Close
Mijn week 19 & 20: kruidnoten, tandarts en een fietsende hond

Mijn week 19 & 20: kruidnoten, tandarts en een fietsende hond

Het is weer tijd voor een weekoverzicht. Mijn week (/mijn weken) bestond(en) uit o.a. uit kruidnoten, tandarts en een fietsende hond!

Mijn vorige weekoverzicht is alweer even geleden. Deze week laat ik een overzicht zien van de afgelopen twee weken. Niet elke dag, slechts wat fijne momentjes. :-) Kijk je mee?

Untitled design-2

Ongeveer drie weken geleden kochten we een nieuwe puzzel! Eerder maakte ik vaak wel eens Van Haasteren puzzels. Nu wilde ik eens iets anders, dus koos ik deze Disney puzzel. :-) Ik ben inmiddels ongeveer halverwege. Ik puzzel niet zo heel erg veel, maar dat is niet erg, het hoeft niet snel af, hihi.

Ik at ook mijn eerste kruidnoten van dit jaar! Jaaaaaa! Ik ben altijd zo blij als ze weer in de winkel liggen.

Untitled design-3

Afgelopen maandag moest ik naar de tandarts. Heel erg vroeg, bah! Gelukkig was alles helemaal goed en hoef ik geen gaatjes te laten vullen of iets dergelijks. Joepie! Nu pas weer maart volgend jaar. Het is een aardige man hoor, maar ik kom er liever niet te vaak.

Ik rondde mijn cursus Pedagogiek helemaal af! Wanneer je gemiddeld een 7 hebt kun je een getuigschrift aanvragen. Mijn 9,5 gemiddeld moet genoeg zijn, hihi. Wil overigens niet ‘opschepperig’ overkomen. Vind het gewoon best leuk dat het leren en opdrachten maken nog lukt, na zo’n tijd niks doen.

Untitled design-4

Donderdag pakte ik al mijn oude dagboekjes er eens bij. Ik had allemaal halfvolle dagboekjes en dat vond ik niet fijn. Altijd was ik bang dat iemand per ongeluk een van mijn dagboekjes zou openen en dingen zou lezen. Daarnaast was het gewoon helemaal niet overzichtelijk. Nu heb ik alles samengevoegd en in een map gestopt. Veel fijner. :-) Best gek trouwens, om sommige dingen terug te lezen.

Ik vond ook oude eetdagboekjes. Die vond ik vooral.. heftig (?) om terug te zien. Vooral hoe lang ik ze heb bijgehouden en op welke manier (héél gestructureerd en elke dag precies hetzelfde (niet perse hetzelfde eten, wel zelfde manier van opschrijven). Dat vond ik heel gek om te zien. Maar goed, nu zit het dus allemaal netjes in de map en hoef ik er even niet meer naar te kijken.

Untitled design-5

Zoals op Instagram gezien kon worden hebben we met de hond in de geleende fietskar gefietst. Hij kijkt hier heel erg blij, maar hij vond het heel erg eng, haha. Helaas geen succes dus! :-( Daarnaast weegt hij ook meer dan 30 kilo en de fietskar weegt ook nog wel wat, dus het is ook best heel zwaar fietsen. Jammer!

Ik ben direct ’s middags gaan oefenen met de hond naast de fiets. Bij de Hoge Veluwe hadden we dit al wel gedaan, maar thuis nog niet. Het ging heel erg goed! Sindsdien heb ik het al een paar keer gedaan. Hij vindt het (voor zover ik dat aan hem kan zien natuurlijk) erg leuk!

Untitled design-6

Vrijdagmiddag ging ik met mijn moeder wandelen in een park hier in de buurt en daarna wat drinken bij een restaurantje. Daar hadden we dit mooie uitzicht. <3

Zaterdagochtend hebben mijn moeder en ik wat nieuwe plantjes bij pappa gebracht. Ik vind het altijd fijn om daar bezig te zijn.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan?

Liefs

 

31 thoughts on “Mijn week 19 & 20: kruidnoten, tandarts en een fietsende hond

 1. Nogmaals: wat een prestatie zeg een 9,5! Heel goed :)
  Jammer dat je hond de fietskar eng vindt, maar dat lijkt me ook wel erg zwaar. Fijn dat hij wel naast de.fiets wil rennen!

  1. Hihi, dankjewel. :-)
   Zeker jammer, maar met naast de fiets lopen gaat het ook prima, dus geen man over boord (of zo). :-D Nu kunnen we alsnog met hem fietsen.
   Fijne zondag!

 2. Jammer dat het fietsen met de hond in de fietskar geen succes was! Het zou wel erg handig zijn geweest :3 En kruidnoten! Ik moest mezelf echt beheersen in de winkel om geen zakje chocolade kruidnoten in m’n mandje te gooien, haha

 3. Jeetje mina, een 9,5?! Wat goed zeg! Topper. :)

  Ik moest trouwens wel lachen om de ‘fietsende hond’ in jouw titel. Tja, sorry, beelddenker, haha. Wel jammer dat de fietskar geen succes was!

 4. Fijn overzichtje. Jammer dat die fietskar niets is. Maar goed, rennen is ook goed voor ‘m toch? En als hij het ook nog leuk vindt is het helemaal mooi meegenomen. Eetdagboeken terugvinden. Heel confronterend. Ik heb ze destijds allemaal weggegooid. Gefeliciteerd met die geweldige cijferlijst! Echt heel goed!

  1. Zeker! Rennen naast de fiets is ook prima. Dan kunnen we alleen minder ver. Het ‘plan’ was: hond in fietskar, we fietsen ergens heen, hond uit kar en wandelen, hond in kar, naar huis fietsen. Nu houdt hij dat niet allemaal vol. Maar is niet erg. :-)
   Ik was/ben er nog niet aan toe om ze weg te doen, maar snap wel dat jij ze wel weg hebt gedaan.
   Bedankt!

 5. Jaaa, kruidnoten! Wij hebben ze ook al weer in huis – ik werd gisteren nog raar aangekeken toen ik het tegen vriendinnen zei, maar nu Sinterklaas toch minder een ding is dan toen ik klein was eet ik ze gewoon lekker al in september, haha. Leuk dat je met de hond ‘gefietst’ hebt! Ik vind dat toch altijd best knap, haha. Je hebt ook van die dingen waarmee je de riem aan je fiets kan bevestigen toch? Dan kun je gewoon met twee handen fietsen, soms misschien ook wel fijn.

  1. Haha, precies! :-)
   Ja klopt, die dingen voor aan de fiets ken ik inderdaad! Enige onhandige daarbij is: onze hond moet nog wel eens plassen onderweg. Met zo’n soort veer-ding (ik heb geen idee hoe het heet, haha) kan ik ‘m niet even snel wat meer ruimte geven. Dan zou hij altijd mee moeten lopen, anders trek ik ‘m onderuit en dat is ook een beetje zielig, haha. Twee handen aan het stuur zou fijn zijn, maar ‘gelukkig’ kan je met de hond naast de fiets sowieso niet keihard fietsen, dus dan is het geen probleem om met 1 hand aan het stuur te fietsen.

 6. Wauww wat goed een 9.5! En daar mag je trots op zijn hoor, het is echt een prestatie :)
  En wat is de hond toch een schatje! Leuk dat je wel met hem kan fietsen.
  Dikke knuffel, Sofie <3

 7. Oh ik heb zin in kruidnootjes!! Maar ik kan ze niet halen, even goed op de centen letten en alleen kopen wat ik nodig heb.

 8. Wat een leuke week! Al is de tandarts natuurlijk minder ;-). Vooral het fietsen met een hond lijkt me heerlijk!

 9. Gefeliciteerd met je mooie cijfer! En dat is echt niet opscheppen hoor, het is niet meer dan terecht dat je trots bent op een 9,5, zeker als het even geleden is dat je hebt gestudeerd!

 10. Wauw wat een knappe prestatie van je studie!! Manlief heeft ook al kruidnoten in huis gehaald maar zelf niets van gepakt. Hoop dat nog een tijd vol te kunnen houden :)

 11. Gefeliciteerd met het behalen van je cursus! Moet goed voelen om ‘m met zo’n cijfer af te ronden, ondanks alles. Petje af. Mooi gedaan!

 12. Wauw, wat een mooie prestatie! Gefeliciteerd! En kruidnoten, ooooh. Ik ben blij dat ze niet in huis zijn, want dan denk ik niet dat ik het kan weerstaan! En in de winkel er maar snel langslopen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: