Close
Kleine gelukjes #10

Kleine gelukjes #10

Wauw, alweer tijd voor kleine gelukjes nummer 10! Dat gaat snel! :-) 

Het is alweer even geleden sinds de laatste ‘kleine gelukjes‘ post dus het leek me wel weer eens tijd voor zo’n fijne, blije post. Let’s go!

  • Mailen en fijn antwoord krijgen. Ik heb laatste naar een bedrijf gemaild in verband met een bepaald examen wat ik wellicht wilde gaan doen. Ze reageerden heel erg fijn en er was zoveel meer mogelijk dan ik had verwacht. De wereld is zo’n slechte plek nog niet. Mensen zijn soms echt wel bereid mee te werken. Dat moet ik soms even goed in mijn hoofd prenten. Zulke fijne mailtjes zijn dan perfect bewijs.
  • Blond Amsterdam. Ik hou er van. Heel erg, hihi. Best ‘grappig’ eigenlijk – verder houd ik qua interieur en borden en zo heel erg van wit. Alles mooi, ‘clean’ wit. Als het over Blond Amsterdam gaat stap ik daar met liefde van af. Ik hou van de leuke tekstjes, spullen en tekeningetjes. Ook de Facebook pagina vind ik heel erg leuk. Daar staan vaak meer seizoens- of gebeurtenis-gebonden illustraties op. Heel erg leuk. Het maakt me blij.
  • Iemand die me begrijpt. Soms heb je dat, dat iemand je lijkt te begrijpen. Van voor naar achter, van binnen naar buiten (dat klinkt gek). Gewoon helemaal. Dat is fijn. Dat maakt delen makkelijker, want ik weet dat hij/zij mij niet zal veroordelen. Ik weet dat hij/zij mijn gevoelens niet zal afdoen als onzin of aanstellerij. Ik vertrouw erop en weet uit ervaring dat mijn gevoelens bij hem/haar niet gek worden gevonden. Ik hoop dat degene over wie dit gaat weet dat het over diegene gaat. Dat zou mooi zijn. En anders: jij bent het. Bedankt. Hihi.
  • Hondenfietskar. Onze hond is niet de meest sportieve. Hij wil best rennen, maar niet te lang. Zo kwamen we op het idee een hondenfietskar te lenen. Hij heeft er al een keertje ingezeten. Natuurlijk vond hij het heel eng en durfde hij er eigenlijk niet in, maar met wat gesleur lukte het toch. Klinkt misschien een beetje zielig, is het misschien ook wel, maar de auto vindt hij ook heel eng. Dus eng vindt hij het toch wel. Als we dan lekker in de buitenlucht kunnen zijn is dat alleen maar fijn. Heel lief dat we de hondenfietskar mochten lenen van een kennis!

♥ Nog een keer heel mooi nieuws uit de familie ♥ Onweer  Lezen in een fijn boek ♥ Boeken bestellen ♥ Mijn neefje en nichtje ♥ Meneer Konijn die telkens als ik langsloop naar me toe gerend komt ♥ Fietsen nadat de banden net zijn opgepompt ♥ Mamma die mij graag wil helpen met dingen ♥ Leuke waxinelichthoudertjes ♥ Mijn kamer opruimen ♥ Het hebben van een opgeruimde kamer ♥ Goede cijfers terugkrijgen ♥ Maltesers ♥ ’s Avonds picknicken op het strand ♥ De reacties op mijn blog van gister over het stoppen met bloggen ♥

Wat zijn jouw kleine gelukjes van de afgelopen tijd?

Liefs

20 thoughts on “Kleine gelukjes #10

  1. Mensen die je begrijpen – of je verhaal aanhoren zonder te oordelen, which is kinda the same thing to me – zijn zó fijn inderdaad! En leuk dat je dat kan doen met je hond :)

  2. Wat een mooi lijstje. Fijn dat je ook zo’n lieve moeder hebt die je wil helpen :) die heb ik ook een en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

  3. Ah, wat een fijne lichtpuntjes! ‘Iemand die je begrijpt’. Dat is zooo belangrijk en fijn. Soms vind ik het jammer dat ik niet echt iemand heb die mij begrijpt of er voor me is. Maar ik weet hoe fijn het kán zijn. Omarm het! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: