Close
Mijn week #8

Mijn week #8

Het is weer tijd voor een weekoverzicht! Deze week heb ik verschillende dingen gedaan en dat laat ik jullie zien door middel van foto’s die ik heb genomen. Kijk je mee?

bloemen clingendael den haag     bloemen clingendael den haag

Zondag was het Eerste Pinksterdag. Samen met mijn moeder ging ik naar Clingendael, in Den Haag. Op de weg naar het bos kwamen we langs een heleboel prachtige bloemen. Die moest ik natuurlijk eventjes op de foto zetten! :-) Zo vrolijk, zomers en kleurrijk.

bloemen clingendael     golden retriever rollend

Nog meer bloemetjes op de foto! Er stonden nog zo veel meer struiken met prachtige, kleurige bloemen. Het was bijna niet allemaal vast te leggen. Ik heb zelf nog meer foto’s gemaakt, maar ik zal jullie niet vervelen met een eindeloze hoeveelheid bloemen. Een paar foto’s mag wel toch? Het is zo mooi!

Onze hond vond het wat te lang duren. Al die foto’s telkens… Hij ging er maar even lekker bij liggen. Hij vindt het heerlijk om door het gras te rollen, dat was hij hier dan ook aan het doen. Je ziet ‘m gewoon genieten, haha.

vertaald engels nederlands 100dayshappy     enchiladas ikbenirisniet

Maandag nam ik een kijkje op de website van #100happydays. Dit was (zoals je kunt zien) de Nederlandse website. Deze is wel heel erg overduidelijk vertaald door een vertaalmachine, haha. “Can you be happy for 100 days in a row? You don’t have time for that, right?” Dagen in een rij? Geen tijd voor dit, juist? Hmmm, haha.

’s Avonds maakte ik enchiladas. Pas zag ik een recept voorbij komen bij Iris en het leek me heerlijk! Ik heb het gemaakt en het was ook echt heel erg lekker. Zeker een aanrader! Het recept vind je hier.

golden retriever trainen spelletje brokjes op poten     hema to do lijstje

Dinsdagochtend begon met het trainen van mijn hond. :-) Niet zo lang geleden zag ik dit bij iemand op Facebook en ik vond het leuk om mijn hond het ook te leren. Twee brokjes op zijn voorpoten en hij mag ze niet pakken tot ik het zeg. Hij kan het al heel goed (en hij kan er ook heel zielig bij kijken, haha). Als iemand nog leuke trucjes weet om mijn hond aan te leren dan hoor ik het graag!

Ook maakte ik een to-do lijstje. Er waren een hoop dingen die ik nog moest doen: medicijnen ophalen, medicijnen bestellen, blogjes vooruit schrijven, inplannen, dingen verzenden en van alles regelen voor mijn toekomstige konijntje. Een lijstje geeft vaak wat rust en overzicht, dat is fijn. :-) Dit boekje komt trouwens van de HEMA! Ik vind hun to do boekje heel fijn werken!

favoriete quote dansen in de stormhaar tulband droogdoek

Een van mijn meest favoriete quotes! Ik vind het zo’n mooie quote, ik zou ‘m het liefst in mijn kamer ophangen als poster, haha.

Prachtige selfie, eh? Je kunt wel zien dat ik niet zo van de selfies ben. Al staan er voor iemand die niet zo van de selfies is wel een hoop selfies op mijn blog! Mijn mamma had mijn haar gewassen, dat was fijn. :-) Voor degenen die het niet weten: dit lukt niet zelf omdat ik last krijg van paniek onder de douche. Mamma helpt voor nu even met het wassen van mijn haar. Zie je trouwens op de achtergrond mijn moestuintje? Je ziet de tomaat! Gaat al best goed! :-) De aardbeien in de tuin groeien inmiddels zo hard dat ik al kleine aardbeitjes zag toen ik keek! Jippie! :-D

image     taartje

De foto van de kaart is niet zo mooi… Maar hij moest er toch bij! :-) Deze kaart kreeg ik op mijn verjaardag van mamma. “Keep calm en celebrate your birthday”, haha. Ze hoopte dat ik een dag met zo min mogelijk stress zou hebben, dus vandaar ook de tekst op het kaartje.

Bij een verjaardag hoort een taartje, natuurlijk! Dit taartje at ik in dierenpark Amersfoort, waar ik op mijn verjaardag heen ging. Het was heel erg lekker! Chocoladecake/koek, met chocoladecrème, witte chocoladestukjes bovenop en erin nog kersenvulling. Yum!

image     olifant dierenpark amersfoort

Twee foto’s van een spelende olifant in dierenpark Amersfoort. Ik vond het echt een heel fijn dierenpark. Kleinschalig, maar toch ook ‘groot’, haha. Lekker duidelijk ben ik weer. Wat ik bedoel is dat er veel dieren zijn en dat deze allemaal voor dierentuin begrippen best veel ruimte hebben. Het park is niet zo druk, dus dat is ideaal. Er renden wat kinderen rond, maar die gingen eigenlijk direct op de speeltuin af. Ik vond het leuk dat de dieren allemaal best wel actief waren en niet alleen maar met hun kont naar je toe lagen te slapen. :-)

donut don't worry beker blond amsterdam     loods 5 uiltje lichtje

Ik dronk voordat ik naar bed ging een heerlijke kop groene thee uit mijn nieuwe mok. Ook deze krijg ik van mijn mamma. Ik was al heel erg lang op zoek naar deze ‘donut worry’ mok, maar kon hem nergens vinden, helaas! Super speurder als ze is kon mijn moeder hem natuurlijk wel vinden, haha. Ik ben er super blij mee!

En nog een random foto van een van mijn Loods 5 aankopen! :-) Een uiltje in een glaasje (mooie uitleg hm?) en bovenin kan een waxinelichtje. Ik vind uilen hele mooie dieren dus dit is echt iets voor mij! Toen ik ‘m zag deed ik hem direct in mijn mandje, haha.

konijnenhok     image

Tadaaaa! Konijnenhok! :-) Twee verdiepingen voor meneer alleen (eerst dan, haha). Ik heb ook nog een ren die er overdag aan gaat zodat hij rond kan hupsen. Ik ben heel blij met de kooi. Hij is mooi groot! Ik heb ook nog een grote en een kleine wilgentunnel, een hooihuisje, een voedingsbal (?) die je in de kooi kan hangen en nog wat leuke dingetjes. :-) Ik kan niet wachten tot hij mee naar huis mag. Ik denk er trouwens over om het huisje dat je onderin ziet te vervangen door het hooihuisje. Denken jullie dat dat een goed idee is?

Dit is een quote die me best wel bezig houdt! “What would happen if you believed that you are enough?” Wat zou er gebeuren als ik zou geloven dat ik ‘genoeg’ ben in alle opzichten? Goed genoeg, slim genoeg, mooi genoeg, aardig genoeg, genoeg, gewoon genoeg. Ik heb geen idee. Eigenlijk kan het leven alleen maar beter worden, toch? Waarom is het dan zo moeilijk? :-(

konijntje storm     brief belastingdienst

Dit is een foto van mijn toekomstige vriendje! Als je me op Instagram volgt heb je deze al voorbij zien komen (Volg je me nog niet, dan kan dat hier!). Lief is ‘ie hè? Ik ben verliefd!

En toen was het tijd voor een brief van de Belastingdienst… Bah, haha. Gelukkig was dit alleen nog maar de brief dat ik tot 11 november de tijd heb om te betalen.

vrijkaart bioscoop pitch perfect 2     winactie pitch perfect 2

Via Teske won ik een Pitch Perfect pakket! :-) Daarin zaten twee vrijkaarten voor de film Pitch Perfect 2, een ‘cup’, een top met op de ene kant Pitch Perfect 2 en op de andere kant “we’re back pitches” en een selfie stick!!! Haha. Ik had het net over de grote hoeveelheid selfies op mijn blog… Nou je kunt er nog meer verwachten hoor, nu ik deze selfie stick heb, haha.

Ik durf normaal eigenlijk niet naar de film te gaan, maar ik ga het nu toch proberen. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan!

aardbeienplant      bubbeltjespapier

Zaterdagochtend keek ik bij mijn moestuintje en werd ik helemaal blij! Op deze foto zie je het niet heel goed, maar het zijn mijn aardbeien! Mijn aardbeienplant doet het goed en er hangen al allerlei groene aardbeien aan. Ze hoeven alleen nog maar even mooi rood te worden en dan kan ik ze lekker oppeuzelen. Ik kan niet wachten, joehoe!

Kijk!!! Bubbeltjespapier! Ik weet niet hoe dit echt heet.. Beschermfolie met bubbeltjes misschien? Maar het was zo mooi dat ik het op de foto moest zetten, haha. Die kleur! :-)

golden retriever straat wandelen     image

Ondanks dat ik me niet zo fijn voelde ging ik toch met mijn moeder even de stad in. Naar buiten kan nooit kwaad. Toen mijn moeder even graskaas kocht bij de kaasboer moesten de hond en ik even wachten. Hij plofte direct neer op mijn voet. Zo schattig vind ik dat altijd – hij wil altijd in de gaten hebben of er iemand weggaat en zorgt altijd voor zoveel mogelijk contact.

Deze quote maakte me vrolijk. Op dit bord bij een winkel staan altijd dit soort spreuken. Deze vond ik leuk én waar! Snel een fotootje gemaakt dus. :-) Nu kan ik ‘m ook met jullie delen. Fijn hè? ;-)

Hoe zag jouw week eruit? Heb je iets leuks gedaan?

Liefs

 

 

 

 

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mijn week in foto’s te zien! Tot volgende week!

Hoe was jouw week?

Liefs

24 thoughts on “Mijn week #8

 1. Ik ben nu al verliefd op je toekomstige vriendje! ♥ Dat taartje blijft er toch een beetje drollerig uitzien. Oh ja, 100 Happy Days!!!!

 2. Ahh wat een lief vriendje heb je toch, ik smelt helemaal . Clingendael is volgens mijn ouders echt prachtig, die waren vorige week donderdag naar de Japanse tuinen geweest. En wat tof dat je het pakketje van Teske won, gefeliciteerd en heel veel plezier!

  1. Hihi, je kunt nog meer foto’s verwachten wanneer hij hier is. :-)
   Clingendael is inderdaad echt heel erg mooi. Wij zijn nog nooit in de Japanse tuin geweest, omdat de hond daar niet in mag, maar je kunt stiekem door de bladeren heen kijken en het ziet er heel mooi uit.
   Liefs

 3. Hihi, schattig de foto van de hond in het gras met het zonnetje op zijn hoofd! Zo leuk, de donut worry mok! Nog gefeliciteerd! Leuk, een dagje in de dierentuin.

 4. Leuk om over je week te lezen. Ik heb eens een NS wandeling gedaan die in Amersfoort begon. In het bos hoorde ik allemaal geluiden en ik snapte er helemaal niks van, totdat ik zag dat we vlak langs de dierentuin liepen haha.

  Je kunt het huisje in de kooi wel vervangen door een hooihuisje, maar waarschijnlijk eet meneer konijn die binnen de kortste keren op. Dat is wel leuk vermaak voor hem, maar of jij dat leuk vindt? ;)

  Ik had een gekke, beetje eenzame week. Tot ik vrijdag tot diep in de nacht wakker lag en mijn plannen omgooide, mezelf uit het drijfzand trok. Mijn broer kwam gisteren even langs, hij had nog niet gezien hoe mijn appartement is geworden. Ik zag daar eerst erg tegenop, maar uiteindelijk was ik heel relaxed en was het gezellig.

  1. Hihi, ach als hij gelukkig wordt van het opeten van zijn huisje vind ik het best! Ik ben bang dat het plastic huisje wat erin zit te donker, dicht en klein is!

   Ontzettend knap dat je je week nog wat hebt kunnen omgooien. Trots op je! En uit eindelijk viel het zelfs mee met je broer, wat fijn voor je. Hopelijk wordt deze week de hele week fijner.

   Liefs

 5. Mooie quote over ‘genoeg zijn’! Het blijft voor mij een worsteling. En wat een gaaf bord! Dat zouden meer winkels moeten doen.

 6. Wat een fijne week. En je konijntje komt in warm gespreide kooi terecht volgens mij :-)
  Die quote van die vogel:❤

 7. Heerlijk al die bloemen foto’s! Ik heb een hekel aan belastingdienst brieven! Nooit leuk maar dat konijntje ziet er cute uit!

 8. Leuke week!
  Ik ben afgelopen zondag naar Burgers’ Zoo geweest… helaas hadden de dieren daar niet zoveel zin en lagen ze bijna allemaal met hun kont naar ons toe. Toch maar leuke foto’s gemaakt.
  De quote’s zijn erg mooi!

 9. Aah, proficiat met die winactie bij Teske :D Dat taartje ziet er echt overheerlijk uit, wowie. Zou ik zo in mijn buik stoppen! Die moestuintjes zijn leuk hé! Mijn tomaatjes staan inmiddels buiten, ik ben echt benieuwd wanneer er zullen aankomen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: