Close
Kleine gelukjes #11

Kleine gelukjes #11

Eens in de zoveel tijd neem ik even de tijd om een aantal van mijn kleine gelukjes van de afgelopen tijd op te schrijven. 

 • Met de hond wandelen in de zon. Het mag dan wel oktober zijn nu, maar de zon heeft de afgelopen tijd behoorlijk goed z’n best gedaan voor ons! Wat een heerlijk weertje. Het wordt langzaamaan kouder, maar dat is niet erg. Ik vind de koude winterdagen waarop de zon schijnt altijd zo fijn. Ik kijk er nu al helemaal naar uit. Voor nu heb ik genoten van het wandelen met de hond terwijl de zon scheen.
 • Hond rollend in het gras. Nog een hond-gerelateerd puntje. Op instagram plaatste ik een filmpje van de hond die door het pas gemaaide gras aan het rollen was. Dat maakt me altijd zo blij. Je ziet ‘m ervan genieten. Als je nog nooit een hond hebt zien genieten moet je echt eens met een hond gaan wandelen wanneer het gras net gemaaid is (tenzij het een hond met hooikoorts is natuurlijk).
 • Vakantie. De afgelopen twee weken ben ik op vakantie geweest. Eigenlijk even op vakantie, toen weer even thuis en toen weer even op vakantie. Eerst in België, toen in Drenthe. Ik vind het zo, zo fijn. De rust, de ruimte, het niemand kennen… Ik wil weer terug. En niet meer terug hierheen. Dat is niet helemaal realistisch misschien. Gelukkig hebben we de foto’s nog, zeggen we dan maar. :-) Ik ben heel blij met de foto’s die ik heb gemaakt, omdat ik zo nog een beetje terug kan naar het moment.
 • Bestellingen die bezorgd worden. De afgelopen tijd heb ik een beetje veel geld uit gegeven (voor mij doen), meh. Dat vind ik altijd vervelend. Maar bestellingen die binnenkomen zijn wél heel erg fijn. Ik kan er heel erg van genieten om dingen uit te pakken, alsof het allemaal kleine cadeautjes zijn. Dat ik ze zelf heb gekocht is niet belangrijk, haha.

Boeken ♥ Lieve mensen ♥ Meneer Konijn ♥ De dubbele aflevering van GTST (ja, spannend joh!) ♥ Cadeaubonnen ♥ Vertrouwen ♥ Goed kunnen zien (dankjewel, bril) ♥ Bloemen ♥ Bomen die veranderen ♥ Blaadjes in prachtige herfstkleuren ♥ Eindelijk dat leuke kaartje aan iemand kunnen sturen ♥ 500 gram gratis schepsnoep bij Kruidvat ♥ Project Life ♥ Dat de fotobestelling van 600 foto’s eindelijk gelukt is ♥ Vriendelijke mensen ♥ Mijn vorige kleine gelukjes posts teruglezen ♥

Wat zijn jouw kleine gelukjes van de afgelopen tijd?

Liefs

30 thoughts on “Kleine gelukjes #11

 1. Jaaa, ik word ook altijd blij van bestellingen die worden bezorgd :-) En vakantie is ook fijn. Bijna herfstvakantie!

 2. Fijn dat je zo genoten hebt van je vakantie! Oh en de herfstkleuren zijn idd hier ook een lichtpuntje :)

 3. 600 foto’s? ^^ Voorlopig nog wel wat te doen begrijp ik. Ben benieuwd hoe groot pakket dat wel niet zal zijn als ze ontwikkeld zijn.

  Goede week gewenst, met hopelijk veel dagen met nog een beetje zon.

 4. 600 foto’s, wauw haha! In elk geval genoeg momenten om op terug te kijken. Genietende dieren zijn zó leuk om te zien, ik word er ook altijd heel blij van!

 5. Wat een vrolijk bericht :) Ik mag deze week weer nieuwe collega’s trainen, daar word ik altijd erg vrolijk van.

 6. Jaaaaa, de zon was echt lief!
  Ik heb zo gelachen om mijn vader, hij moet door ons altijd verplicht GTST kijken en zeurt daar altijd over, maar van de week had hij een deel van de dubbele aflevering gemist en ging dat de volgende dag mooi terugkijken. Stiekem vindt hij het wel leuk!
  Fijn dat je even lekker op vakantie bent geweest. :)

 7. :) Zoveel groot, klein geluk. Ik heb ook erg genoten van het zonnige weer, al is het soms wel lastig dat ik niet goed tegen de kou kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: