Close

Nieuwe camera en lens!

Ik heb een nieuwe camera! De Canon 760D! Daarnaast heb ik ook een nieuwe lens, de 50mm lens van Canon. :-) Vandaag wat foto’s van het uitproberen van de camera. :-)

IMG_0008

Mijn opa probeerde te begrijpen hoe mijn nieuwe camera precies werkte. Volgens mij wees hij hier iets aan van "oh, dus daar zit de lens en daar zit dan de flitser?"
Mijn opa probeerde te begrijpen hoe mijn nieuwe camera precies werkte. Volgens mij wees hij hier iets aan van “oh, dus daar zit de lens en daar zit dan de flitser?”
IMG_0016
Dit is mijn opa’s “nou, daar ben ik het niet mee eens” wanneer mijn oma iets zegt wat hij onzin vindt, hahaha.
IMG_0021
Mijn oma houdt totaal niet van op de foto gaan. Deze foto is dan ook niet gemaakt op een “poseer-moment”. Toch vind ik deze foto wel erg mooi gelukt. :-) Het is een van de weinige foto’s die ik heb van mijn oma.
IMG_0037
Dit is typerend voor mijn opa. Zo zit hij erg vaak.
IMG_0038
Al heel erg lang twijfelde ik of ik een GoPro zou aanschaffen. Leek me zo tof voor bijv. met kanoën of in een klimbos… Tijdens het oppassen op W. zag ik dat mijn broer en zijn vrouw een GoPro hebben. Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg of ik die mocht lenen voor de vakantie en dat was prima. Lekker mee uitproberen. :-)
IMG_0041
Hond. <3
IMG_0045
Tja. Oefenen met de 50mm lens. Dat is wel duidelijk. ;-) Maar in het kader van “oefenen”, ook maar oefenen met delen van mislukte foto’s, toch? ;-)
IMG_0068
Druppeltjes…

8 thoughts on “Nieuwe camera en lens!

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe camera! Ik weet precies hoe heerlijk dat gevoel is hahaha :D Lekker uitproberen maar! Je foto’s zijn trouwens al erg mooi geworden, die van je oma ook vooral! Geniet er van meid!

 2. Ah altijd leuk hè, nieuwe speeltjes, haha! Ik heb laatst ook een 50mm lens gekocht en nog steeds zo blij mee :)

 3. Heerlijk zo’n nieuwe camera. Tof dat je het gedaan hebt. Deze foto’s zien er al meteen geweldig mooi uit.

 4. Gaaf hè, zo’n nieuwe camera en lens. De lens ga je vast fijn vinden! Die met die aardappels is juist perfect voor PL! Voorin op het onscherpe je journaling!
  En dan gok ik dat oma ook in je PL belandt.
  Knap ook dat je de GoPro te leen gevraagd hebt, ben benieuwd hoe het bevalt

 5. He die camera heb ik ook! Ook met o.a. de 50 mm
  Ik vind die foto van de aardappeltjes juist leuk, helemaal niet mislukt! Mijn eerste reactie was leuk en toen las ik dat jij hem mislukt vond haha

  1. Hahaha, wat grappig! Zo zie je maar weer: meningen verschillen ;-) En aan de ene kant vind ik ‘m wel tof, aan de andere kant vind ik ‘m maa, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: