Close

Inspiratieloos… Inspirerende blogjes!

Op dit moment heb ik niet zo heel veel inspiratie voor mijn blog. Vervelend, want ik wilde eigenlijk mijn blogschema weer “voller” maken met blogjes! Ik weet ongeveer waar ik heen wil met mijn blog (denk ik nu…), maar echt ideeën en blogs komen er niet. Jammer!

Daarom ben ik het wereldwijde web eens rond gaan struinen. Ik heb namelijk al heel vaak blogjes langs zien komen met tips om inspiratie te krijgen voor het schrijven van blogs. Meestal las ik die blogjes niet. Waarom niet? Omdat ik voldoende inspiratie heb.

Mochten er mensen zijn die op dit moment net als ik weinig/geen inspiratie hebben, dan kan ik onderstaande blogs aanraden! :-)

Hopelijk tot snel, met en hoop nieuwe blogjes, want ik zit binnenkort hopelijk weer vól ideeën!

Is er iets waar jij graag over zou willen lezen op mijn blog?

Liefs

4 thoughts on “Inspiratieloos… Inspirerende blogjes!

  1. Van het weekend had ik ook even geen inspiratie. Ik had weinig tijd en wilde wel wat online hebben, maar ik heb altijd moeite met het bedenken van ‘snelle’ artikelen waarbij ik ook geen foto’s hoef te maken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik artikelen waarbij ideeën voor artikelen voorbij komen niet zo heel interessant vind. Vaak staat daar niet zoveel verrassends in. Het artikel van Watzijzegt vind ik wel heel fijn! Die heb ik even opgeslagen.

  2. Ach, ik heb juist veel inspiratie maar wat minder tijd voor de online wereld. Moet kunnen toch. Hey en tof dat er een artikel van mij tussen staat<3

    Liefs en een fijne week toegewenst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: