Close
Op de planning

Op de planning

Ik plaats regelmatig blogjes over mijn kleine gelukjes van de afgelopen tijd. Kleine gelukjes zijn vaak (zoals de naam al zegt) kleine dingetjes die gebeuren op een dag waar ik blij van word. Er zijn echter nog veel meer dingen waar ik blij van word! Namelijk: de grotere dingen! Dat zijn meer dingen die al een tijdje op de planning staan. Omdat dit grote dingen zijn komen deze niet heel vaak terug in mijn kleine gelukjes posts.

Dat vond ik eigenlijk wel jammer. Vandaag heb ik daarom besloten om alle leuke dingen die voor de komende tijd op de planning staan met jullie te delen.

Vanavond ga ik met mijn moeder naar de show van Jochem Myjer.
Een aantal jaar geleden heb ik Jochem Myjer in Delft in het theater gezien (Ik heb het even opgezocht, het was 15 november 2008! Veel langer geleden dan ik dacht). Samen met mijn ouders zat ik toen voor het eerst in de zaal bij een cabaretshow. Jochem Myjer is een van de cabaretiers die ik wel ken waarderen. :-) Veel cabaretiers schelden zo enorm veel, en daar heb ik stiekem een enorme hekel aan. Gelukkig doet Jochem Myjer dit niet en kan ik heel erg om hem lachen.
Toen ik zag dat er nog kaarten waren voor de show in het Luxor in Rotterdam lag ik al in bed. Ik app’te snel mijn moeder en stuurde direct “doen!” terug, haha. Dus bestelde ik vanuit mijn bed kaartjes voor de show. :-) Ik kijk er heel erg naar uit.

Na de show van Jochem Myjer ga ik al vrij snel op vakantie!
Samen met mijn moeder ga ik een weekje op vakantie. We gaan naar Duitsland. Hoe het plaatsje heet waar we heen gaan weet ik niet precies, maar het ligt in de buurt van Trier. We zijn de afgelopen tijd een paar keer midweekje weg gegaan, maar al heel erg lang niet meer langer dan dat. Ik kijk ontzettend uit naar deze vakantie. :-) Dat zal wel betekenen dat ik niet altijd evenveel aanwezig zal zijn op social media deze maand, maar er komt natuurlijk wel gewoon elke dag een blogje online!

Op 21 juni ga ik naar Taylor Swift in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ik ga samen met mijn moeder, dat vind ik heel leuk. Ik ben nog nooit met mijn moeder naar zo’n soort concert geweest. Taylor Swift heb ik in 2011 live in Rotterdam gezien. Toen vond ik het echt een hele gave show, dus ik ben benieuwd wat ze er nu van maakt. Haar nieuwe album is wel echt anders dan de rest van haar muziek, dus ik ben benieuwd! Volgens mij kan het de show alleen nog maar spectaculairder maken. :-) Ik vind het stiekem best spannend om naar Amsterdam te gaan voor een concert.

Het volgende dat er op de planning staat is het concert van Dotan in Amsterdam. Het was eigenlijk al uitverkocht, maar er kwamen toch nog extra kaarten beschikbaar, zo gaaf! Op een dinsdagochtend kreeg ik op Facebook een melding dat mijn moeder me had genoemd in een bericht op Facebook. Ze had onder het bericht op Dotan’s Facebook ‘?’ gereageerd en mijn naam erbij gezet. Ik reageerde slechts met een uitroepteken en bestelde kaartjes, haha. :-) Mijn moeder en ik zijn goed in het spontaan plannen van uitjes en het direct kopen van de kaartjes. Zo gaan we nu dus op 21 december naar Dotan. Yes!

2016

Na Dotan is het alweer bijna 2016. Tegenwoordig moet je kaartjes al zo ver van te voren bestellen dat ik zelfs al dingen voor 2016 op de planning staan. Mijn moeder’s werk heeft vaak uitjes via de werknemersvereniging. Via deze vereniging kan ze vaak kaartjes bestellen voor allerlei dingen met veel korting (en een ‘bijgeleverde’ busreis, dat is ook handig!)

Zo gaan we via haar werk naar de Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Er is een hele lijst aan data, zoals altijd, maar wij gaan op 27 januari. :-) Ik ben nog nooit geweest, maar mijn moeder wel. Zij vindt dat soort dingen heel erg leuk, en ik vind het prima (en leuk!) om met haar mee te gaan. Ik wil dat ook wel eens meemaken, haha. Ik heb er al veel over gehoord, namelijk. Ben jij wel eens geweest? Wat zijn jouw ervaringen? Ik ben super benieuwd!

En dan staat er nog één ding op de planning, voor nu. Op 28 februari 2016 (haha) ga ik naar Symphonica in Rosso. Dit is met Marco Borsato. Super gaaf om hem ook eens live te zien. Het is wel heel grappig, want mijn moeder en ik lachen O’G3ne altijd een beetje uit. Gemeen hè? Geen idee waar het vandaan komt eerlijk gezegd, maar we waren altijd ‘tegen’ hen bij The Voice – als in, we wilden dat ze niet zouden winnen. Maar nu blijkt dus dat O’G3ne ook komt, hihi. Gelukkig komt Marco dus ook. :-) En Jeroen van Koningsbrugge! Gaaf! :-D Kan niet wachten.

Er staat dus alweer een hoop op mijn lijstje voor de komende tijd. Het is nogal uitgespreid over het jaar én zelfs al voor volgend jaar. Lekker veel om naar uit te kijken dus. En ik denk niet dat het hier bij zal blijven, er komen vast nog dingen bij de komende maanden.

Wat staat er bij jou voor leuks op de planning voor de komende tijd?

Liefs

 

43 thoughts on “Op de planning

 1. Waaaaaah mijn zus en nichtje gaan ook de 21e naar Taylor Swift! Wat gaaf!!! Oh en Jochem Myjer is echt te gek! Wat een leuke dingen heb je allemaal op de planning meid! Voor vanavond alvast veel plezier! Dat wordt vast lachen!

 2. Leuk en heel goed om zo uitjes te plannen! De voorpret is namelijk ook altijd al heerlijk! Wat leuk dat je zoveel met je moeder doet! Alvast heel veel plezier gewenst! Geniet van je vakantie!

 3. Wat een leuke dingen! En ik ben oooook jaloers, had ook echt supergraag naar Taylor gewild omdat ik haar muziek geweldig vind en haar als persoon nog veel geweldiger. Maar helaas zijn er maar heel weinig rolstoelplaatsen en die waren al uitverkocht toen wij belden (wel meteen om 10u, maar werden uiteraard in de wacht gezet), dus… dat wordt ‘m niet. Grappig trouwens, ik was er in 2011 ook bij! Vind het wel heel bijzonder, toen was half Ahoy leeg en nu is de boel helemaal uitverkocht!

  1. Wat ontzettend jammer! Stom die wachtrij altijd. :-(
   Het is inderdaad wel heel bijzonder dat het nu is uitverkocht en toch echt best leeg was. Ik ben toen zelfs naar een andere plek gezet omdat ze een stuk van de tribune dicht hielden zodat het ‘nog wat leek’, haha.
   Kennelijk is ze ineens heel veel populairder geworden…
   Liefs

 4. Wat een toffe dingen heb jij op de planning staan zeg en ik ben jaloers dat je naar Dotan en Jochem Myjer gaat. Alvast veel plezier, al ben je vast alweer terug van Jochem als je dit leest. Maar zal vast tof zijn geweest, want Jochem is awesome.

  Ik heb eigenlijk helemaal geen spannende dingen op mijn lijstje staan, helaas.Hopelijk komt dat nog snel.

 5. Wat een heerlijke dingen! Zoveel op je lijstje! Jochem Meyer lijkt me echt leuk en Dotan ook!

  Veel plezier!

 6. Wauw, wat heb je veel uitjes op de planning staan, leuk! Ik heb geloof ik niks gepland staan, geen grote dingen, concerten, festivals, vakanties en zo. Ik ga wel op 20 juni samen met mijn moeder wandelen met de midzomernachtloop van Natuurmonumenten. Een wandeling van 5 kilometer in het donker. Met je deelname sponsor je Natuurmonumenten. (je kunt ook een wandelmarathon doen, maar dan heb je een minimaal sponsorbedrag nodig).

 7. Wow, leuk om zoveel dingen in het vooruitzicht te hebben!
  Dat is denk ik een superfijn gevoel :)
  Ik krijg altijd zo’n dip als iets voorbij is waar ik erg naar uitkeek! Maar met zo’n gaaf lijstje hoef je niet echt in een dipje te zitten :) Als het ene voorbij is kun je lekker uitkijken naar het volgende dat komt!

  Heeel erg veel plezier met het vooruitkijken en vooral op de dagen zelf natuurlijk!

  Liefs Denise

 8. Leuke dingen heb je in het vooruitzicht!
  En Vrienden van Amstel LIve wil ik ook ooit eens een keertje heen.
  En als je een goede foto van Dotan kan maken…. Zo’n mooie man is dat haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: