Close
Opnieuw een drukke week…

Opnieuw een drukke week…

Ja hoor, daar ben ik weer met ‘Oh wat een drukke week’-gezeur. Goed, dat moet ook mogen, vind ik.

Vandaag heb ik een afspraak met een mevrouw die mij misschien gaat begeleiden. Ik heb al veel (positiefs) over haar gehoord via een vriendin. Ik ben erg benieuwd. Spannend, maar ook heel goed. 

Ze schreef in de mail als reactie op onze mail al dat ze begreep dat ik intensive begeleiding nodig zal hebben. Dat ze ook intensief contact met mijn moeder zal hebben. Daarnaast natuurlijk met mij. Ik hoop zó dat ze me kan en wil helpen!

Vanavond passen we op W., mijn lieve neefje. Dat is leuk, maar natuurlijk ook een beetje vermoeiend. Goed, vooral leuk. Hij kan nu een beetje kruipen. Of eigenlijk is het nog meer tijgeren, maar ik ben natuurlijk heel trots. :-) Haha.

Morgen, dinsdag, wordt mijn tweede verstandskies eruit getrokken/gehakt. De vorige werd er in drie of vier stukken uitgehaald. Ik wilde ze wel mee naar huis nemen, die stukken, maar ik kon niet echt praten door de verdoving dus heb dat niet gevraagd. Leek me wel leuk, zo’n aandenken. Anyway, morgen de tweede. Het hakken deed geen pijn. ‘Hand omhoog als je nog pijn voelt’. *Kaakchirurg raakt kies aan* *Kim doet hand omhoog*. Hups, nog een verdoving erbij. Zo makkelijk gaat dat.

Die verdovingen maken me niet uit. Het trekken ook niet. In het ziekenhuis zijn maakt me nog wel bang, maar ik denk dat ik wel op de goede afdeling kan komen. Ik weet dat ik na afloop duizelig kan zijn. Evt. zou kunnen flauwvallen en dus direct moet gaan zitten als ik me niet goed voel (dat herhaalde de assistente vorige keer wel 100 keer). Ik ken de procedure nu, gelukkig.

Ik zie wel op tegen de pijn achteraf. Ongeveer een week lang had ik last. Dat is niet leuk. Ik overleef het natuurlijk wel, het is allemaal relatief, maar fijn is het niet.

Donderdag heb ik een afspraak met mijn SPV’er en de nieuwe Mevrouw die het (mij) gaat overnemen. Zij zat in het autismeteam, toen dat nog bestond. Ik ben heel erg benieuwd. Hopelijk begrijpt zij me iets beter dan mijn huidige SPV’er. Wat minder vage communicatie, wat minder extreem brede vragen. ‘Hoe laat sta je op?’ ‘10.00’ ‘Goed zo! En hoe gaat het op de andere levensgebieden?’ Ehm… Tja. 

We gaan zien hoe het allemaal zal lopen komende week. Heel misschien kan de afspraak niet doorgaan donderdag, als ik nog niet goed kan praten. Aan de andere kant, ik praat sowieso weinig, dus erg veel verschil zal het niet maken. 

‘We gaan het zien’ bedoel ik niet negatief, maar juist neutraal. Ik weet nu niet hoe het zal lopen. Ik kan hopen. Ik kan mijn best doen. Hoe het precies zal zijn? Dat weet ik nog niet. Dat zullen we zien. :-) 

Wat ga jij zoal doen deze week?

Liefs 

8 thoughts on “Opnieuw een drukke week…

 1. Heel veel sterkte de komende week.
  Zal aan je denken , ik heb ook nogal wat afspraken staan wekelijks bezoekje aan de huisarts, afspraak met mijn spv-er, afspraak met mijn psycholoog over hoe we verder gaan met de emdr en eigenlijk nog een verjaardag maar daar twijfel ik nog over.
  Nogmaals succes deze week!!
  Groetjes Simone

 2. Ik hoop dat je afspraak vandaag goed is gegaan. In elk geval fijn dat je er zelf wat vertrouwen in hebt! Dat scheeld al een heel eind.

  Sterkte met het trekken van je kies. Hopelijk valt t dit keer mee.

  ♡♡

 3. Kort en simpel: sterkte en succes, en van beide veel. Leuk dat je nieuwe begeleiding krijgt en dat je op voorhand goed vertrouwen hebt, dat is het beste uitgangspunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: