
Vrijdag 25 maart ging ik met mijn moeder onderweg naar Beekbergen. We hadden een week een huisje gehuurd in de bossen. We zaten in hetzelfde huisje als de vorige keer dat we daar (met mijn opa en oma) waren. Het huisje was erg fijn.

Het huisje was omringd door bomen. Elke dag waren de hele dag door vogeltjes te horen. ’s Ochtends vroeg en ’s avonds wanneer de zon onderging werd er het allermooist en hardst gefloten. Geweldig. Ik kan daar zo van genieten! Op instagram heb ik een aantal filmpjes geplaatst, om jullie mee te laten genieten. :-) Ik weet eigenlijk niet of anderen dit net zo kunnen waarderen als ik.

Mijn paniekaanvallen waren absoluut niet weg op vakantie. Waar ik eerder echt kon genieten van vakantie is dit nu toch wel iets anders. Ik geniet nog steeds, vooral als we een huisje in het bos hebben, van de kleine dingen om mij heen. Ik geniet van de rust die ik mezelf gun op vakantie. Ergens voelt dat ongemakkelijk, maar ik merk dat het me goed doet. De rust. De ontspanning – voor zover dat gaat.

Door de paniekaanvallen lukt het me helaas niet meer om grote stukken te lopen. Het lukt me niet meer om echt het bos in te gaan, omdat ik dan denk dat niemand me binnen 6 minuten zal kunnen bereiken wanneer ik plots een hartaanval krijg. Rare gedachte, ik weet het, maar het zit in mijn hoofd. Sowieso is het voor mij op dit moment erg eng om ergens te zijn waar een auto niet in de buurt kan komen. Het kan namelijk voorkomen dat de paniek plotseling zo erg wordt dat lopen niet meer lukt. Dat vind ik heel erg jammer.

Anyway, terug naar de vakantie. Of eigenlijk, terug naar het feit dat ik nu weer terug ben. ;-) Komende week zal mijn derde update van de #100DaysProud online komen. Deze had eigenlijk afgelopen week online moeten komen, maar dat lukte niet.

Een beetje een stom blogje dit… Mijn excuses. Ik ben weer terug. Heb een fijne vakantie gehad. Ga weer bloggen.

Hoe gaat het met jou?

Liefs

6 thoughts on “Terug van weggeweest!

  1. Wat fijn om weer wat van je te lezen! Ik krijg er helemaal een goed gevoel van dat je een leuke vakantie hebt gehad zeg! Daar mag je me toch een potje trots op zijn, eerlijk waar! Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: