Close
Kleine gelukjes #14

Kleine gelukjes #14

Ondanks de lastige dagen wil ik toch (of juist) graag een kleine gelukjes post plaatsen vandaag. 

Zon! Mega lichtpuntje. Ik hou heel erg van zonnig weer. Genieten dus… :-) Ik zag dat dit weer nog wel even aanhoudt. Heerlijk.

kleine gelukjes

Neefjes en nichtjes. Afgelopen week mochten we weer oppassen op mijn neefje. Mijn broer was op reis en mijn schoonzus wilde even sporten. Geen probleem, ik pas graag op. :-) Gister waren mijn broers en hun kindjes hier ook. Eerst een tijdje gezeten met het kindje waar we ook hadden opgepast, daarna voor het eerst met mijn jongste nichtje. Ze is nu 5 weken oud. Zo lief! Ze heeft een tijdje bij me op schoot geslapen. Zo lief en klein. Ze huilde af en toe nog een klein beetje, maar dat leek vooral te komen omdat ze erg moe was maar niet kon slapen. Ik ben kennelijk heel erg saai, want beide kindjes vielen in slaap nadat ze bij me op schoot zaten, of zoals mijn nichtje op schoot. Ook de oudste twee zijn erg leuk. Met hen is al wat meer interactie mogelijk. Daarnaast heeft de oudste een heel sterk Vlaams accent. Heel grappig en leuk om naar te luisteren.

Opnieuw beginnen. In april had ik eigenlijk vrijwel nergens puf voor. Geen zin, geen energie. Wat er eerst was weet ik niet zo goed. Ik was (ben?) moe en ik had geen energie om dingen te doen. Geen puf. Door het gebrek aan energie was er ook direct geen zin meer om dingen te doen. Normaal gesproken houd ik een habit tracker bij. Dingetjes die ik regelmatig wil doen/oefenen. Er staan dingen op als alleen de hond uitlaten en naar een winkel gaan. Er staat van alles op. Normaal vind ik het leuk om deze bij te houden. Bij elke dag dat ik iets heb gedaan kleur een hokje in. Met een kleurtje! Dat maakt me blij, haha. Goed, afgelopen maand heb ik het allemaal een beetje laten gaan.  Achteraf denk ik dat ik mijn slechte stemming iets te veel de overhand heb laten nemen, maar op dat moment was het moeilijk actie te ondernemen. Nu ben ik weer een beetje back on track. Ik heb een habit tracker gemaakt voor de nieuwe maand en ga hier ook weer wat meer mee aan de slag. Zin of niet… :-) Een nieuwe maand.. Een nieuwe kans.

Familie Zwaan. Op instagram heb ik al een aantal foto’s geplaatst van familie Zwaan. Siem en Saartje. De kindjes zijn nog niet geboren. Elke dag ga ik even kijken, om te zien of de kindjes er al zijn. Ik heb al bijna het geboortekaartje klaar. Alleen even afwachten hoeveel kindjes het worden natuurlijk. Ik heb al behoorlijk wat eieren gezien, dus een stuk of 8 verwacht ik. Ik ben benieuwd.

Wakker worden door het licht ♥ Mini en Meneer Konijn die bijna kennis mogen maken ♥ Dromen over later ♥ Perzische katten ♥ Hulphonden ♥ Kippen ♥ Kleine eendjes ♥ Bloesem ♥ Bloesemsneeuw ♥ Een serie volgen ♥ Iets vinden wat ik al lang zocht ♥ Steun ♥ Mintgroen ♥ Tanlines (ja, die maken me echt blij ♥ Vakantiegevoel ♥ Moestuintjes ♥ Zonnebloemen ♥ Een moestuinbak maken met opa ♥ Broeken die passen ♥

Wat zijn jouw kleine gelukjes van de afgelopen tijd?

Liefs

5 thoughts on “Kleine gelukjes #14

  1. Wat een fijne momentjes deel je hier! Ik heb genoten van het nieuwe boek van Fitzek, series kijken, wandelen, meetings met vriendinnen en genoten van de vrije tijd die ik had afgelopen dagen.

  2. Dromen over later, wat een mooie Kim! Ook leuk dat je je neefjes en nichtjes weer gezien hebt. Ik hoop dat je deze maand wel iets meer met je habit tracker kan, volgens mij werkt het op zich best goed!

  3. Contact met mensen. ❤️ Op moeilijke momenten de hulp die aangeboden wordt aangrijpen en zelf omhulp vragen. Geeft me toch een goed gevoel, dat ik er niet alleen voor sta. Jij staat er ook niet allen voor! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: