Close
Kleine gelukjes #7

Kleine gelukjes #7

Het is volgens mij al weer veel te lang geleden dat ik een ‘kleine gelukjes’ post schreef! Waarom ik er even geen schreef? Geen idee, want er waren zéker wel fijne momenten en kleine gelukjes in mijn leven! Een heleboel zelfs. :-)

Een klein gelukje is iets als een lichtpuntje, een zonnestraaltje of een mooi momentje. Door de tijd genomen kom ik (en waarschijnlijk jij ook) een heleboel van deze momentjes tegen, maar we vergeten ze vaak weer snel. Dat vind ik zo zonde, dus ik maak er een post over. Vol vrolijkheid en fijne dingen! Let’s go!

 • Fijne boeken
  Fijne boeken waar ik herkenning uit kan halen, of die gewoon fijn weglezen vind ik heerlijk. Ik heb nog niet zo’n geweldige concentratie, dus als een boek me niet pakt kom ik er niet doorheen. De afgelopen tijd heb ik een paar fijne boeken gevonden. Op dit moment lees ik twee boeken tegelijk: Joël van Carry Slee en Verkikkerd van Lisette Jonkman. Ik was eerst alleen in Joël begonnen, maar vond het te warm om hierin te lezen, raar hè? Het was even te serieus om me op te kunnen concentreren. Dus pakte ik er een lekker zomers boek bij. Deze bevalt me tot nu toe wel, haha.
 • Zoute popcorn
  Toen ik pas met mijn moeder in de supermarkt liep zag ik ineens zoute popcorn liggen. Ik stopte het stiekem in het mandje (mag wel van mamma hoor, haha) en nam het mee naar huis. Het heeft al een paar keer op tafel gestaan toen er familie over de vloer was en iedereen vindt het lekker. Grappig wel, want normaal gesproken zet je dit niet zo vaak neer. Ik vind het in elk geval wel heel fijn om dit weer herontdekt te hebben. :-) Ik ga bijna nooit naar de bioscoop dus het zou oneerlijk zijn als ik het alleen daar mocht eten, toch?
 • Aardbeien uit eigen tuin
  Aardbeien uit eigen tuin zijn zó lekker! Het zijn er niet veel, maar ik heb er toch al een stuk of 5 gegeten. Dat klinkt misschien als niks, maar ze zijn zó lekker zoet en sappig dat ik al super blij ben met de 5 die ik op kon eten. Toen ik een van de aardbeien wilde opeten bleek dat ‘ie zo sappig was dat er direct overal aardbeiensap heen vloog, haha. Oeps!
 • Zomerse markten
  Afgelopen zaterdag ging ik met mijn moeder naar Pluk de Markt in Dordrecht. Dit was een lifestyle markt. Op zo’n ‘soort’ markt was ik nog nooit geweest, maar ik vond het er echt heel fijn! Binnenkort is er ook weer Swan Market in Den Haag. Daar gaan we ook naar toe, ben zo benieuwd! Iemand ervaring met de Swan Market? :-)
 • Leuke aankopen
  De laatste tijd heb ik best veel gekocht (oeps!). Ik vond overal zúlke leuke dingen dat ik me niet kon inhouden, haha. Op Instagram plaatste ik een foto met mijn aankopen van zaterdag (klik hier om ‘m te zien!): verschillende kaarten, een heel leuk um, ja, hoe noem je het, accessoire voor in mijn kamer, een letter banner in pastelkleuren en hele lieve washi tape. Zo blij mee!
 • Lieve bloedpriksters
  Toen ik voor de tweede keer moest bloedprikken (lees hier het verhaal erachter) was ik helemaal niet blij. De eerste keer had ik een hele lieve prikster en ik was bang dat het deze keer anders zou zijn. Door mijn littekens ben ik altijd heel bang dat ze vinden dat ik niet zo moet zeuren. “Bang voor bloed? Wat een onzin! Bang voor pijn? Dom mens!” Gelukkig doen ze nooit zo. Ook die van de tweede prik niet. :-) Ze was juist heel lief. Fijn is dat.
 • Leuk nieuws 
  In de familie- en kennissenkring zijn verschillende vrouwen zwanger. :-) Dat is sowieso al heel leuk, maar wanneer daar nieuwtjes over zijn vind ik dat helemaal leuk. Zo weten we nu dat van mijn moeders’ familie iemand zwanger is van een tweeling, twee meisjes! Zo lief!

En dan nog even een klein lijstje zonder verdere uitleg:
Fijne gesprekken ♥ Herkenbare dingen lezen ♥ Mijn lieve lezers/lezeressen ♥ Lieve Meneer Konijn ♥ Meegevraagd worden door vriendinnen ♥ Zonnen ♥ Aanmelden voor iets spannends ♥ Leuke webshops ♥ Eindelijk een mail krijgen waar je al lang op wacht ♥ Muziekjes ♥ Fruit ♥ Naar het strand gaan ♥ Mijn blog ♥ Pakketjes ♥ Mijn winactie ♥ Ijsblokjes ♥ De Flow lezen in de zon ♥ Zien dat je bruiner bent geworden na een warm dagje ♥ Een heleboel leuke rietjes winnen bij Lisanne Leeft! ♥

Wat waren voor jou fijne, kleine gelukjes de afgelopen tijd?

Liefs

38 thoughts on “Kleine gelukjes #7

 1. Carry Slee! Daar heb ik lang geen boeken van gelezen, wat leuk!
  Fijne bloedprikkers zijn fijn ja! (een stopwoordje). Ik kreeg ooit te horen dat ik mooi bloed had van een jongen. “Een hele gezonde kleur”, dus ik: “Oh ja, echt!?”. Lekker slim weer, haha.

  Mijn nicht is laatst bevallen van een jongetje :) Als het goed is, ontmoet ik hem zaterdag!

  1. Hahaha, wat een aardige bloedprikjongen! Vind ik altijd van die opmerkingen van ‘wat moet ik daar nu weer op antwoorden’, haha.

   Ahhh, wat leuk! :) Nog gefeliciteerd!

 2. Waaauwww!! Aardbeien uit eigen tuin!! Hopelijk kan ik volgend jaar eindelijk plukken! M’n zaadje is nu een babyplantje.

  Ik ben gisteren naar de markt in Nieuw Den Helder geweest, heerlijk vers fruit gekocht! :D

  1. Dan gaat het volgend jaar vast helemaal goed komen met de aardbeien! Ze zijn zo lekker zoet!

   En geniet van het fruit! Vers fruit is in de zomer zo lekker. :)

 3. Ik word helemaal vrolijk van je blogpost! Wat een mooie momenten heb je weer verzameld. En oeeeh, aardbeien uit eigen tuin lijken me zó lekker! (Jaloers, want mijn aardbeienplant heeft er geen zin in :(. )

 4. Wat een fijne leuke blogpost! Ik wil ook aardbeien uit eigen tuin/balkon :) Ze groeien alleen nog niet zo best bij ons.

  1. Ai… Heel veel geduld en liefde ;) En ertegen praten wil ook wel eens helpen. ‘Groeiiiiii’

 5. Ik word hier hartstikke blij van joh! Boeken zijn inderdaad heel fijn. Ik snap je wel met Joël, die heb ik ook gelezen en is inderdaad geen lichte kost: als het minder warm is moet je hem wel alsnog lezen hoor, het is echt een supergoed boek! Ik ben overigens vorig jaar of zo naar de Swan Market in Rotterdam geweest: het sfeertje is hartstikke leuk en gezellig, maar het was ook wel erg druk waardoor ik het toch niet zo geweldig vond.

  1. Ik ga er denk ik in verder wanneer ik weer denk dat ik ’t zie zitten. :) Ben nu echt pas helemaal bij het begin.
   Hopelijk is de Swan Market in Den Haag wat minder druk, hihi.
   Liefs

 6. Wat een vrolijke lichtpuntjes! (ja, doh, als lichtpuntjes niet vrolijk waren dan konden we ze gelijk wel overslaan!) Mijn mini moestuintje groeit elke dag een beetje meer. Het zijn nog maar kleine plantjes, dus ik hoop dat ze de winter overleven en ik volgend jaar vruchtjes mag oogsten!

 7. Wat een fijn lijstje vol mooie lichtpuntjes. Goed dat je daarbij stilstaat! Overigens ook een hele mooie quote die je bovenaan hebt gebruikt <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: