Close
Mijn week #4

Mijn week #4

Daar is ‘ie weer, het weekoverzicht! Mijn week was best fijn. Ik heb niet heel veel bijzonders gedaan, maar wel genoeg om er een weekoverzichtje van te maken! Kijk snel verder!

image     image

Samen met mijn moeder wandelde ik in een gebied waar ik nooit eerder was geweest. Onze hond zou daar los mogen lopen, dus dat is altijd fijn. We zochten een leuke route en liepen deze, maar toen we ergens de hoek om gingen stonden er ineens allemaal koeien! Zijn toch best groot hoor, die beesten!

Toen we weer thuis waren heb ik koekjes gebakken. Bij de Hema vond ik deze pot ‘Make & Bake confetti choc’. Er hoefde alleen nog boter bij en dan zouden ze klaar zijn. Dat wilde ik natuurlijk wel eens proberen!

image     image

Het was iets lastiger dan ik had gedacht. Alle ingrediënten moesten in een grote kom en je moest de boter toevoegen. Ik had niet heel goed nagedacht en omdat er ‘mix de ingrediënten’ stond, pakte ik de mixer. Het deeg is natuurlijk veel te droog om met de mixer te kunnen mixen. Het moest gewoon met de handen gekneed worden. Toen ik het een tijd had gekneed was het deeg nog steeds erg droog en korrelig. Op het label stond dat je het eigeel van 1 ei kon toevoegen als je dat wilde om het deeg wat kneedbaarder en plakkeriger te maken. Dit hielp wel. Op de foto zie je hoe de koekjes eruit zagen voordat ze de oven in gingen.

Ik ben even vergeten om een foto te maken van de koekjes na het bakken, stom hè? Op de foto op het label zie je eigenlijk best duidelijk hoe ze eruit zagen, dus vandaar dat ik deze foto heb bijgevoegd. Ze waren heel lekker! Aanrader om eens uit te proberen als je zin hebt in koekjes bakken maar geen zin hebt in moeilijke recepten.

image     image

Deze week aten we ook weer een keer Gado Gado. Wij eten altijd een vegetarische versie. Tofu, ei, taugé, boontjes en bloemkool. En pindasaus. Ik vind het heel erg lekker, maar we eten het niet zo heel vaak omdat het nogal veel werk is en je er veel verschillende producten voor nodig hebt. Als we het dan eens wél eten ben ik helemaal gelukkig. :-)

Deze week stond ook in het teken van middagdutjes doen. Ik ben vaak heel erg moe en dan ga ik even ’s middags slapen om de dag door te kunnen komen. Ik vind het best balen dat dit nodig is, maar het moet maar.

image     image

Weer ging ik wandelen met mijn moeder. Het was best lekker weer, terwijl dit niet was voorspeld.  We wandelden opnieuw in een gebied waar we niet vaak waren geweest. We hebben lekker langs de plas gelopen en ook nog door het naastgelegen bos.

Tada, dit is mijn hond! Hij wilde graag fotomodel zijn, maar toen het er op aan kwam keek hij telkens weg of had hij zijn ogen dicht. Wat een flut model. ;-)

image    image

Ik begon ook met lezen in ‘Happy Life’ van Masha. Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik ervan vind, eigenlijk. Maar ik ga verder lezen en dan zal ik mijn oordeel vellen. :-)

In de wijk staan ál deze prachtige bomen in bloei. Ik word er zo blij van! Ze zien er altijd heel erg mooi uit. Jammer dat ze vrij snel uitbloeien. Voor de deur is het inmiddels al weer een hele sneeuwbui aan blaadjes.

image     image

Ik ging naar de Action voor wat producten die ik al een tijdje nodig had. Ook kocht ik een boel snoepjes om deze beker te vullen. Kan ik mezelf uitdagen om vaker een snoepje te eten en er niet te veel bij na te denken. :-) Tot nu toe gaat het wel redelijk, soms is het lastig, maar vaak gaat het best goed. Work in progress zeg maar.

image     

Mijn hond heeft als speeltje altijd een t-shirt. Alles wat piept maakt hij binnen een dag kapot, touwen vindt hij te hard dus daar speelt hij niet mee, maar een t-shirt, daar wordt hij helemaal enthousiast van. De vorige heeft hij meer dan twee jaar gehad en had hij helemaal aan flarden gescheurd dus het was tijd voor een nieuwe. Omdat het zo’n sulletje is en alles goed vindt deed ik zijn shirt bij hem aan, en hij vond het prima, haha. Hij liep heel trots door de kamer en ging later gewoon op zijn kleedje liggen. Het is een lieverd.

Een van mijn favoriete quotes uit Taylor Swift’s Fearless. Ik vind Taylor Swift sowieso hele fijne muziek, met geniale teksten. Deze heeft voor mij persoonlijk behoorlijk wat betekenis, vandaar dat hij in mijn weekoverzicht langskomt.

image     image

Gisterochtend kwamen mijn broer, zijn vriendin en hun twee kindjes (mijn neefje en nichtje dus) op bezoek. Ze wonen niet in de buurt dus helaas zien we ze vrij weinig. We gingen nu lekker met ze naar de kinderboerderij en de naastgelegen waterspeeltuin. Mooi om te zien hoe die kleintjes kunnen genieten van water en speeltoestellen.

En natuurlijk hoort bij een uitstapje naar de kinderboerderij een ijsje! Een lekker perenijsje! Lekkerste waterijs dat er is! :)

Dit was mijn week weer. Komende week heb ik een afspraak met de psycholoog, is het twee jaar geleden dat mijn vader overleed en hoop ik de schuur op te gaan ruimen. Tot volgende week!

Hoe was jouw week?

Liefs

28 thoughts on “Mijn week #4

 1. Ziet er uit als een leuke week! Fijn dat je zo veel hebt gewandeld.
  En ik herken wel iets uit die quote van Taylor Swift in jouw blognaam! ;)

 2. Wat ziet die pot voor de koekjes er leuk uit en ik vind je hond een perfect fotomodel. Wist je niet dat je als model juist net naast de camera moet turen? ;-)

  1. Ah, nee, ik zit niet zo in die wereld! Wéér wat geleerd! Hij is dus écht een fotomodel. ;-)

 3. Heel leuk om te zien! Wat een mooie, lieve hond heb je! Zo grappig dat hij het tshirt gewoon liet aandoen :-) fijn op zo lekker te gaan wandelen langs de velden. En die koekjes zagen er heerlijk uit! Goed dat het al wat beter lukt om soms gewoon eens een snoepje te eten :-) ik wist trouwens helemaal niet dat je vader overleden is, wat erg! Veel sterkte volgende week en alle andere moeilijke momenten!

 4. Ziet er uit als een hele leuke week! Super knap van die snoepjes! Ik heb juist het tegenovergestelde. Als er snoepjes staan zijn die binnen no time op.
  Veel sterkte volgende week!

  Veel liefs,
  Alice

 5. Wat een leuke week heb jij gehad. golden retrievers zijn prachtige honden. Ik heb er zelf eentje gehad, jammer genoeg in 2008 overleden. Mmm die koekjes zien er lekker uit.

  1. Dat is verdrietig zeg, dat je je lieve beestje nu moet missen! Hoop dat de foto’s van mijn hond niet te confronterend zijn maar juist mooie en leuke herinneringen oproepen. :)

 6. Oeh die Gado Gado ziet er heel goed uit. Lekker is dat altijd! Koeien zijn lief!!! Leuk om je overzichtje weer te zien. Fijne zondag verder!

 7. Leuk artikel! Wij hebben thuis ook die pot van de Hhema met koekjes, toch maar snel eens proberen dan :)

 8. Zou ik zeker doen, ze zijn lekker! :) Ik zou wel ook het eigeel toevoegen als je het goed wilt kunnen kneden!

 9. Wat een leuke week, ik houd van die weekjes-in-foto’s! Het ziet er naar uit dat je jezelf ook goed aan het uitdagen bent (gewoon weer snoepjes pakken en koekjes bakken ;)) Goed hoor!
  En je hond is wel echt een schatje zeg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: