Close
Een heerlijk dagje op het strand + filmpje!

Een heerlijk dagje op het strand + filmpje!

Dinsdag was mijn oma jarig. Ze viert haar verjaardag liever niet, maar we zijn wel lekker met z’n allen naar het strand geweest. Ik heb een hoop foto’s gemaakt én voor het eerst “echt” een filmpje! Kijk je mee?

Allereerst foto’s van de dag. <3 Helemaal onderaan kun je het filmpje zien. Ik zou het tof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal  want ik denk dat ik meer ga doen met video’s. Hoe en wat weer ik nog niet precies, maar dat komt nog wel.

Het was heerlijk rustig op het strand. Het was dan ook een dinsdagmiddag.
Het was heerlijk rustig op het strand. Het was dan ook een dinsdagmiddag.

Ik vind het altijd leuk om "eenzame" of achtergelaten spullen te fotograferen. Hier is een bankje te zien dat helemaal is overwoekerd door de struiken.
Ik vind het altijd leuk om “eenzame” of achtergelaten spullen te fotograferen. Hier is een bankje te zien dat helemaal is overwoekerd door de struiken.

Een eenzame schoen...
Een eenzame schoen…

Een eenzame dop van een kapot gegooide (?) wijnfles. Of iets dergelijks.
Een eenzame dop van een kapot gegooide (?) wijnfles. Of iets dergelijks.

Achtergelaten potje...
Achtergelaten potje…

Vaak zijn er veel mooie veertjes te vinden op het strand. Deze keer heb ik er niet heel veel gevonden.
Vaak zijn er veel mooie veertjes te vinden op het strand. Deze keer heb ik er niet heel veel gevonden.

We vonden een dode krab op het strand. Ik vind dat soort dingen altijd boeiend, net als dode kwallen. Nou goed. Ik pakte hem dus op, maar toen viel een van zijn scharen eraf...
We vonden een dode krab op het strand. Ik vind dat soort dingen altijd boeiend, net als dode kwallen. Nou goed. Ik pakte hem dus op, maar toen viel een van zijn scharen eraf…

Waarna hij mij in mijn vinger beet, snik snik... (Mijn welgemeende excuses voor deze veel te slechte "grap", die zo slecht is dat je 'm eigenlijk niet eens een grap mag noemen)
Waarna hij mij in mijn vinger beet, snik snik… (Mijn welgemeende excuses voor deze veel te slechte “grap”, die zo slecht is dat je ‘m eigenlijk niet eens een grap mag noemen)

Heerlijk toch...
Heerlijk toch…

Pojke (Hond) heeft ook enorm genoten.
Pojke (Hond) heeft ook enorm genoten.

Maar we kunnen niet ontkennen dat hij heel erg dom is. Hij schudt zich namelijk regelmatig uit IN het water. Dat helpt niet, jongen.
Maar we kunnen niet ontkennen dat hij heel erg dom is. Hij schudt zich namelijk regelmatig uit IN het water. Dat helpt niet, jongen.

Whoooooo joepieeee!
Whoooooo joepieeee!
IMG_0245

dansenindestorm_strand

dansenindestorm_strand

Mijn opa en oma hebben normaal echt een hekel aan op de foto gezet worden, maar toch mocht ik wat (soms stiekeme) foto's van ze maken.
Mijn opa en oma hebben normaal echt een hekel aan op de foto gezet worden, maar toch mocht ik wat (soms stiekeme) foto’s van ze maken.
dansenindestorm_strand

Awwww. Mijn opa zegt dus altijd dat hij "niet houdt op foto's". Wat eigenlijk helemaal niet waar is, alleen hij snapt gewoon niet hoe het werkt. Hij blijft namelijk eindeloos doorpraten terwijl er een foto wordt genomen. Hij lacht niet, hij praat. Waardoor de foto's soms dus inderdaad een beetje gek worden. Model staan les voor opa misschien nodig...
Awwww.
Mijn opa zegt dus altijd dat hij “niet houdt op foto’s”. Wat eigenlijk helemaal niet waar is, alleen hij snapt gewoon niet hoe het werkt. Hij blijft namelijk eindeloos doorpraten terwijl er een foto wordt genomen. Hij lacht niet, hij praat. Waardoor de foto’s soms dus inderdaad een beetje gek worden. Model staan les voor opa misschien nodig…

En mijn lieve mamma.
En mijn lieve mamma.

We hadden de auto versierd, voor oma's verjaardag, hihi.
We hadden de auto versierd, voor oma’s verjaardag, hihi.

FOOD! We aten bij een Italiaans restaurant. Brood met kruidenboter vooraf.
FOOD! We aten bij een Italiaans restaurant. Brood met kruidenboter vooraf.

Pizzaaaaaaa
Pizzaaaaaaa

Mamma at zalmforel. Dan krijg je dus gewoon "de hele vis" (zonder ingewanden). Ik vind die kop altijd zo fascinerend. Ik ging z'n bekje nog even open en dicht doen. Haha, hoeveel volgers raak ik hiermee kwijt? ;-) Ben ik nu een slechte vegetariër? Ik vind het gewoon zo boeiend. Bekje open, je kon zo naar "binnen" kijken. Cool toch? Toch?
Mamma at zalmforel. Dan krijg je dus gewoon “de hele vis” (zonder ingewanden). Ik vind die kop altijd zo fascinerend. Ik ging z’n bekje nog even open en dicht doen. Haha, hoeveel volgers raak ik hiermee kwijt? ;-) Ben ik nu een slechte vegetariër? Ik vind het gewoon zo boeiend. Bekje open, je kon zo naar “binnen” kijken. Cool toch? Toch?

Hele fijne dag gehad!
Hele fijne dag gehad!
Hieronder nog het filmpje dat ik heb gemaakt. Het is een blog geworden met een heleboel foto’s. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden. Laat je me weten wat je ervan vond?

Liefs

11 thoughts on “Een heerlijk dagje op het strand + filmpje!

    1. Haha, exposure, Kim, exposure. ;-) Ik vind ze ook eng, als ze niet dood zijn. Zodra ze dood zijn… Doen ze toch niks meer. Behalve deze dus, die bleef heel gevaarlijk… ;-)

  1. Leuke fotoblog! Mooie foto’s en fijn dat jullie t leuk hebben gehad. Wordt ook wel een beetje blij van het bekijken er van. Het werkt aanstekelijk!

    ♡♡

  2. Supermooie foto”s! Wauw! Zo te zien ben je blij met je nieuweens camera. Wat het filmpje betreft: ik hou echt heel ergoed van deze stijl. Muniek eronder en mooievaar sfeervolle en leuke beelden. Ik heb een poosje iemand gevolgd die ook zulke clips maakte. Hij deed dat met de muziek van Be’n Howarde eronder. Was ook helemaal deze stijl. We want more!!!!

    1. Ah, wat lief van je Marion. Dankjewel! Ik moet nog een beetje uit zien te vogelen hoe het precies zit met welke muziek je wel/niet mag gebruiken onder je video’s. :-)

  3. Wat een ontzettend leuke blogpost en heel erg mooie foto’s 😊 Ben zelf ook een echte strand-fan alleen gaat dat wat moeilijk als je in Twente woont haha 😂 Maar hoe dan ook, ik vind je blogs altijd ontzettend leuk om te lezen en vind echt dat je talent hebt voor schrijven x

  4. Wat een super foto’s en wat ben jij een mooi meisje! Nog van harte met je oma, beter te laat dan nooit toch? ;) Heerlijk filmpje om naar te kijken, zo een dagje strand is altijd goed! Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: