Close
December Tag: It’s the most wonderful time of the year

December Tag: It’s the most wonderful time of the year

Deze tag zag ik bij Justine en ik vond ‘m zo leuk dat ik besloot hem ook in te vullen (ondanks dat ze me niet getagd heeft, ik hoop dat dat oké is). De December Tag!  

Wat vind je het leukst aan de maand december?
Zoals jullie inmiddels misschien wel weten hou ik van vrijwel alles in december. Ik hou van alle lichtjes, kaarsjes, de kerstboom, Sinterklaas, pakjes geven (hoewel dat ook lastig is), lekker binnen zitten met een kop thee en een boek, strandwandelingen maken met een keiharde wind of terwijl het heel koud is, lekker opwarmen onder de douche, de oudejaarsconference (ja, echt, hihi), en nog zo veel meer! De verplichtingen vind ik een stukje lastiger, maar daar gaan we het nu even niet over hebben. :-D

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Haha, tja, ik heb niet zo veel parfum. Dus voor de feestdagen zou ik gaan voor mijn all time favorite en dat is Daisy van Marc Jacobs. Niet echt kerstig, maar wel lekker.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
Mijn sjaal, warm water en mijn camera! Mijn sjaal omdat het zonder gewoon veel te koud is, warm water omdat ik anders niet lekker warm kan douchen en geen thee kan drinken (wacht, telt water eigenlijk wel als ‘product’… Nou ja, ik vind van wel) en mijn camera omdat ik dan lekker veel van vastleggen. Heerlijk!

Wat is je favoriete winterdrankje?
It’s a tie! Warme chocolademelk of thee. Warme chocolademelk vind ik een beetje eng om te drinken (eetstoornisdingetje), maar het is wel heel erg lekker! Thee doet het altijd goed. Op dit moment hou ik heel erg van de smaken Winter Glow en “Ontspanning”. Die laatste klinkt nogal zweverig, maar eigenlijk is het gewoon kamille thee met honing. Heel lekker!

Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik heb eigenlijk nog niet zo veel kerstfilms gezien… Schande hè! Voor dit jaar staat het wel op de planning om een kerstfilm te gaan kijken. Home Alone? Ik weet het niet. Is dat echt kerstig? Of zijn er leukere? Heb je tips? Laat het me alsjeblieft weten!

dansen in de storm
Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
In het begin van december eet ik vooral… KRUIDNOTEN! Daarna… ook, want ik heb een hele voorraad. Verder horen de sneeuwpopkoekjes die je hierboven ziet voor mij ook bij de kerst. Heerlijk zijn ze! En chocolade. Jammie!

Wat is je ultieme kerstlook?
Een foute kersttrui met een joggingbroek? ;-) Nee hoor, grapje. Eigenlijk doen wij nooit echt aan heel erg optutten met Kerst.. Nooit gedaan ook. Gewoon een mooi shirt/blousje misschien. Een rokje? Ik weet het niet. Lastige vraag. Iets waar ik me prettig genoeg in voel, laten we het daar maar op houden.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Meezingen met All I Want For Christmas is leuk! Dus dan ga ik ook maar voor dat liedje als mijn favoriete kerstnummer.

Wat zijn je goede voornemens?
Eerlijk gezegd heb ik daar nog niet zo over nagedacht… Ik zou “herstellen” als goed voornemen kunnen nemen maar dat is misschien niet realistisch of haalbaar. Misschien ga ik maar voor “stappen zetten”. Oh, en weer beginnen met sporten. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die me daarbij kan begeleiden, maar heb geen idee of dat bestaat. Niet zozeer een fysiotherapeut of zo, maar iemand die gespecialiseerd is in het opbouwen van conditie bij mensen met paniekaanvallen. Of zo. :-) Iemand daar ooit van gehoord?

Jullie zullen ook snel een updateje te zien krijgen van mijn December Daily tot nu toe. Als je me op Instagram volgt krijg je er al genoeg van mee en zit je er misschien helemaal niet op te wachten, maar goed. Hij komt er zo snel mogelijk aan!

Wat vind jij het leukst aan december?

Liefs

4 thoughts on “December Tag: It’s the most wonderful time of the year

  1. Wat een leuke tag en wat heb je hem leuk ingevuld. Die kerstkoekjes zien er heel erg lekker uit. Zijn die van Bolletje?

  2. Oh december is echt de leukste maand van het jaar. Waar ik wel niet zo van hou zijn de kerstliedjes. Op zich niks mis mee maar als ik voor de 100ste keer jingle bells gehoord hebt ben ik het wel beu.

  3. Love actually is voor mij echt DE kerstfilm, die moet ik ieder jaar gezien hebben. Er wordt trouwens All I want for christmas in gezongen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: