Close
Pintertest: last minute DIY – party poppers!

Pintertest: last minute DIY – party poppers!

Morgen is het oudejaarsdag. Dat betekent dat het FEEST is! Nou ja, of je nu feest viert of niet echt… Creatief bezig zijn is altijd leuk. Ik vond een hele simpele diy. Een dyi party poppers. Ik hou van party poppers. De enige keer dat ik met confetti en andere dingen door de kamer mag schieten! :-)

In deze korte video laat ik (samen met mijn moeder) zien hoe je zelf ook gemakkelijk party poppers kunt maken.

Veel liefs en het allerbeste <3
Kim

1 thought on “Pintertest: last minute DIY – party poppers!

  1. Ballon en wcrolletjes daar schoten we ‘vroeger’ altijd mais mee, als een soort katapult. Maar dit is wat vriendelijker 🙈

    Jij ook een fijne jaarwisseling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: