Close
Kleine gelukjes #3

Kleine gelukjes #3

Het is weer eens tijd voor een heleboel kleine gelukjes in een blog! Niets fijner dan even een fijn gevoel krijgen van het lezen van mooie en fijne momenten, toch? Ik hoop dat jullie daar net zo over denken als ik! Vandaag is het alweer tijd voor nummer drie van deze “serie”. Ik merk nog steeds dat het focussen op kleine, fijne momentjes mijn humeur en dagen echt beter maakt. Gelukkig maar, want dat was ook de bedoeling! Geniet je mee?

kleine-gelukjes

 • De prachtige bos bloemen die ik van mijn beste vriendinnetje kreeg om me te steunen rond 5 mei
  Hiervan werd ik even zo ontzettend blij. Ik had absoluut niet verwacht dat ik zo’n mooie bos bloemen zou krijgen, sterker nog: ik had nog nooit zo’n mooie bos bloemen gekregen. Ik vond het zo lief dat ze aan me dacht en zelfs dit voor me over had. Ik was er helemaal stil van en wist niet hoe ik haar kon bedanken!
 • Het feit dat ik het oude koppel van mijn vorige “kleine gelukjes” nog een keer tegen kwam in de tram en hetzelfde ritueel zich nóg een keer afspeelde!
  Toen ik afgelopen week in de tram zat zag ik het oude koppel weer! Ik herkende ze eerst niet echt, want ze zien er niet ‘speciaal’ uit. Ze lijken gewoon op andere oude mensen, haha. Tot de vrouw weer een pakketje met allerlei koekjes en snoepjes voor haar man uit de tas haalde. Ik vind het zo mooi om te zien dat ze dit na zoveel jaar nog steeds doen. (Ik weet natuurlijk niet helemaal zeker of ze ook echt al jaren bij elkaar zijn, maar om het beeld in mijn hoofd romantischer te maken ga ik daar maar vanuit!)
 • Goed zien met mijn bril
  Dit is misschien een beetje een gek klein gelukje. Ik heb helemaal geen sterke afwijking aan mijn ogen, maar zonder bril zie ik niet veel. Mijn bril draag ik niet graag, ik vind het niet mooi staan en ik wil graag gewoon ‘zonder bril’ door het leven gaan. Nogal eigenwijs eigenlijk, want wanneer ik mijn bril wél op heb zie ik zo enorm veel beter, dat het zelfs een klein gelukje is geworden. Wat is het fijn om gewoon vanaf de eettafel te kunnen zien wie er op tv is!
 • De iPhone-opladers van de Hema
  Mijn moeder’s iPhone oplader ging kapot en we moesten eigenlijk een nieuwe kopen. Die bij de Apple winkel waren alleen zo duur… Ineens bedacht ik me dat ik wel eens opladers bij de Hema had gezien! Deze zijn veel leuker dan de saaie officiele Apple opladers! We hebben nu een mooie mintgroene oplader met een mintgroen/groen/blauw met wit gestreept kabeltje. Ik word stiekem best vrolijk als ik er naar kijk!
 • Mijn moestuintjes
  Ik word vrolijk van het feit dat mijn moestuintjes het doen! Mijn tomaatjes en paprika zijn vandaag zelfs naar buiten verhuisd, spannend! In de moestuintjes-bak (?) in de tuin hebben we ook peterselie en aardbeien staan. De aardbeien beginnen het nu echt weer te doen, heel leuk! Ik had niet gedacht dat ze de winter zouden overleven, maar de plant zit nu weer helemaal vol met bloemetjes, die hopelijk gaan veranderen in heerlijk zoete aardbeien!
 • Alles van Emily McDowell
  Via via kwam ik terecht in Emily McDowell’s webshop en ik werd op slag verliefd! Zo veel mooie kaarten met leuke teksten. Ik houd echt van dit soort dingen.

regen in tram

 • Meezingen met mijn favoriete nummers wanneer er niemand thuis is
  Ik kan absoluut niet zingen, maar meezingen met muziek als er niemand thuis is vind ik best fijn! Zeker als de zon lekker schijnt en ik een beetje op tijd op ben gestaan… Heerlijk! Alleen zielig voor mijn hond, want die vind het meestal net wat minder fijn en hij kijkt altijd heel zielig naar me. “Kiiiiiiim, hou je op? Alsjeblieft?” Nope, zingen is mijn hobby, ja zingen hoort bij mij! (+1 als je weet waar dat van is) (tip: een schattig jongetje van het Junior Songfestival heel lang geleden!)
 • Binnen zitten wanneer het keihard regent
  De afgelopen week heb ik steeds geluk gehad! Telkens wanneer ik buiten was, was het net weer droog. In de tram keek ik naar de keiharde hagelbui en ik zat lekker binnen bij de kachel toen het heel hard regende. Stiekem ook wel een beetje leedvermaak natuurlijk. Ik heb maar een heel klein beetje in mezelf gelachen toen ik alle mensen zag rennen toen de hagel begon!
 • Fijne gesprekken met Carlijn
  De meeste gesprekken die ik voer zijn niet ‘bijzonder’. Gewoon wat geheen en weer over dagelijkse dingen. Af en toe zit ik er een beetje doorheen. Carlijn is de laatste tijd degene die wat van die momenten heeft “meegemaakt” (sorry Carlijn!). Ze heeft me heel erg goed geholpen op al deze momenten en dat vind ik zo fijn. Gewoon door er te zijn en door wat van haar skills in te zetten. Lief!
 • Bloggen
  Lekker standaard, maar ik wil mijn lijstje graag afsluiten met bloggen. Ik heb er zo veel plezier in de laatste tijd. Misschien wel het grootste of belangrijkste kleine gelukje van dit moment. Dit is ook direct een mooi momentje om jullie heel erg te bedanken voor alle lieve lezers en lieve reacties op mijn blog en lieve replies op social media. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Dat klinkt misschien wat overdreven voor jullie, maar écht. Je weet niet hoe goed me het doet en hoe het mijn dag kan veranderen. Bedankt!

Wat zijn jouw kleine gelukjes van de afgelopen tijd?

Liefs

25 thoughts on “Kleine gelukjes #3

 1. Mooie lijst! :) Blijft inderdaad heel lief die bos bloemen, echte vrienden zijn dan zó fijn! Ook heel fijn dat je door het bloggen nieuwe vrienden erbij krijgt, zoals Carlijn! Dat jullie elkaar begrijpen en kunnen helpen, vind ik heel mooi :)

 2. Ah, wat een fijn lijstje heb jij (ook). Fijn is dat he, om de week te beginnen met dit soort fijne dingen. Wat ontzettend lief dat je die bloemen kreeg! Heb je verdiend! Liefs.

 3. Wauw wat een leuk lijstje.. wat ontzettend leuk dat je het koppel weer tegen kwam. Ik zou daar ook echt vrolijk van worden!

 4. Ik deel mijn geluksmomentjes op IG onder #lijnshartjes. ;) laatste geluksmoment; ik en broertjelief kookten een 7 gangendiner voor mijn ouders en we aten het met zijn alle op :)

 5. Meezingen met mijn favoriete nummers wanneer er niemand thuis is. Dat vind ik ook altijd zo leuk! Fijne lijstje dit

 6. Wat een mooie momenten. Vooral van die oude mensen echt zo mooi. Ik kan echt genieten van de zon door de gordijnen.

 7. Hele mooie lichtpuntjes!!! Prachtig om te lezen :)
  Ik had pas ook een kaart gekregen van mijn vriendin, omdat ze zo trots is dat ik beter aan het worden ben! Dat vond ik zo ontzettend lief!! En morgen ben ik jarig dus dat is ook een lichtpuntje :D
  Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: