Close
Shoppen met Kim – altijd feest!

Shoppen met Kim – altijd feest!

Shoppen met Kim – altijd een feest. Er zit een behoorlijk verschil in wat ik draag en wat ik graag zou willen dragen! Vandaag neem ik jullie mee, we gaan shoppen!

Shoppen is voor mij niet bepaald een hobby. Ik vind het altijd heel erg moeilijk om iets te vinden wat ik leuk vind en wat ook nog goed zit. Ik ben nogal een vervelend type namelijk… Ik vind zoveel dingen leuk, maar het maar zou weinig wat ik aan ‘kan’ zonder vreselijk van mijn lichaam te walgen. Jurkjes vind ik prachtig, maar er zit bijna altijd een bandje om je taille ter hoogte van je nagel (logisch, anders zou het heel vormloos zijn). Dat bandje zorgt bij mij voor moordneigingen (grapje natuurlijk J). Het zorgt ervoor dat ik enorm bewust ben van de aanwezigheid van mijn buik. Die wordt dan voor mijn gevoel ineens 100 x dikker en vreselijk flubberig. Ook kan ik gewoon heel erg slecht tegen het bandje dat dan om je middel zit, de structuur op je huid – argh!

Ik heb een afbeelding gemaakt met allerlei kleding die ik zou willen dragen, als ik dit zou kunnen. Als er geen maar-en waren van ‘te strak’, ‘te prikkelig’, etc. :-) Dat zijn onderstaande kledingstukken!

Wat ik zou willen dragen...-3

Ik zou het allerliefst de hele dag in een jurk met bloemetjesprint lopen, of in een mooie skinny jeans, of in een leuk hemdje, of in een mooie rok. De mooie bloemetjesprints in bovenstaande afbeelding zijn van de Esprit. Hier vind ik vaak zoveel leuke dingen met bloemetjesprint, dat maakt mij heel erg blij!

Maar ik heb ook een afbeelding gemaakt van de dingen die ik écht zou kunnen dragen.

Wat ik werkelijk zou dragen...-3

Zoals je kunt zien zit er best een verschilletje tussen, helaas. Voor nu vind ik het jammer dat ik niet kan dragen wat ik graag zou willen dragen, maar misschien komt dat ooit nog.

Wat voor mij al heel fijn is, is dat je tegenwoordig zo veel online kunt shoppen. Ik vind het heel fijn om gewoon thuis te kunnen passen. Niet in zo’n krap hokje en lekker passen wanneer ik me daar goed genoeg voor voel. Ik hoef me niet eindeloos te vergelijken met anderen in de winkel en mag bij elke winkel iets bestellen – alle regels die ik normaal heb van welke winkel ik wel in mag en welke niet zijn namelijk weg. Volgens mij regels mag ik namelijk wel online shoppen! Geweldige uitvinding, dat online winkelen!

IMG_8517

Onlangs bestelde ik een heel tof shirt bij Into The Soulshine! ‘Love them, don’t eat them’. Perfect voor een vegetariër als ik! :-)

Draag jij de kleding die je graag zou dragen? Zo niet, waarom niet? Wat vind je van mijn stijl?

Liefs

 

 

27 thoughts on “Shoppen met Kim – altijd feest!

 1. Leuk artikel Kim! Jammer dat er verschil zit in wat je zou willen dragen en wat je daadwerkelijk draagt. Ik vind de dingen die je hebt uitgekozen leuk, zowel wat je zou willen dragen als wat je draagt. Je hebt denk ik wel een bepaalde stijl in je hoofd en haalt daar gewoon het meest haalbare voor jou uit :-).

 2. Wat een leuk artikel Kim, je hebt een gesponsord artikel (denk ik toch?) heel mooi persoonlijk vorm gegeven! Heel jammer dat je je in veel kleding niet goed voelt… Nu, iedereen heeft dat soms wel denk ik, er zijn ook dingen die ik mooi vind maar zelf nooit zou dragen omdat ik me er niet goed in zou voelen, maar de meeste dingen die ik mooi vind draag ik wel gewoon. Hopelijk lukt het jou ook binnenkort! Misschien kan je eens een van de dingen op je lijstje bestellen en thuis dragen om er zo stilaan aan te wennen? En anders: de kledij die je uitgekozen hebt en wel zou dragen is ook heel leuk hoor ;-)

  1. Het is jammer dat ik de kleding niet niet draag omdat ik het niet durf, maar puur omdat ik het lichamelijk niet ‘aan kan’. Gek eigenlijk hè. Hopelijk komt er een dag dat ik kan dragen wat ik graag zou willen dragen.

 3. Leuk artikel! Jammer dat je niet alles kan dragen. De items die je hebt uitgekozen zien er erg leuk uit. Wie weet komt het nog ;) als de tijd daar is! Leuk shirt heb je besteld… :) Ennnnn liefde voor t online winkelen!

 4. Mijn probleem is veelal dat ik best een goede smaak voor kleding hebt, geld is ook het probleem niet. Heb er alleen het figuur niet meer voor. Zou eerst tien kilo moeten afvallen voor ik weer een beetje mooie kleding kan aanschaffen. Nu moet ik elke keer genoegen nemen met wat mij past.

  1. Dat is jammer! Wie weet is het ooit een motivatie om af te vallen, als dat echt nodig is (voor gezondheid oid) en anders hoop ik dat je ook dingen zult gaan vinden die je mooi vindt en mooi staan!

 5. Ik heb precies hetzelfde gehad als jij. Alleen maar wijde dingen dragen, (omdat ik mezelf juist te dun vond). Mijn vriend heeft daar verandering in gebracht. Hij vond juist de dingen die ik graag wilde dragen mooi en daarom had ik die stap gezet!

 6. Ik draag bijna alles wat ik zou willen dragen geloof ik! Dat hemdje van die dieren vind ik echt zooo leuk haha

 7. Ik vind de kleding die je hebt uitgekozen op allebei de plaatjes erg leuk! En stiekem heb ik ook een hekel aan winkelen, en dan vooral aan het passen. Een shirtje durf ik nog wel eens mee te nemen zonder te passen, maar broeken durf ik niet. Dan koop ik toch lekker alles online om het thuis op mijn gemakje (en alleen!) te kunnen passen.

  1. Haha, heel herkenbaar! Ik neem shirtjes en broeken vaak gewoon mee. Dan breng ik het later wel weer terug als het niet past, haha. :) Maar online winkelen is het fijnst.

 8. Jammer dat er zo’n verschil zit tussen wat je zou willen dragen en wat je wilt dragen, maar ik denk dat dat op een bepaalde manier voor veel mensen is (te duur, niet het figuur, niet durven, niet de juiste situatie etc.). Wat je zelf draagt ligt wel in dezelfde lijn met wat je zou willen dragen, dat is mooi om te zien :) Ik heb gisteren heel uitgebreid geshopt en ik merk dat mijn kledingstijl echt per maand gewoon veranderd. Ik heb wel een paar favoriete winkels en er zijn wel overeenkomsten tussen alles (vaak gewoon net een beetje anders dan anders, qua kleur of model, en ik heb eigenlijk ook heel vaak (vooral in vergelijking met m’n zus) strakke of vrij open/blote kledingstukken, maar nog wel zo dat het netjes is uiteraard haha), maar toch staat het nooit echt stil. Maarja, afwisseling en veelzijdigheid is ook een soort keyword voor mijn persoonlijkheid, dus dat klopt wel. :P En ik snap wel dat online shoppen zo goed werkt voor jou, super fijn! Dan kun je tenminste ook nog gewoon aandacht aan je uiterlijk besteden zonder al teveel ‘moeite’.

 9. Dat shirtje over ‘love them, dont eat them’ is echt heel leuk!
  Ik hoop voor je dat je over een tijdje gewoon aan kan trekken wat je wil. :)

 10. Voor mij is het ook heel moeilijk om kleding te vinden. Ik heb een kindermaat en dat is (vaak) erg vervelend. De pasvorm is bedoeld voor jonge meisjes, de prints zijn vaak kinderachtig, de halslijn loopt raar, borstzakjes zijn heel klein en zitten bizar hoog. Ik draag dus vaak niet wat ik zou willen, hoewel het me steeds beter lukt om kleding te vinden. Voor mij is online shoppen ook echt een uitkomst! Ik kan enorm gefrustreerd raken als ik in de stad ben. Vroeger ging ik wel eens met mijn moeder naar Utrecht om van 10.00 tot 21.00 uur te winkelen. Dan had ik vaak één of twee kledingstukken aan het eind van de dag. We gingen dan altijd bij de McDonalds eten. Even “een paar kilo er bij aan eten’. Tja……

  Zou je misschien bij sommige kledingstukken er iets onder kunnen dragen, zodat het kledingstuk niet direct straks tegen de huid komt? Ik kan me voorstellen dat een hemdje overal onder misschien niet fijn zit, maar wat te denken van ondergoed uit één stuk? Ik dacht altijd dat zoiets alleen voor ouwe omaatjes was, maar er schijnen hippe varianten te bestaan. ;)

  1. Oh, wat kan ik me jouw frustratie dan goed voorstellen zeg! Het is dat ik me dan nog enigszins netjes wil gedragen in de winkel, maar anders vlogen de kledingstukken door de paskamer, haha. Ik hoop dat je nu met online shoppen wat meer vrijheid hebt om bijv. meerdere maten en soorten te bestellen!

   Dat helpt inderdaad wel! :) Ik draag altijd een hemdje onder mijn shirt/ander hemdje omdat ik anders inderdaad niet tegen die aanraking met mijn huid kan. Dat hemdje alleen dragen is ook weer iets wat ik dan niet zou kunnen. Hippe varianten oma-ondergoed lijkt me wel iets om uit te zoeken. :) Wie weet helpt het! Lijkt me alleen lastig om je telkens helemaal te moeten uitkleden als je naar het toilet moet, haha!

 11. He wat jammer dat je niet alles kunt dragen wat je zou willen! Maar ik vind de kledingstukken die je hebt uitgekozen hartstikke leuk en wie weet kun je over een tijdje wel dragen wat e wil! :)

 12. Wah dat shirt is zo gaaf! Love them, don’t eat them. Echt te gek. Ik heb wel een koelkastmagneet met ”Give peas a chance”. Die is ook heel gaaf. Ik kan door die stomme liezen niet altijd dragen wat ik wil dragen, maar ik maak er wel wat van. Ik draag op zich altijd wel wat ik zelf wil. Ben nu even helemaal into the maxirokken.

 13. Ik vind eigenlijk de tweede set kleding stiekem net wat leuker dan de eerste, haha! Maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk. Bij mij zit er ook wel degelijk een verschil in, ook vanwege mijn buikje, maar ook vanwege mijn portemonnee. Helaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: