Close
Mijn week #14: panini’s, winnen en de dierenarts

Mijn week #14: panini’s, winnen en de dierenarts

Zoals elke zondag laat ik jullie ook deze zondag weer mijn week zien. Mijn week bestond onder andere uit panini’s, winnen en de dierenarts! Kijk je mee?

Zondag

afb1-page-0

Zondagochtend werd ik wakker met een leuk mailtje in mijn mailbox. Ik had de winactie van ByDagmarValerie gewonnen! Super leuk! Deze week had ik echt geluk!

De hele ochtend regende het hard, maar toen we weg gingen was het gelukkig droog geworden. Ik droeg mijn kapotte broek. Ja, dat is raar, maar soms zitten alle andere broeken gewoon niet oké en ‘moet’ ik deze wel aan.

Afbeelding2-page-0

We gingen onderweg naar Den Haag, want daar was de Swan Market afgelopen zondag. Onderweg naar Den Haag was het lekker rustig op de weg. Het werd ook nog eens steeds blauwer!

Er waren een heleboel leuke kraampjes, waaronder een kraampje dat deze quotes verkocht. Ik vond ’throw kindness around like confetti’ erg leuk. :-) Ik heb hem niet meegenomen, helaas pindakaas.

Afbeelding3-page-0

Het was bij de Swan Market wel een beetje druk, vooral later op de middag. Er was gelukkig wel veel ruimte, dus je kon wel goed rondkijken. We waren ook vroeg, dus toen konden we zeker nog heel fijn rondkijken.

Na het rondkijken op de Swan Market wilde ik graag nog eventjes naar de Bijenkorf. Ze hebben daar op de bovenste verdieping een groot stuk Paperchase afdeling. Zoveel leuke kaartjes! Ook hier heb ik niks gekocht, haha. Ik heb me goed ingehouden! Ik kocht alleen bij de HEMA een setje met zaadjes om kruiden te laten groeien.

Maandag

Afbeelding4-page-0

Maandagochtend moest ik naar Thijs, de psycholoog, met mamma. Hoe dat allemaal ging lees je morgen. Na de afspraak had ik totaal geen zin in een gewone boterham, dus ik vroeg mamma om paninibroodjes te halen toen ik ging douchen. We hebben alleen geen paninimaker. Dus maakte ik maar zelf een paninimaker.

En het resultaat was heel erg goed! :-) Heerlijk! Tomaat, mozzarella en pesto! Verder maakte ik maandag geen foto’s meer. Ik had zondagnacht niet bepaald goed geslapen dus ik heb ’s middags wat bijgeslapen.

Dinsdag

Afbeelding5-page-0

Dinsdag was ik weer een beetje fit en kreeg ik post! Heel erg leuk! Het was super leuke post van Babette! Ik werd er zo vrolijk van! Deze week kreeg ik zo veel leuke post. De hond was ook wel nieuwsgierig zoals je kunt zien, haha. Hij verwacht altijd dat er iets voor hem uit zal komen. Helaas, jongen.

Meneer Konijn wilde ’s avonds graag even rondhuppelen. Meestal kan hij dat gewoon, maar soms heb ik even geen tijd om op te letten. Toen hij kwam vragen of hij even uit zijn hok mocht… mocht dat natuurlijk direct. :-)

Afbeelding6-page-0

Tadaaaa! Even lekker mee naar buiten, de tuin in. Ik had een zandbak voor hem gemaakt. Dat vond ‘ie heel erg leuk. Wat hij ook heel leuk vond was door de wilgentunnel lopen.

Dat paste alleen niet helemaal, haha. Hij zat een beetje vast! Zo lief!

Woensdag

Afbeelding7-page-0

Woensdagochtend ging ik even wat aan mijn cursus Pedagogiek doen. Er stond een vraag in “een baby van vier maanden ligt onafgebroken in zijn wiegje te huilen, wat doet u?”, maar ik las: “een baby ligt vier maanden onafgebroken in zijn wiegje te huilen, wat doet u?”. Hahaha!

’s Middags ging ik samen met mijn moeder wandelen in het park. We moesten een beetje haasten want…

Afbeelding8-page-0

We moesten met kleine Meneer Konijn naar de dierenarts. Er was niks ernstigs hoor. Hij moest naar de dierenarts voor zijn jaarlijkse vaccinatie. Hij vond het heel erg spannend, maar het ging helemaal goed.

Daarna moest hij zelfs nog mee in de auto door de wasstraat. Ik vind dat altijd heel erg leuk. Meneer Konijn leek het ook wel oké te vinden, hij liet zich lekker knuffelen en zat rustig in de bak.

Afbeelding9-page-0

We kregen van de dierenarts ook een mooi vaccinatieboekje. Altijd handig! Hierin staat zijn gewicht en alles wat ze heeft gecontroleerd. Alles was helemaal goed.

Meneer Konijn was wel heel erg gespannen geweest, want de rest van de middag heeft languit liggen slapen (behalve op deze foto, hier ligt ‘ie niet zo languit). Ik was op een gegeven moment bijna een beetje bang dat er iets mis was, zo moe was hij! Gelukkig was hij ’s avonds weer helemaal de oude.

Afbeelding10-page-0

Toen ’s middags de vaste postbode voor de deur stond deed ik zo waar de deur open! Hij had een pakketje voor me! Het pakketje paste eigenlijk ook door de brievenbus, maar hij kwam het langsbrengen. Het was een pakketje van de winactie van Lisanne! Wat onwijs leuk! Ik had laatst van haar via IG ook al rietjes gewonnen, dus eigenlijk dacht ik dat ik niet meer zou kunnen winnen, maar ik won toch weer! Super leuk! Ik had wel heel veel geluk hè, deze week?

Nog meer geluk, want mamma had van de winkel als Mona Verwenyoghurt meegenomen! Heel erg lekker! Ik proefde wel vooral de framboos, maar af en toe ook een vleugje witte chocolade. Yum!

Afbeelding11-page-0

’s Avonds hintte ik naar mijn moeder dat ik wel zin had om naar het strand te gaan. Ik vraag nooit iets direct (oeps!), want dan ben ik bang dat iemand nee zal zeggen, haha. Dus zei ik “mam, we gaan naar de Sportlaan in Den Haag verhuizen. Dan kunnen we altijd ’s avonds op het strand wandelen”. Mijn moeder kent me een beetje en pakte de hint op. Of ik misschien naar het strand wilde? JA! :-D Haha.

Er waren een heleboel grote vliegers/kites in de lucht. Heel mooi gezicht zo met de zon die een beetje onder ging.

Afbeelding12-page-0

De hond moest aan de riem op het strand, omdat hij een leuke vrouwtjeshond had gezien. Ten minste, ik denk dat het een vrouwtje was. Hij is niet zo kieskeurig. Hij wilde alsmaar weer terug naar die hond, heel irritant. Ik kreeg hem gewoon écht niet mee, ook niet aan de riem. Dan is 35 kilo toch best veel, als het met zijn hele gewicht tegenwerkt.

Later op de avond kwam er wat meer wind en werd het wat frisser. Dat zorgde wel voor dit soort leuke plaatjes. Het werd pas echt te koud om buiten te zitten toen we weer naar huis gingen, dus dat was fijn. Ik heb een fijn avondje gehad.

Donderdag

Afbeelding13-page-0

Donderdagmiddag at mijn moeder niet thuis. Ik had geen zin om brood te halen en we hadden nog wel wat ouder brood. Dus ik maakte deze heerlijke tosti!

Daarna liet ik de hond uit. Niet veel boeiends dus, haha. :-) Wat wel boeiend was, was dat ik met korte mouwen liep! Dat doe ik normaal sowieso nooit in de wijk, maar deze keer wel! En eigenlijk viel het wel mee. Wat gestaar, maar geen stomme opmerkingen.

Afbeelding14-page-0

Donderdagavond wist ik niet zo goed wat ik moest gaan doen. Ik had op de blog van Leonie gezien dat ze bezig was met strijkkralen en toen had ik daar ook ineens zin in! Alleen was de wit op… Dus ik maakte een hele oude, grijzeharige leeuw. Alles wat wit moest zijn maakte ik grijs. Creatief hè? Ik vond van wel.

De hond was gezellig mee in de tuin. Ik vind het altijd zo lief als hij met zijn pootjes over elkaar ligt. Doet hij heel vaak hoor, maar het blijft lief.

Vrijdag

Afbeelding15-page-0

Zondag kocht ik in Den Haag zaadjes voor basilicum, peterselie en koriander bij de HEMA. De basilicum is al begonnen met groeien en doet het echt goed, hihi. De koriander is ook al een beetje opgekomen. Meneer Konijn vindt basilicum en peterselie heel erg lekker, dus stiekem maak ik het vooral voor hem.

Vrijdagmiddag zijn we wezen wandelen bij Clingendael. Het regent altijd als we daar zijn, of we gaan daar altijd heen als het regent, ik weet het niet, haha. Ik dronk op het terrasje deze lekkere appel-peer sap. :-)

Afbeelding16-page-0

Bij Clingendael waren ook deze prachtige lelies aan het bloeien! Heel erg mooi. :-)

’s Avonds aten we patatjes, hihi. Yum. Dat kan soms best, toch? Ik vind altijd raspatatjes van de snackbar zo lekker. Met een kaassoufflé.

Afbeelding17-page-0

Mamma’s iPhone was vol. Volgens haar laptop met troep. Haha! Gelukkig is het nu weer een beetje opgelost. Hopelijk blijft het nu even goed gaan. Ik heb het grootste deel van de foto’s op mijn laptop gezet en daarna van haar telefoon verwijderd en was er weer genoeg plaats voor de update én een heleboel nieuwe foto’s.

Meneer Konijn was ’s avonds nogal druk. Op zijn huis, van zijn huis, naar beneden, naar boven, rennen. Hij sprong zo vaak op zijn hooihuis dat het dak instorten. Hij vond het toch wel heel erg vreemd, dat hij er ineens door heen was gezakt. Tja, meneertje, moet je maar minder eten (nee hoor, hij is niet te zwaar).

Zaterdag

Afbeelding18-page-0

Op zaterdag was er voor Zuid Holland code rood afgegeven. Heel veel regen!

En ook veel wind. Ik moest even in de auto wachten bij de Praxis, omdat we een verkeerd hor hadden gekocht voor onze deur (of nou ja, de instructies klopten niet, het lag niet aan ons natuurlijk ;-)). De hond en ik waaide bijna weg met auto en al! Als je me op instagram volgt kon je een filmpje zien!

Hoe was jouw week?

Liefs

34 thoughts on “Mijn week #14: panini’s, winnen en de dierenarts

 1. Haha, wat een goed idee om zo zelf een paninimaker te maken! Echt goed bedacht! Wat een fijn weekje heb je achter de rug. De Swan Market ziet er leuk uit. Die bordjes zie ze verkopen zien er ook leuk uit!

 2. Hahah die baby van 4 maanden!:’) Heerlijk om zulke dingen fout te lezen.
  Ziet er uit als een hele fijne week! Wat super fijn van het strand, en leuk dat jullie naar de Swan Market zijn geweest. Wil ik ook nog eens doen:)
  Fijne zondag! X

 3. Veel mensen hebben zelfs een vaste patatdag in de week, dus ja, meis, dat kan best! Mag ik je tip geven zonder bemoeierig over te komen? Voortaan gewoon eerlijk vragen aan je moeder. Weet je waarom? Dan leer je ook dat je moeder echt wel nee zegt als ze geen zin. Bespreek het anders met haar. Het scheelt zoveel. Je hoeft geen moeite meer te doen om een hint over te laten komen (en dus ook niet teleurgesteld zijn als de hint niet overkomt). Je leert je uiten, ook niet onbelangrijk. En je leert dat mensen ook echt nee zullen zeggen als ze geen zin hebben én dat als ze ja zeggen ze ook echt met veel plezier met je meegaan. Helderheid en leerzaam. Tenminste, zo heb ik het zelf ervaren.

  1. Wat je schrijft is inderdaad wel heel erg waar, dankjewel! Mijn enige kleine ‘maar’ is dat ik onwijs slecht met kritiek om kan gaan. ‘Nee’ omdat ze geen zin zou hebben zou bij mij betekenen ‘nee, wat een dom idee van je, en ik hoef je nooit meer te zien’. Daarom houd ik het voor mezelf allemaal graag heel veilig en zorg ik dat ze geen ‘nee’ kan zeggen. Ze kan het namelijk ook gewoon negeren of er verder niets mee doen. Dat voelt fijner en veiliger. Gek hè?
   Hele fijne zondag!
   Liefs

 4. Wat goed dat je met korte mouwen naar buiten durfde! En die ‘rommel’ op je moeders telefoon haha. Leuk dat je zoveel geluk had deze week. Geef mij daar ook eens wat van ;-)

 5. Och hoe fijn wandelen met de hond bij zee. Dat wil ik deze week ook gaan doen. En nu heb ik trouwens ook zin in panini.

 6. Wat heb je veel gewonnen, super leuk als je eens zoveel gelukt hebt :) Ziet eruit als een heerlijk weekje. Die verwenjoghurt ziet er goed uit, hmm. Mijn week was druk met verhuizen hier én bij mijn ouders.

  1. Zeker heel leuk! Ik hou van post en pakketjes haha.

   Oh, dat klinkt als een hele drukke verhuisweek! Hopelijk is deze week wat rustiger!

 7. Altijd weer leuk om te lezen! Ik ben erg benieuwd naar de Mona verwenyoghurt, wil die al tijden kopen, maar uiteindelijk neem ik toch steeds wat anders mee.

 8. ik heb tot nu toe een heerlijke week in Frankrijk achter de rug! Helaas niet veel zon maar het leven ik heb hier bijna geen WiFI (het was 10 euro voor 12 uur) dus elke dag eventjes. Zo heb ik lekker de tijd om te lezen en om na te denken over mijn blog.

 9. Leuk om te lezen! Dat wilgentunnel probleem bij konijnen herken ik, ik heb nu maar de grootste maat gekocht die ik kon vinden want ze raakte iedere keer helemaal in paniek als ze ‘vast’ zat, haha.

  1. Haha, awh! Meneer Konijn raakt gelukkig niet in paniek. Hij blijft gewoon zitten en gaat een beetje dom om zich heen kijken, haha!

 10. Ah wat is Meneer Konijn toch lief :-) Heb net een paar foto’s van je Instagram aan mijn vriend laten zien, omdat ik er nu ook een wil!
  Wat een snert weer was het gisteren hè. Toen ik jouw filmpje zag voor Praxis, zat ik in de auto te wachten voor de Gamma, haha.

 11. Leuke foto’s! Grappig dat je zo opeens zin had om met strijkkralen bezig te gaan. Dat vond ik vroeger zo ontzettend leuk.

 12. Wat is je konijn toch ontzettend leuk! Die foto in de wilgentunnel is echt kei schattig! Ik ben ook de laatste tijd bezig met strijkkralen, ik vind het echt leuk!

 13. Oh die yoghurt ziet er zo lekker uit. Ik ga bij AH eens kijken of ze die daar ook verkopen anders moet ik emigreren. Mijn week was wat minder dus volgende week kan enkel beter worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: