Close
Loving lately…

Loving lately…

Op verschillende blogs zie ik ‘loving lately’ lijstjes langskomen. Ik vind ze altijd heel erg leuk om te lezen en bekijken. Vandaag maak ik er ook eentje!

Reading
Beginnen met hetgeen wat ik de laatste tijd vrij veel doe… Lezen! Ik lees weer graag. Heel erg fijn. Op dit moment lees ik Counting By 7s van Holly Goldberg Sloan. Een boek over een 12-jarig meisje met autisme. Het boek draait daar overigens helemaal niet om. Vrij snel in het boek overlijden allebei de (adoptie)ouders van het meisje, een heftige gebeurtenis voor haar. Vanaf dat moment word je door verschillende personages meegenomen in de zoektocht naar een goede toekomst voor het meisje. Ik heb het boek nog niet uit dus ik kan nog niet vertellen of ik het hele boek fijn en mooi vind, maar tot nu toe is het een aanrader. Als je van dit soort boeken houdt natuurlijk. :-)

Listening
Ik luister graag naar 1989 van Taylor Swift (ja, nog steeds, hihi) en naar alles van Mumford & Sons. Taylor Swift is wat meer om me op te peppen, Mumford & Sons gewoon omdat ik het hele mooie muziek vind.

Watching
Ik ben niet zo van de series (#unpopularopinion, of zo). Ik ben wel heel blij dat op TV nu de meeste programma’s weer zijn begonnen en de zomerprogrammering weer voorbij is. Dat is altijd zo saai, alleen maar herhalingen. Nu is GTST weer begonnen, jee! Hahaha, ja, dat volg ik echt. Slecht hè? Vond ik vroeger ook. Tot ik veel tijd over had en elke avond rond 20.00 voor de TV zat. Het werkte verslavend. Ik kijk ook graag naar bijvoorbeeld Syndroom. Mooi programma is dat. Wat ik trouwens wel heel erg jammer vind.. Van De Straat komt niet terug! Echt heel erg balen! Ik vond het zo’n mooi programma en Kas’ manier van werken vond ik altijd erg bijzonder.

Doing
Studyblrs! Oké, je kunt niet echt ‘studyblr-en’, dus dat zeg ik niet helemaal goed. Ik vind het leuk om op studyblrs te kijken. Weet je niet wat het zijn? Kijk eens op Tumblr en zoek op ‘studyblr’, er zal een wereld voor je open gaan, haha. Allemaal mensen die prachtige aantekeningen maken, leren en allemaal van dat soort dingen. Het klinkt heel erg suf denk ik, maar het inspireert me om weer te gaan leren en dat vind ik leuk, haha. Klinkt saai, maar kijk maar eens. Alles is zo mooi en netjes en ah! <3

Hoping for…
Ik hoop op meer vrede op aarde. Er is veel gaande in de wereld en ik zou het mooi vinden als iedereen wat meer ‘in peace’ met elkaar zou kunnen leven. Dat wens ik. Het is echt niet zo moeilijk een beetje vriendelijk tegen elkaar te doen. Probeer het maar eens. Begin bij jezelf. Je kunt een kleine verandering maken.

Wat vind jij leuk om te doen?

Liefs

27 thoughts on “Loving lately…

 1. Komt van de straat niet terug op tv?😱😱 dammit :'(
  Ik vind series kijken juist wel heel leuk! Lezen heb ik zo mijn periodes voor haha en tv kijken als ik in NL ben. Hier in Afrika gaat het niet en de wifi is te slecht om alles terug te gaan kijken. Daarnaast heb ik ook geen tijd om alles terug te kijken haha.

 2. Oh, dat van Van De Straat vind ik ook heel jammer! Het afgelopen seizoen liep ook niet per se soepel, maar ik vind Kas’ aanpak gewoon zo tof en ik vond het een heel mooi programma. Mumford & Sons is sowieso fijn (ik was bij hun concert), 1989 staat niet op Spotify dus die heb ik nog nooit echt gehoord.. What Do You Mean? van Justin Bieber (ja, echt) luister ik ook vaak atm. En Andreas Moe.

  1. Zo jammer! Het was iets met keuzes binnen de omroep en daarbij de keuze om Van De Straat te laten vervallen. Stom stom!

 3. Aah, leuk artikel! Ik vind dit altijd leuke artikeltjes om te lezen. Ik begon spontaan te stotteren van ‘studyblr’, haha. Ik ben nog nooit op Tumblr (nog zo’n stotterwoord, haha) geweest. Misschien dat ik er eens een kijkje moet nemen. ;)

  1. Haha, dat kan ik me voorstellen, ja. Het is geen fijn woord. De ‘blogs’ daarentegen zelf.. zijn wel heel fijn, haha.

 4. Jaaa studyblrs zijn leuk! Ik haal daar altijd inspiratie en motivatie uit, zeker nu school weer begonnen is… Dat boek klinkt trouwens heel mooi!

  1. Haha, ja! :-) Ik ook, en ik ga niet eens naar school. :’)
   Het is inderdaad een erg mooi boek!

 5. Ohhhh, studyblrs. Dat ga ik so-wie-so bekijken. Ik kan het me nu al voorstellen hoe prachtig dat moet zijn. En inspirerend, hihi. Naar Mumford & Sons luister ik ook heeeel graag. Fijne muziek he?! En ik hoop echt met je mee wat dat laatste betreft. Liefs!

 6. Wauw ik heb nog nooit van studyblrs gehoord. Weer wat geleerd! Haha. Maar ik geloof best dat het inspirerend werkt ja. Ik ga als ik thuis ben eens op Tumblr zoeken.

 7. Tumblr is zo leuk! Ik kan er echt eindeloos op blijven scrollen, en dan ineens is er een uur voorbij haha, oeps.

 8. Fijn dat je weer lekker kunt lezen. Die rust probeer ik nog te vinden :-(. Ik ben ook voor vrede op aarde. Was iedereen maar lief voor elkaar!

 9. Ohh ik hou ook van Mumford and Sons :) (En echt, komt van de Straat niet terug? Ik vond het zo’n goed programma. Huilen af en toe, maar wel echt mooi).

 10. Met het laatste puntje ben ik zeker met je eens. Ik ga eens zoeken op studyblrs, want dat ken ik nog niet!

 11. Ik vind dit ook altijd fijne artikelen om te maken en lezen. Ik kijk ook weinig tv, afgezien van mijn favoriete series.

 12. Hahah GTST is ook altijd een beetje mijn quilty plessure, haha! Gewoon kijken en niet nadenken. Al vind ik het de laatste tijd wel steeds minder leuk worden… Verder kijk ik nauwelijks nog tv… Ik ben een beetje op dat punt beland dat ik alleen nog maar Youtube kijk, haha!

 13. Ik hoop ook voor meer vrede want het gaat de laatste tijd goed mis op deze aardbol.

  Leuk artikel, ik ken Studyblrs niet maar wat een goed idee dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: