Close

Mijn wishlist

In december zie je altijd overal wensenlijstjes voorbij komen. Ik vind het leuk om te zien wat anderen graag zouden willen. Ideetjes opdoen, denk ik. Vandaag deel ik mijn wensenlijstje met jullie! 

Je moet blij zijn met wat je hebt, dat hoor je altijd en overal. Ik ben het er ook mee eens. Je kunt beter kijken naar wat je wel hebt, dan wat je niet hebt. Toch denk ik dat je best wensen mag hebben (ook materiële wensen). :-)

Clear iPhone 6s case
Deze zaterdag kocht ik een iPhone 6s. “En dan nog wensen, Kim?” hoor ik je denken. Jup. Het voelt wel een beetje of ik me moet verantwoorden, en dat zal ik dan ook doen. Ik mocht mijn abonnement verlengen, ik kon mijn “oude” iPhone inleveren en kreeg hier een mooi bedrag voor, mijn abonnement gaat minder kosten, ik had punten gespaard waardoor ik extra korting kreeg. :-) Dus al met al een goede deal. Anyway, al was dat niet zo zou het natuurlijk ook niet uitmaken. Mijn geld, dus ik mag bepalen wat ermee gedaan wordt en ik hoef me daar niet voor te verantwoorden. Maar toch voelt het vaak zo, dus daarom dit stukje. Sorry. :-)
Back to the point. Ik wil graag een mooi doorzichtig, maar toch beschermend hoesje voor mijn nieuwe telefoon.

Luchtzuiverende plant
Vandaag zag ik op Iris’ blog een artikel over luchtzuiverende planten. Heel interessant en ik ben direct heel benieuwd. Of het ook echt zorgt voor betere lucht? Geen idee, maar misschien is het wel gewoon genoeg als ik mijzelf daarvan overtuig. (Zoals Dirk op Twitter opmerkte zijn natuurlijk alle planten in zekere zin luchtzuiverend. De planten waar ik het over heb zijn van Ogreen)

Nieuw dagboekje
Ik ben al een tijdje op Etsy rond aan het kijken voor een nieuw dagboekje. Ik zou graag een “midori style” boekje willen. Er is zo veel keus en ik ben altijd erg bang het verkeerde te kopen en teleurgesteld te worden. Iemand een tip?

Project Life spulletjes
Vooral embellishments, eigenlijk! “Dingetjes” waarmee je je foto’s en andere dingen op je pagina kunt versieren. Ik word er zo blij van en gebruik er ook meer van dan ik vooraf had verwacht. Er bestaat zo veel leuks dat kiezen wederom erg moeilijk is, haha.

Pen pals
Brieven schrijven vind ik echt heel erg leuk. Op dit moment schrijf ik brieven met 1 lief Nederlands meisje en ik schrijf binnenkort mijn eerste brief naar een meisje in Denemarken. Heel erg leuk! Ik zou graag met meer mensen brieven schrijven. Wat ik wel lastig vind is dat er “tegenwoordig” een hoop snail mail-achtige dingen zijn. Dat vind ik lastig. Ben bang dat ik niet leuk genoege dingetjes meestuur en ik heb zelf ook gewoon nog niet zo veel spulletjes, dus dingen meesturen is vaak lastig. Brieven schrijven vind ik het leukst!

Gezondheid en geluk
Lekker afgezaagd, maar hè, dat mag toch?

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Liefs

18 thoughts on “Mijn wishlist

 1. Bij de Bruna hebben ze tegenwoordig hele toffe hardcover notitieboekjes die je als dagboekje kunt gebruiken. Ik heb laatst voor m’n lief Sint gespeeld en haar er 1 cadeau gedaan, ze is er bijzonder blij mee want veel schrijfruimte en toch ook fijn om mee te nemen qua formaat :)!
  Oh dat brievenschrijven, wat ontzettend leuk!! Ik heb dat ‘vroeger’ veel gedaan maar op n gegeven moment kreeg ik geen respons meer, zo jammer want zo leuk om te doen en zo leuk om in je brievenbus te vinden :)!

 2. Wat een leuk lijstje! Ik had nog nooit van luchtzuiverende planten gehoord (nou ja behalve dat alle planten luchtzuierend zijn). Oh en embellishments voor Project Life! Ik wou dat ik goed was in Project Life dingen maar doordat ik blind ben, kan ik er weinig mee. Die embellishments zijn wel altijd erg leuk! Ik ga misschien nog eens het idee weer nieuw leven in blazen om met brailleteksten en embellishments een dagboek te maken. Alleen kan ik zo slecht brailletypen en heb een hele oude braillemachine die het niet goed meer doet.

 3. Notitieboekjes zijn altijd welkom! Ik zou ook graag een mooie digitale camera willen of een Kobo ereader, maar dat zijn van die grote dingen hè! Eigenlijk kan ik verder niet heel veel bedenken, omdat het toch wel heel goed gaat en ik daar al onwijs blij mee ben!

 4. Zie ze inderdaad ook veel, de wensenlijstjes. Heb er zelf geen, wij hebben thuis nooit cadeautjes gedaan met Kerst en dat vind ik eigenlijk ook wel prima. Het is al zo’n stressvolle tijd voor mij. Zondag begint het voor mij met de verjaardag van mijn vader, 5 januari kan ik eindelijk opgelucht ademhalen na de verjaardag van mijn Opa. Misschien is mijn wens wel om heel te blijven in deze periode. ;)

 5. Wat een leuke lijst! Vind het heel leuk dat je een ‘pen pal’ hebt, dat lijkt in deze tijd wat minder vanzelfsprekend. Veel plezier met je nieuwe telefoon!

 6. Mooi lijstje! Als je dat leuk vind mag je me gerust mailen, ik ben altijd wel in voor nieuwe penpals :) Dingen meesturen vind ik wel leuk, maar zeker geen must, de brief vind ik zelf ook het leukst. Veel plezier met je nieuwe telefoon!

 7. Leuke dingen! Zo’n zuiverende plant lijkt me nooit verkeerd. Misschien dat ik er zelf eentje ga aanschaffen (waarschijnlijk heeft mijn secret pal de cadeautjes al gekocht). Op mijn lijstje stond het boek van Anna Nooshin (On Top) en een cadeaubon van de Action! Vroeger had ik heel veel penvriendinnen, maar dat is verwaterd. jammer he! En ik herken het wel wat je zegt dat al die poespas er eigenlijk niet bij hoeft. Gewoon lekker schrijven met elkaar. En je hoeft je echt niet te verantwoorden! Iedereen mag wat wensen voor kerstmis! :D Dus ook jij!

 8. Oooh, penvrienden! Dat is voor mij lichtjaren geleden, meestal na vakanties dat je contact hield met mensen, maar ik kan me nog dat blije gevoel heugen als er een brief op de mat viel.
  Leuk lijstje, Kim!

 9. Dat van dat hoesje snap ik wel. Ik heb een 6 Plus en verschillende hoesjes gehad. Maar nog steeds niet tevreden. Daarom maar weer een nieuwe besteld voor een paar euro uit China.. ;-)

 10. Dat laatste mag je altijd wensen natuurlijk (de rest overigens ook). En ik snap je wel met het hoesje, het is toch zeker fijn om je mooie nieuwe mobiel goed te beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: