Close
December Daily #3

December Daily #3

23 dec-1

23 december! We gingen naar de Hoge Veluwe met mijn opa en oma. Hond naast de fiets. Heerlijk. <3 Je ziet ook een mooie foto van mij en mijn moeder op de achtergrond, haha.

Op de rechterpagina zie je onze fietsen (ja, ja…) en een foto van mijn opa en ik, mijn moeder en oma en mijn moeder en ik. :-)

23 dec-2

Links een foto van de omgeving, zie je dat prachtige hert? ;-) Linksboven zie je nog de neus van onze hond. Ik vind het altijd leuk om zulk soort foto’s te maken.

Op de rechterpagina zie je het eten in het restaurant. Mijn opa en oma waren 49 jaar getrouwd en daarom gingen we uit eten. :-)

23-24 dec

Twee “groepsfoto’s”. Fijn om te hebben. <3

24 december ging ik met mijn moeder naar Zwolle toe. In Museum de Fundatie gingen we naar de tentoonstelling “Open” van Nick en Simon. Hadden we over gehoord op de radio en het leek ons erg leuk. En dat was het ook. :-)

24-25 dec

De 24e mochten de DJ’s uit het Glazen huis. Dat hoort voor mij echt bij december en mocht dus zeker niet ontbreken in mijn album! :-) Ook legden we pakjes onder de mini kerstboom voor 1e Kerstdag :-)

De 25e gingen we weer even naar de Hoge Veluwe! Zo fijn daar. <3 Weer gefietst, en gepicknickt! :-D

25 dec -2

’s Avonds gingen we gourmetten en pakjes uit pakken. Hond kreeg van mij de knuffel die hij in z’n bek heeft. Hihi. Inmiddels is knuffel helemaal leeg.

26dec

De 26e hebben we overdag weinig kunnen doen door mijn stomme paniek. ’s Avonds verzorgde ik het ‘diner’. Mosterdsoep vooraf, aardappeltjes met boontjes en beenham (voor mij een spinazie-kaasrondo natuurlijk hihi) als hoofdgerecht – lekker simpel, maar we houden er allemaal veel van dus waarom niet! En als toetje apple crumble met vanille ijs. Ziet er niet zo smakelijk uit op de foto’s, maar oh zo lekker!

27decem

Op 27 december gingen we naar Ouwehands Dierenpark. :-)

27-28 dec

Ook aten we ’s avonds frietjes. Dat doen we op de een of andere manier altijd de laatste dag van de vakantie, haha. Bij de snackbar hadden ze grote bakken met toppings. We vroegen om losse toppings om zo ons beetje overgebleven vanille ijs te versieren. Joehoe :D

De 28e was het weer tijd om naar huis te gaan… Helaas! Onderweg stopten we gelukkig nog wel voor een kopje thee en taart!

28-29 dec

Thuis lagen er allemaal mooie en lieve kaartjes op me te wachten. <3 Dat deed me heel erg goed.

De 29e had ik weer erg veel last van paniek. Ik liep wel een rondje in het park met mijn moeder.

30-31 dec

De 30e had ik een slechte dag en dat is goed te zien aan de pagina. Geen foto, eigenlijk een beetje niks van alles. Wel een label van de Kerst-editie van de cola en een stukje inpakpapier dat ik mooi vond.

De 31e… De laatste dag van het jaar… Hier gebruikte ik o.a. een afbeelding van Blond Amsterdam. :-)

31 dec -2

De hond heeft totaal geen last van het vuurwerk, dus we liepen lekker een rondje in het park.

’s Avonds toen het donker was hebben we vuurpijlen en knallers afgestoken bij pappa. Dat is een fijne traditie. Is hij er toch een beetje bij!

31 dec -3

Rond 21.00 kwamen mijn opa en oma naar ons toe. We aten natuurlijk oliebollen en appelflappen, keken naar Ik Hou Van Holland en speelden een spelletje.

We hadden ons huis versierd met mooie “Happy New Year” dingen, haha. Je moet er toch wat van maken he? :-) Ook hadden we confetti afschieters (hoe noem je dat?). Heel veel “rommel” maar ik werd er zo blij van!

31 dec -4

En dan alweer de laatste… Dag december! Op naar een mooi, nieuw jaar!

Liefs

5 thoughts on “December Daily #3

  1. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik vind het zo onwijs leuk om dat allemaal bij elkaar te zien! Ik krijg er helemaal een blij en ondernemend gevoel van ( terwijl ik dit in mijn onesie typ, zonder make-up en slordige knot in mijn haar hahaa). Eigenlijk zou je/we/ik dat vaker moeten doen. Je gaat veel beter kijken naar je dag en houdt mooie herinneringen over, samen in een mapje. Door al die dieren wil nu ook echt naar de dierentuin :( haha.

  2. Bijzonder leuk artikel Kim. Leuk hoe je dat allemaal doet met de foto’s en de stukjes tekst. Vervelend van je paniekstoornis, maar top om te zien dat je ondanks dat ook veel kunt genieten! Enne die confetti afschieters haha, noemen ze volgens mij een confetti kanon :) :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: