Close
Mijn week #5

Mijn week #5

Goedemorgen! Het is alweer zondag! Dat betekent dat het tijd is voor een overzichtje van mijn week in foto’s. Deze week heb ik voor mijn doen behoorlijk veel gedaan. Ik heb er zelfs aan gedacht om foto’s te maken wanneer ik iets ‘speciaals’ aan het doen was!  Kijk je mee?

waterspeeltuin delft     perenijsje

Zondag kwamen mijn broer, zijn vriendin en hun twee kindjes (van 3 en 4 jaar oud) op visite. Ze wonen niet in de buurt, dus we zien ze niet zo vaak. Dat maakt het altijd heel erg leuk om ze te zien. Ze zijn naar België verhuisd, dus de kindjes praten nu met een ontzettend schattig Vlaams accent. Heel lief!

We gingen ’s middags even met z’n allen naar de waterspeeltuin en kinderboerderij hier in de buurt. Dat vonden ze prachtig! Zoveel speeltoestellen en spelen met water, dan kan je je geluk natuurlijk niet op als kindje. En ook nog een ijsje als afsluiting, het kan niet beter! Ik at een lekker perenijsje, mijn favoriete waterijsje.

bekerfinale fc groningen     image

Zondagavond keek ik de bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Groningen. Mijn vader woonde vroeger altijd in Groningen en was altijd enorm fan van FC Groningen. Je kunt dus ook wel raden voor wie ik was. FC Groningen natuurlijk! Gelukkig wonnen ze de beker en heb ik twee keer mogen juichen. Ik hoop dat pappa van boven heeft mogen meegenieten van de wedstrijd, want wat zou hij blij zijn voor zijn clubje.

Maandagochtend ging plotseling de bel en mijn moeder deed de deur open. Het was een práchtige bos bloemen van mijn liefste vriendinnetje, T. (en haar vriend). Om me sterkte te wensen deze dagen (en vooral 5 mei). Zo ontzettend lief dat ze dat heeft gedaan. Ik heb haar door m’n angsten al meer dan een jaar niet gezien, maar ze is er nog altijd voor me. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij mijn vriendinnetje mag zijn.

Nieuwe kerk Delft     Ice Tea Green

De eerste helft van de week was het best lekker weer en heb ik zelfs nog in het zonnetje op een terrasje gezeten! Het is altijd zo gezellig druk als het zonnetje schijnt. Alle mensen gaan weer lekker naar buiten.

Ik dronk een Ice Tea Green: mijn favoriete zomerdrankje! In de winter drink ik eigenlijk alleen thee, maar in de zomer vind ik het daar soms wat te warm voor. Ice Tea Green is lekker fris dus dat is een fijne vervanger.

Clingendael     broodje-bij-clingendael

Ik heb deze week in Clingendael gewandeld. Daar wandelen we wel vaker, maar we hebben echt nog nooit dezelfde weg gelopen, haha. Er zijn zoveel paden die allemaal op elkaar lijken. Enorm verwarrend, maar gelukkig komen we altijd wel weer goed uit. We komen namelijk altijd uit bij het Theehuis, haha. Daar kun je even wat drinken. Deze keer gingen we er lunchen. We moesten even wachten op een plekje maar toen hadden we gelukkig (!) een plek onder de parasol, want niet veel later barstte het los. Keiharde regen! Grappig om te zien hoe iedereen ineens heel snel onder de parasol ging zitten en niemand vertrok tot het weer droog was.

Ik lunchte daar met een Italiaans broodje met mozzarella, tomaat, rucola en pesto. Heel erg lekker was het! Zoiets at ik ook een keer in Hoek van Holland en deze broodjes zijn wel een beetje favoriet nu.

regen     regen in tram

Woensdagochtend vertrok ik naar therapie. Het was voorspelt, maar ik keek toch even op van de dreigende luchten. Hoe dichter ik bij therapie kwam, hoe donkerder het werd!

En een kwartiertje voordat ik er daadwerkelijk was begon het ontzettend hard te regenen, hagelen en onweren… De tram was ineens zo vol en niemand stapte uit, haha. Toen ik eruit moest was de bui gelukkig al weer over! Die korte, heftige buien zijn fijn als je binnen zit, want je kunt bijna altijd wachten tot ze over zijn – dat is meestal toch maar een kwartiertje of zo. Het is alleen wel jammer als je er midden in loopt… Dan ben je namelijk wel echt helemaal doorweekt, hihi.

ontbijt shaytards     wandelen hond

Donderdagochtend begon ik mijn dagje met een ontbijtje en de nieuwe Shaytards vlog! Ik ben stiekem best wel fan van deze familie. Ik vind de manier waarop zij met elkaar omgaan zo mooi om te zien. De manier waarop die kinderen opgevoed worden en opgroeien, wauw, daar hoop ik later een voorbeeld aan te kunnen nemen!

Mijn moeder werkt vanaf deze week donderdagmiddag langer, dus ik moest met de hond wandelen. Helemaal geen straf hoor, want het zonnetje scheen lekker! Ik verbaas me er regelmatig weer over hoe mooi groen alles is na een dagje regen.

vegetarisch saucijzenbroodje     dotan kaartjes

Vrijdagmiddag kwam ik erachter dat de vegetarische saucijzenbroodjes bijna op de datum waren! Zonde om weg te doen natuurlijk, haha. Dus besloten mamma en ik ze gewoon in de oven te stoppen en als middagtussendoortje op te eten. Spontane actie, voor mijn doen. :-)

Vrijdag kwamen er ook extra tickets vrij voor Dotan… Ik kreeg plotseling een berichtje van mijn moeder of ik mee wilde. Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken, dus ik bestelde direct 2 kaartjes. We zitten op de eerste ring, whoo! Ik kijk er heel erg naar uit, al is het pas in december.

albert heijn sushi     nieuwe schoenen

Vrijdagavond aten we SUSHI!!! Mamma was bij de Albert Heijn geweest en neemt daar vaak sushi mee. Lekker! Ik heb alle komkommersushi’s opgegeten, haha. We aten er ook nog was couscoussalade bij. Favorieten bij elkaar!

Ik droeg ook eindelijk eens mijn “nieuwe” schoenen. Inmiddels zijn ze niet zo nieuw meer, deze Allstars. Ik heb ze nog niet veel aangehad, omdat ik altijd heel erg opzie tegen het inlopen (en dan vooral het krijgen van blaren). Ik vind ze nog steeds wel heel erg leuk! :-)

verven     image

Zaterdagochtend verfde ik een muurtje in/aan ons huis. We hebben een soort extra opberghok naast ons huis wat ik wit aan het verven ben. Ik ben niet bepaald goed in het verven, maar met een paar lagen verf is het wel redelijk egaal en dekkend! Aan het eind mag ik op een van de muren een mooie “spreuk” schrijven. Hebben jullie een leuk idee?

Vorige keer dat ik schilderde was het heerlijk weer en kon ik in korte broek en korte mouwen t-shirt. Nu leek dat me wat koud, maar ik had geen oud lange mouwen shirt. Gelukkig had mamma pas een kleine opruiming van haar kast gehouden en kon ik bij haar een shirt pakken! :-)

winactie     winactie

Eind vorige week won ik twee geluksarmbandjes van de lieve Nicole. Ik ontving ze zaterdag via de post in een heel erg leuk pakketje! Super lief van haar! :-) Bedankt lieve Nicole!

Hoe was jouw week?

Liefs

 

23 thoughts on “Mijn week #5

 1. Ziet er uit als een fijne week. En wat lief van die vriendin dat ze je zo’n mooie bos bloemen stuurt! Leuke allstars trouwens :-)

 2. Supervet dat jullie naar Dotan gaan! :D Gaaf vooruitzicht. Dat vind ik altijd wel leuk met concerten, dat je ver van te voren er al naar kan uitkijken! :) Lief van je vriendinnetje dat ze nog steeds aan je denkt! Dat is echt heel fijn!
  Perenijsjes <3

 3. Ziet eruit als een geslaagde week! Zo’n waterpark is zo leuk, nou ja, dat vond ik als kind en nu stiekem ook nog wel ;-).

 4. Wat lief van je vriendin en wat een mooie bos bloemen!
  En wat leuk dat je naar Dotan gaat ! Ik heb dat deze weken ook met t boeken van de voorstellingen voor volgend theaterseizoen. Dan zit je nu te plannen voor bijvoorbeed 30 april 2016 haha,bizar toch eigenlijk!

  1. Hahaha, herkenbaar! Wij hebben nu ook dingen voor begin 2016… Wel leuk om dingen in het vooruitzicht te hebben maar ook nog zó lang wachten, haha.

 5. Wat leuk die achterlatertjes! Ik ga ze meteen volgen op Twitter. Wat lief dat je vriendin op die manier haar steun laat blijken. That’s what friends are for. X

 6. Wat een mooie bos bloemen heb je gekregen. Wat lief van je vriendin! En ik ben wel een beetje jaloers dat je naar Dotan gaat hoor. Heb je lekker iets leuks in het vooruitzicht staan! Ik heb hem al een keer live gezien en hij is écht goed. :) Dat broodje die je in Clingendael op hebt ziet er trouwens heerlijk uit, mmm!

 7. Heya,

  Fijn dat je zo’n mooie dag hebt gehad ondanks al je angsten, fijn dat er ook goeie dagen zijn toch ? ;-)
  Mooie foto’s!

  Nice blog

  xx Sash

 8. Wauw! Dat is pas echte vriendschap. Ondanks dat jullie elkaar al lang niet hebben gezien de vriendschap is er. Er is niks mooiers dan dat. Koester dat!

  Oeh en wat een mooie allstars ♡♡

 9. Oehh tofffe dingen! Ik heb natuurlijk ook Fc Groningen gekeken en afgelopen week was een gekkenhuis in de stad. Tof trouwens dat je nog kaarten voor Dotan hebt weten te bemachtigen.

 10. Wat een leuke week had jij!!!
  Ik had veel stress en had het druk. Ik moest een artikel afschrijven met iemand en die deed zijn werk niet zo goed. En dan voelde ik me rot toen ik er wat over zei. Want ik wilde ook niet dat hij boos op mij zou worden omdat ik hem nog eens aan het werk zette. Ik was wel 10 mei lekker naar Toverland met mijn familie, dat was ontzettend leuk! En ik was nog een dagje gaan winkelen in Eindhoven met mijn vriendin :)
  liefs, Alice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: