Close
Praten over pappa: 2 jaar zonder jou

Praten over pappa: 2 jaar zonder jou

5 mei 2012. Twee jaar geleden. 730 dagen, 17532 uur, zonder jou. Twee van jouw verjaardagen, twee bruiloften, de verhuizing van je oudste zoon naar Brussel… Allemaal bijzondere momenten waar jij niet meer bij hebt kunnen zijn.

Vandaag mis ik je extra. Vandaag denk ik meer dan normaal aan je.

Kon je maar terugkomen, was je maar hier bij ons. We missen je. We denken aan je. Denk jij ook aan ons? Kun je ons zien van daarboven? Ben je blij met hoe we alles doen?

Zoveel vragen, maar geen antwoorden.

Twee jaar, en er zullen er nog heel veel volgen. Ik mis je, pappa. Was je maar hier bij mij, dan hield ik je vast – en liet ik je nooit meer los.

Liefs

 

54 thoughts on “Praten over pappa: 2 jaar zonder jou

 1. Heel veel kracht en sterkte! Ik herinner me nog dat ik zei dat mijn moeder pas overleden was. Dan vroegen ze hoelang is dat geleden en dan moest ik zeggen: 2 jaar…….. Het blijft voelen als gisteren, maar de scherpe kantjes gaan eraf het duurt alleen wel een hele tijd.

  1. Ja, dat is heel erg herkenbaar. ‘Pas’, dat is volgens mensen altijd maar een week of twee, terwijl het nu na twee jaar nog steeds voelt als ‘pas’. Maar tegelijkertijd ook als jaren en jaren…
   Heel erg bedankt!

 2. Wat prachtig geschreven. Ik heb er onwijs veel respect voor. Heel veel sterkte. Niet alleen vandaag <3 Ik weet zeker dat hij heel erg trots op je is. Veel liefs, Stella.

 3. Lieve Kim,
  Heel erg veel sterkte vandaag! <3.
  Je hebt het mooi geschreven!
  Knuffels, Litty :)

 4. Ah Kim, ik kan me niet eens een voorstelling maken, hoe jij je nu moet voelen. Heel veel sterkte meis! <3 Hij is sowieso trots op je.

 5. Heel veel sterkte op deze extra moeilijke dag, maar ook voor alle andere dagen wil ik je veel sterkte wensen. Ik ken je niet, maar een virtual hug krijg je bij deze.

 6. Heel veel sterkte Kim, je papa kijkt vast trots op je neer!
  Het is zo gek hoe dit soort dingen aan de ene kant voelen als een eeuwigheid en aan de andere kant nog zo vers en vreemd en pijnlijk zijn..

  ps wat een superfoto!

 7. Heel veel sterkte Kim, je papa kijkt vast trots op je neer!
  Het is zo gek hoe dit soort dingen aan de ene kant voelen als een eeuwigheid en aan de andere kant nog zo vers en vreemd en pijnlijk zijn..

  ps wat een superfoto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: