Close
Doelen voor juli tot en met september

Doelen voor juli tot en met september

In mijn blog over hoe het er nu voor staat met mijn doelen van 2016 beschreef ik al dat ik vanaf nu doelen ga stellen voor een wat kortere periode. Vandaag de doelen voor juli tot en met september. 

Even heb ik getwijfeld of ik terug zou gaan naar maandelijkse doelen, maar dit zou zorgen voor te veel druk. Een soort druk waardoor ik juist helemaal nergens meer toe kom. Deze (nieuwe) manier van doelen stellen werkt hopelijk beter voor me.

Elke dag oefenen met de spagaat
Jep, daar is mijn doel weer om de spagaat te kunnen, haha. Ik ga het doel niet loslaten totdat ik het kan. ;-) Ik heb een soort moodboard gemaakt met (voor mij) motiverende plaatjes. Bij dit doel zal vooral mijn energie (of eigenlijk het gebrek daaraan) een struikelpunt zijn. Echter weet ik ook dat dit deels depressie is. Nergens zin in, geen puf, geen niks. Dit is iets waar ik, hoe lastig het ook zal zijn, tegen zal moeten ‘vechten’. Er niet aan toegeven. 

Passende hulp vinden
De zoektocht naar passende hulp duurt vaak lang, helaas. Nu de vakantie voorbij is hoop ik snel passende hulp te kunnen vinden. Het zal weer afwachten zijn of ik een klik heb met de hulpverleners. Dat vraagt zowel tijd en inzet van mij en de hulpverlener. We hebben de week na de vakantie direct drie afspraken met mensen die belangrijk zijn voor het vinden van passende hulp. Spannend dus.

Leren en studeren
Ik wil graag weer meer gaan leren. Écht leren. Lange tijd heb ik dit doel (helaas) naast me neer gelegd… Op dit moment heb ik echt de concentratie van een goudvis. Dat is een aandachtsspanne van 9 seconden. Ik vergeet werkelijk alles. Elk boek in mijn kast zou ik nog 10 x kunnen lezen, want mijn geheugen en concentratie zijn echt bagger. Toch wil ik graag weer meer tijd besteden aan het leren over onderwerpen die ik echt interessant vind. Dat geeft me energie en het maakt me blij.

Fotograferen
Sinds mei heb ik een nieuwe camera. Ik wil meer met mijn camera op pad gaan. Ook wil ik heel graag eens aan mijn broers vragen of ik misschien een soort fotoshoot mag doen met de kindjes. Dat lijkt me geweldig. Of ik hier iets van mag delen weet ik niet. Het lastige is ook dat zij niet weten van mijn blog, al heb ik laatst wel twee van de vrouwen van mijn broers hier iets over verteld. Dus van twee broers een vrouw, zeg maar. Geen polygamie. De foto’s die ik mag delen, waar ze ook van zijn, zal ik zeker delen. 

Wat zijn jouw doelen voor de komende tijd?

Liefs

15 thoughts on “Doelen voor juli tot en met september

 1. Wat een mooie doelen. Ook goed bereikbaar als ik het zo lees. Goed dat je t weer oppakt op een manier die voor jou goed voelt.

  Ben benieuwd naar je foto’s (die je hier wilt plaatsen).

  xx Sam

  1. Ik hoop het. :-) Ik ga m’n best doen.

   Foto’s zal ik delen als ik er tevreden over ben, maar of dat zo zal zijn is nog maar de vraag, haha.

   Liefs

 2. Mooie doelen. Ik ben benieuwd naar die spagaat. Zou ik ook willen kunnen, maar heb het idee dat mijn lijf het gewoon niet kan.

  1. Geen idee! Je kunt het altijd oefenen. Het is puur oefenen, oefenen, oefenen… Bij de split kan het inderdaad zijn dat je lichaam er niet voor “gemaakt” is, al is dit slechts het geval bij een klein deel van de mensen. Dat heeft dan iets met je heupen en de stand daarvan te maken, of zo. ;-) Lekker duidelijke hè? Anyway, mocht je het willen, OEFENEN! ;-)

 3. Goede doelen Kim, ik hoop dat het je gaat lukken om ze waar te maken, en of dat nou tussen jullie en september is of later, doelen hebben in je leven is een goed iets…

  X.

 4. Mooie doelen! Ik weet niet wat je zoal interessant vindt, maar je zou Google Scholar kunnen gebruiken om daar interessante (studie)artikelen over te vinden die je kunt bestuderen :) en ben benieuwd naar je foto’s!

 5. Vorig jaar heb ik tijdens mijn wachttijd de online opleiding lifecoach gedaan bij het civas. Ik vond het echt heerlijk om weer eens wat te leren. Ik heb ook een tijdje met doelen gewerkt voor m’n blog, op dit moment zit ik nog vooral doelloos thuis, dus misschien is het voor mij ook wel weer een idee. Ik ben alleen bang dat m’n ( gebrek aan) motivatie iets in de weg staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: