Close
Kleine gelukjes #13

Kleine gelukjes #13

Het is wel weer eens tijd voor een “kleine gelukjes”-post. Ik zit momenteel in een dip(je) en wil daarom graag focussen op de mooie dingen. Kijk je mee naar de kleine gelukjes van de afgelopen tijd?

project-life-2

Lente! De lente is nu toch echt begonnen. Ik kan zo genieten van blauwe luchten, zon en het nieuwe groen. De kleur van het nieuwe groen is altijd zo mooi. Zo helder, licht…

Mini. Ik schreef al over haar in mijn bunny update, maar Mini is natuurlijk een groot geluk van de afgelopen tijd. Lief en klein. Ze is nog best een beetje schuw, maar ze lijkt steeds meer te wennen. Mooi om te zien. Ze leek eventjes iets van een blaasontsteking te hebben. We hebben contact opgenomen met de dierenarts en hij gaf aan het even aan te kijken. Ik had een foto gemaild en hij gaf aan dat dit niet direct reden tot zorg was. Fijn wanneer iemand op afstand even mee kan/wil denken.

Poes. Na het gesprek met de psychiater, spv’er, fvp en mijn moeder praatte mijn moeder nog even na met de fvp. We zaten in een kamer waar ook leerlingverpleegkundigen les krijgen. Er stond een schot met daarop “schrik niet – er ligt een oefenpop in bed”. En inderdaad, achter het schot stond een bed met een oefenpop. Daarvoor waren we gewaarschuwd en daar schrokken we niet van, maar er lag ook een poes op! Het bleek de poes van de GGZ te zijn. Die was ooit kwamen aanlopen en krijgt daar een heleboel aaitjes. Na een stom gesprek was het fijn even te knuffelen met de poes. :-)

kleine-gelukjes1

Steun van mamma. Zegt genoeg. <3

Mijn nieuwe bakjes om o.a. wood veneer en sequins in te bewaren. 

Oppassen op mijn neefje. We mochten afgelopen week voor het eerst oppassen op mijn kleine neefje. Hij is nu ongeveer een half jaar oud. Het was zo fijn. Af en toe een stukje met de wagen wandelen, flesje geven… :-)

Gedroogde mango kopen. De gedroogde mango was alweer een tijdje op. Jammer! Maar dat betekende dus wel dat het weer eens tijd was om naar de Markthal in Rotterdam te gaan. We moesten ook nog wat spulletjes terugbrengen naar de Primark, dus dat konden we mooi combineren. We hebben weer een hele berg gedroogde mango ingeslagen. Heerlijk!

En dan nu nog wat kleine puntjes:

Turnen kijken ♥ Beertje Paddington ♥ Slapen ♥ Moestuintjes ♥ Middagdutjes doen ♥ Productief zijn ♥ In de tuin zitten wanneer het zonnetje schijnt ♥ Foto’s maken ♥ Afleiding hebben ♥ Merken dat de ijzerpilletjes hun werk doen ♥ Vers brood ♥ De duinenmars ♥ Storytel ♥

Wat zijn jouw kleine gelukjes van de afgelopen tijd?

Liefs

4 thoughts on “Kleine gelukjes #13

  1. Wat goed dat je ondanks je dip toch ook naar de goede dingen probeert te kijken. Dat getuigt van karakter!
    En ik blijf het zeggen maar: Mini is zooo schattig :)
    Liefs.

  2. Wat heerlijk dat je toch lekker kunt genieten van die kleine dingetjes! De lente lijkt me heerlijk, dat mis ik nu wel een beetje.

  3. Zo fijn dat het weer lente is! Ik vind het heerlijk om te zien hoe alles buiten steeds groener wordt en de bloemetje weer tevoorschijn komen.
    En woooow je konijntje<3 Zo schattig! Daar zou ik ook enorm blij van worden:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: